Power.no - Sandnes Recensioni 33

TrustScore 4 su 5

4,2

Vågsgata 33, 4306 Sandnes, NO

Jeg kjøpte Sennheiser headsett, som jeg er kjempefornøyd med. Er ikke fornøyd med måten salget foregikk på. Den jeg prøvde kostet 2490kr, når min kone skulle betale, så kostet den 3990kr, selgeren syn... Leggi di più

Alt gikk som smurt ved kjøp av ny laptop, men at den forrige ga opp etter ett år var litt drøyt. Batteriet gikk i null nesten øyeblikkelig etter etter full opplading. Fikk den gamle med da jeg hentet... Leggi di più

Benyttet meg av tilbud på hvitevarer de hadde, og er kjempefornøyd med både produktene og hjelpen jeg fikk av personalet

Hjelpsom og hyggelig møte med selger. Fikk god hjelp og forklaring til hvilken TV som kunne passe meg.

1. Negozio di elettronica

• Vågsgata 33, 4306, Sandnes, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Sandnes

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Fikk god og rask hjelp.

24 febbraio 2026

Hei Pål,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god og rask hjelp hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Supert kundeservice😀

20 febbraio 2026

Hei Rita,

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse på 5 stjerner! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde supert kundeservice hos oss i Sandnes.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse. Tilbakemeldinger som din motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen mulig.

Takk for at du valgte POWER, og vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

19.02.26Dårlig,først var eg hos èin som var så…

Dårlig,først var eg hos èin som var så av visene,da gikk eh til èin dg vet er ok

20 febbraio 2026

Hei Kjetil,

Veldig trist å høre at opplevelsen din hos oss ikke sto til forventning denne gang, det beklager vi for. Du er selvfølgelig velkommen inn til oss igjen, og henvis gjerne til denne omtalen, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg videre. 😊

Uansett så setter vi pris på at du velger å ta deg tiden til å legge igjen en omtale av oss, dette hjelper oss videre i vår utvikling.

Ønsker deg en god dag videre!🌟

Linn

Produktet passet ikke

Produktet passet ikke, på power.no står det at denne vispen skal passe til Kenwood Major, men det gjør den ikke. På eska vispen lå i står det at den passer til Chef XL og ikke noe om Major, altså må Power oppdatere sin informasjon snarest.

17 febbraio 2026

Hei Oddvar.

Takk så mye for at du legger igjen din tilbakemelding til oss her.
Jeg beklager så mye for at vispen du kjøpte som del her ikke passet til din kjøkkenmaskin og at du fikk feil info her.
Gjerne kom innom oss, da du selvfølgelig kan få returnert det feile produktet og vi kan bistå med å finne riktig!
På grunn av feil informasjon fra oss så har vi i tillegg kompensert deg som du vil få tilsendt på mail.

Ønsker deg en fin dag!

God service
Fikk raskt hjelp fra betjening, rask utlevering av vare fra lager
Anbefales

14 febbraio 2026

Hei Harald,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk rask og god hjelp fra betjeningen vår, og at utleveringen fra lageret gikk så smidig. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du anbefaler oss videre. Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele din gode opplevelse.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sandnes⚡

Alt er godt Men vente tiden var lang…

Alt er godt Men vente tiden var lang uten noe og sitte på

10 febbraio 2026

Hei Manfred,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at alt gikk bra med ordren din. Vi forstår at ventetiden føltes lang, og det kan være frustrerende å vente uten å ha noe å gjøre mens du venter. Vi setter pris på tålmodigheten din og er glade for at du til slutt fikk det du bestilte. Tilbakemeldinger som din hjelper oss med å forbedre opplevelsen for alle våre kunder.

God vegleiing og service

God vegleiing og service. Rask og effektiv ekspedering.

3 febbraio 2026

Hei Odd,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du opplevde god veiledning og service, samt rask og effektiv ekspeditering hos oss i Sandnes. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sandnes⚡

Super kundeservice og ingen ventetid.

31 gennaio 2026

Hei Robert,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde super kundeservice og ingen ventetid hos oss. Vi jobber hardt for å gi alle våre kunder den beste opplevelsen, og det er deilig å vite at vi traff blink med deg.

Din positive tilbakemelding motiverer oss til å fortsette å levere topp service hver eneste dag!

God service og fagkunnskap

God service og fagkunnskap

29 gennaio 2026

Hei Arnt

Wow, 5 av 5. 🤩

Så gøy å se at du er fornøyd med ditt besøk hos oss. Jeg håper du hadde et trivelig besøk. 😄

Velkommen tilbake og ha en kjempefin dag. ✨

God service

God service , ingen vente tid , trivelige folk .

25 gennaio 2026

God dag Einar,

5 av 5 stjerner. 🤩 Tusen takk. ♥️

Jeg håper du er kjempegodt fornøyd og at alt er på plass. 🤗

Ønsker deg en superfin dag og velkommen tilbake til oss er du. 😄

Helps

Got good helps for finding the things what I need.

23 gennaio 2026

Hi Sameera,

Thank you so much for your feedback!

Great to hear that you got good help finding exactly what you needed 🤩

Thank you for choosing POWER and welcome back 🙌