Power.no - Sentrum Recensioni 45

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Strandgt. 55-57, 5004 Bergen, NO

Når jeg kom inn i butikken , ser jeg det er så rent og pent, - Bare det gjør det positivt. Videre blir jeg spurt om det var noe han kunne gjøre for meg... Jeg framsatte mitt ærend, og alt gikk veldi... Leggi di più

Fikk veldig god hjelp av en hyggelig ung dame med noen innstillinger på min nye mobil som jeg hadde noen problemer med. Kjøpt hod dere 17.4. Ellers veldig hyggelige og imøtekommende betjening.

For andre gang var jeg innom for å kjøpe et spesielt headset. Prisen stemte ikke. Dette er nå 4. gang det skjer med flere ulike produkter. Faktisk 3. gang på aklurat dette og naboproduktet i sam... Leggi di più

Fikk god hjelp av en hyggelig butikk ansatt. Ja det er sånn at hver gang vi besøker Power blir vi alltid møtt med et smil og hyggelig mottakelse. Dette er det jeg vil kalle GOD SERVICE.

1. Negozio di elettronica

• Strandgt. 55-57, 5004, Bergen, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Sentrum

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Grei butikk sentralt plassert i…

Grei butikk sentralt plassert i sentrum, hyggelig personale og god oppfølgning via mail/sms når varer er bestilt.

19 maggio 2026

Hei Susanne,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både beliggenheten, servicen i butikken og oppfølgingen under bestillingen. Det setter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sentrum⚡

Fikk god hjelp og annefaling.

Fikk god hjelp og annefaling.

20 maggio 2026

Hei MARIANNE,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og gode anbefalinger.

Good customer service

20 maggio 2026

Hi Sudheera,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med kundeservicen vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

God service på Power -Sentrum

Sendte klikk og hent, og det gikk veldig raskt og greit.
Fikk hentet og betalt et par timer etter.
God service, hyggelig og høflig mann i kassen.
Veldig fornøyd med Power🤗
Anbefales på det beste👍

4 maggio 2026

Hei Borghild,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at klikk og hent gikk raskt og smidig, og at opplevelsen i butikk var så god.

Det er ekstra fint å høre at servicen ble opplevd som både hyggelig og høflig.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sentrum⚡

Når jeg kom inn i butikken

Videre blir jeg spurt om det var noe han kunne gjøre for meg... Jeg framsatte mitt ærend, og alt gikk veldig greit. Og så gikk jeg fornøyd hjem med et nettbrett.

11 maggio 2026

Hei Unni,

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Det er flott å høre at besøket i Sentrum opplevdes som både ryddig, imøtekommende og enkelt fra start til slutt. Ekstra kjekt er det selvfølgelig at du gikk hjem fornøyd med et nettbrett.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sentrum⚡

Flinke og hyggelige ansatte- som yter…

Flinke og hyggelige ansatte- som yter god service.

13 maggio 2026

Hei Patricia,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og møtte flinke og hyggelige ansatte i Sentrum-butikken. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sentrum⚡

Pakken ble IKKE godskreve "bonus-kto"…

Pakken ble IKKE godskreve "bonus-kto" min

3 maggio 2026

Hei Vidar,

Takk for tilbakemeldingen.

Hvis bonusen fortsatt ikke er registrert på kontoen din, er det verdt å sjekke at bonusopptjening var aktivert på MyPOWER-profilen din senest 5 dager etter kjøpet, og at det nå har gått minst 15 hele dager siden kjøpet ble registrert.

Det er også lurt å kontrollere at du er logget inn på riktig MyPOWER-konto, og at kjøpet faktisk er bonusberettiget. Gavekort, leveringskostnader, installasjonskostnader og vedlikeholdskostnader gir for eksempel ikke bonus.

Hvis dette kjøpet skulle gitt bonus og du fortsatt ikke ser noe, trenger vi litt mer informasjon for å hjelpe deg videre. Har du sjekket om kjøpet vises under kjøpshistorikken eller som avventende bonus på kontoen din?

