Servicen i butikken er upåklagelig. Varen var grei, men det stod at tripoden var stødig og det er den absolutt ikke. Den står ikke støtt på et innegulv engang med telefonen på. Dog fungerer greit s... Leggi di più
Revetal Senter, 3174, Revetal, Norvegia

Bestilte klikk and Collect på Power. Etter å ha fått melding om at leveransen er klar reiste jeg for å hente. Måtte allikevel stå lenge og vente i butikken før kabelen kom. Burde ikke denne vært klar? Ellers blid betjening

Risposta di Power.no - Revetal
Jeg ble godt mottatt og fikk den hjelpen jeg trengte.
Det er alltid god service på power Revetal.

Risposta di Power.no - Revetal
Power på Revetal er en av mine favoritt butikker. Blir alltid møtt av blide, kunnskapsrike og serviceorienterte ansatte! En hyggelig handel som alltid!

Risposta di Power.no - Revetal
Servicen i butikken er upåklagelig.
Varen var grei, men det stod at tripoden var stødig og det er den absolutt ikke. Den står ikke støtt på et innegulv engang med telefonen på. Dog fungerer greit som selfiestang og fjernkontrollen fungerer fint på Iphone 16 pro. Så er fornøyd med kjøpet.

Risposta di Power.no - Revetal
Her er det alltid service i høysete. Godt utvalg og kjeden har mye gode tilbud. Hver eneste handel er en hyggelig opplevelse. De små tingene som at man alltid blir tilbudt hjelp når man kommer inn, god kunnskap om produkter, ryddig og oversiktlig. Detaljer som jeg som fast kunde verdsetter.

Rask og effektiv betjening
Alltid hyggelig hos dere på Revetal.

Risposta di Power.no - Revetal
Vennlig betjening og veldig hjelpsomme

Risposta di Power.no - Revetal
det er alltid hyggelig og komme til Power Revetal.Betjeningen er ALLTID veldig behjelpelige og yter god service.I dag var det en ung mann (gutt) som jeg handlet med.Maken til service skal du leite lenge etter. Helt SUPERT.
Mvh/gunnstein

Risposta di Power.no - Revetal
Alltid hyggelig å komme inn i butikken. Fikk god hjelp, og denne gangen ba jeg om hjemlevering for aller første gang. (Liker å ordne selv) Var veldig spent på gjennomføringen da kombiskapet skulle opp en litt kronglete trapp. Datteren tok imot og var imponert over hvor flott det gikk. Guttene var hyggelige og forsiktige. Null problemer. Topp score hele veien.