Jeg er kunde hos Power . Når jeg nå trengte ny mobil så bestilte jeg den på klikk og collect . Jeg tenker da at jeg kan gå rett i kassa betale og få min nye mobil . Og jeg synes det er dårlig at slik... Leggi di più
Utrolig serviceinnstilt selger som hjalp oss med alt fra rabatt på telefon med abonnement, installering av skjermbeskytter, deksel og gratis lader. Viste ekstra stor service ved å fikse tidligere best... Leggi di più
Fikk en Point induksjon komfyr til en billig penge og den var akkurat det vi trengte i henhold til behov, ta for eksempel pizza på 230 grader. Satt ovnen på lynoppvarming i 7 minutter, da var temperat... Leggi di più
Vi var desperate etter en vaskemaskin. Elkjøp hvor vi kjøpte den vi har ,kunne ikke låne oss en maskin og vi måtte vente 14 dager før hjelp. Dere garanterte hjelp og låne vaskemaskin når eventuelt det... Leggi di più
Nygårdsveien 88, 3221, Sandefjord, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Jeg møtte er fantastisk kundevennlig ung mann. E.B skrev han under med. Han lærte meg mye. Heier på han!

Risposta di Power.no - Sandefjord
Hyggelig personale som kom kjapt med gode innspill. Rask og effektiv handel. Anbefales!

Risposta di Power.no - Sandefjord
Litt for mye mas om å kjøpe forsikringer, abbonemnenter på tlf og strøm. Masete selger.. Respekter at vi kommer for å kjøpe en vare og ikke alt annet. Skjerpings!

Risposta di Power.no - Sandefjord
Selger virket kunnskapsrik og ryddig. God samtale og ikke masete.
Jeg fant raskt en telefon til mitt bruk, prisen var god og handelen gikk raskt.

Risposta di Power.no - Sandefjord
Hyggelig opplevelse og god kommunikasjon med butikksjefen... Tipp topp tommel opp 👍

Risposta di Power.no - Sandefjord
Jeg var usikker på om hvilken av de to produktene jeg sku velge mellom. Jeg fortalte hun som hjalp meg hva jeg sku bruke de te, og da var ho veldig flink å hjelpe med å se forskjellen som jeg ikke la merke te.

Risposta di Power.no - Sandefjord
Ja hvor skal jeg starte, en simpel retur ble gjort om til ett helvete.. det var snakk om 130 kr, som virka som verdens nedgang for Power Sandefjord å betale ut.
Jeg hadde bestilt en vare først på nett, glemte å legge inn DNB koden, så bestite enda ett .
Etter dette prøvde jeg å kansellere det uten DnB på nett, men fikk allikevel hente melding på det, som resulterte i at en i familien dro opp og kjøpte ut dette spillet til full pris. Senere så kom det andre spillet jeg hadde på DnB rabatt, så jeg hentet dette. Og sa at han skulle dra opp å ta med spillet og kvitteringen å få tilbake pengene, det Power Sandefjord gjorde da, var å ta retur på mitt spill, med DnB rabatten istedet for å følge den kvitteringen som var lagt med. Så her prøvde de å "stjele" 130 kr, for å spare dette virket det som. Ikke nok med det, men pengene ble lagt på ett gavekort. Som jeg da fikk av onkelen min, da jeg dro opp for å fikse dette, så kunne ikke han bak service kassen hjelpe meg i det hele tatt, og jeg måtte komme tilbake da kasse ansvarlig var på jobb, så da kom jeg tilbake noen dager senere, og møtte denne personen.. som også egentlig nektet meg å ta retur på dette, og at hun også måtte drive å forhøre seg med regnskap osv, som betyr at jeg da måtte vente enda lenger.
Kort fortalt, retur på ett åpent kjøp, ble gjort om til ett sant helvete.. for 130 kr, er ikke sånn at det er nedgang for meg.. men prinsipp.. derimot for hen bak kassa, så virka det som at 130 kr var verdens krise.

Risposta di Power.no - Sandefjord
Og jeg synes det er dårlig at slik er det ikke nei. Da må en i en lang runde i butikken og snakke med noen som jeg ikke ville snakke med for og få min nye mobil . Merkelig praksis her må Power komme til klikk og hent som alle andre .

Risposta di Power.no - Sandefjord
Først fikk jeg veldig god service og hjelp til å bære ut, luftrenseren går lydløst og fint

Risposta di Power.no - Sandefjord
Fikk god hjelp med en skriver og kjøp av fotopapir. Veldig hyggelig betjening.