God Kundeservice

God Kundeservice
Flinke medarbeidere

8 maggio 2026

Hei Helge,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god kundeservice og flinke medarbeidere hos POWER Sentrum.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sentrum⚡

Fikk veldig god hjelp av en hyggelig…

Ellers veldig hyggelige og imøtekommende betjening.

7 maggio 2026

Hei Berit,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp med den nye mobilen, og at opplevelsen i butikken ellers også var så positiv.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

God og behagelig service

God og behagelig service. Jeg mener jeg gjorde en god handel.

30 aprile 2026

Hei Fridtjov,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at servicen opplevdes som god og behagelig, og at handelen føltes riktig.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sentrum⚡

Veldig god oppfølging av…

Veldig god oppfølging av kundebehandler, og support, meget god service.

28 aprile 2026

Hei Kåre,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at oppfølgingen og servicen har vært så god.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sentrum⚡

Fikk hjelp til å kjøpe tv av en…

Fikk hjelp til å kjøpe tv av en særdeles kunnskapsrik ansatt som tok seg god tid, så jeg lærte mye og fikk den TVen som passet meg best. Det var ingen kjøpepress.

29 aprile 2026

Hei Erlend,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god veiledning, lærte mye underveis og fant en TV som passet godt uten kjøpepress. Slik skal det være å handle hos oss.

Fikk god hjelp og tips

Fikk god hjelp og tips, men da det var få ansatte akkurat da ble det litt ventetid.Men ansatte gjorde sitt ytterste for at jeg fikk hjelp og ordnet ved bytte av nettbrett og betaling.

25 aprile 2026

Hei ANN-KRISTIN,

Takk for en fin tilbakemelding.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og gode tips, og at det ble ordnet med bytte av nettbrett og betaling på en god måte. Litt ventetid kan oppstå når det er få ansatte tilgjengelig, men det er flott at opplevelsen likevel ble god.

Veldig bra 👍

Veldig bra 👍

24 aprile 2026

Hei KHALED,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var veldig bra 👍

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sentrum⚡

Veldig god service:)

24 aprile 2026

Hei Christine,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk veldig god service.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sentrum⚡

Dyktig og behjelpelig kundeservice!

Dyktig og behjelpelig kundeservice!

22 aprile 2026

Hei Eva,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde kundeservicen som dyktig og behjelpelig. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

SUPPORT

Veldig imøtekommende betjening.
De som jobber med support er særdeles hjelpsomme, blide og tålmodige.

22 aprile 2026

Hei Tone,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde hjelpsom, blid og tålmodig service.

Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på, og de betyr mye.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sentrum⚡

Alltid god service hos Power.

Fikk god hjelp av en hyggelig butikk ansatt.
Dette er det jeg vil kalle GOD SERVICE.

21 aprile 2026

Hei kunde fra Bergen Norge,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at besøket hos POWER Sentrum oppleves så bra, og at servicen er jevnt god hver gang.

Rask ekspedering i Strandgaten 55-57 i Bergen sentrum

Jeg visste på forhånd hvilket produkt som jeg ville ha. Hyllene var godt merket, og jeg fant raskt fram. I kassen ble jeg møtt av en blid kvinne. Hun spurte om jeg var medlem

9 aprile 2026

Hei Ole,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse i vår butikk i Bergen sentrum. Det gleder oss at du fant produktet du var ute etter raskt takket være god merking, og at du ble møtt av hyggelig betjening i kassen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne opplevelsen med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sentrum⚡

Hyggelig betjening

7 aprile 2026

Hei Laila,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig betjening hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Det er flott å vite at teamet vårt gjorde et godt inntrykk på deg. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere god service til alle våre kunder.

Takk igjen for at du valgte oss, og vi håper å se deg igjen snart!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sentrum⚡