Power.no - Porsgrunn Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kulltangvegen 68, 3921 Porsgrunn, Telemark, NO

​"Jeg liker de nye lokalene inne på Down Town bedre enn de forrige. De ansatte er høflige som vanlig, og de er tålmodige med dem som ikke snakker så godt norsk. Jeg skulle ønske at alle de ansatte... Leggi di più

Når jeg så var ikke klikk og hentende min klar, noe som jeg kan overleve. En annen ting var at han henta feil minnekort da dere ikke hadde det jeg ville ha. Noe som er greit da dette var billigere.... Leggi di più

Kjøpte tv på nett hos Power, ble informert om at tv skulle bli sendt til butikken nær meg kostnadsfritt innen rimelig tid. Dette stemte. Hentet tv på butikken,uten problemer. Tv virker ennå og ingen... Leggi di più

Saken var en reklamasjon på et produkt som ikke fungerte lenger.Kundebehandler hjelp til med og velge nytt produkt som erstatning. Selve ekspedisjonen tok kort tid og ble effektivt utført av kundebeha... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Kulltangvegen 68, 3921, Porsgrunn, Telemark, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Porsgrunn

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8896 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Trengte en reservedel til en komfyr

Trengte en reservedel til en komfyr. Power Porsgrunn fikset dette på et blunk. Topp service.

30 luglio 2026

Hei Truls,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at POWER Porsgrunn fikk ordnet reservedelen til komfyren raskt, og at du opplevde topp service.

Gode tilbud

Gode tilbud. Fantastisk service og hyggelig betjening

28 luglio 2026

Hei Ivy,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fant gode tilbud og fikk fantastisk service av hyggelig betjening i Porsgrunn.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Porsgrunn⚡

Veldig bra kundebehandling og vi fikk…

Veldig bra kundebehandling og vi fikk flere tips om varen vi handlet. 👍🏼😊

18 luglio 2026

Hei Alhatonn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp og nyttige tips under besøket.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres, og håper vi får gleden av å hjelpe dere igjen.

Klikk og hent

Men når jeg hadde betalt ferdig og skulle ta tak i minnekortet så skjøv han det over benken slik at jeg måtte plukke det opp fra bakken. Altså man gjør ikke sånt, hva hvis det var en eldre dame. Så disse ungdommene må læres seg litt folkeskikk også en annen ting. Veldig viktig for kundene og bli møtt med et hei og hade og ikke ha fjeset ned i tlf eller i skjermen.

16 luglio 2026

Hei Ida,

Takk for at du deler dette. Det er fint at du kunne leve med forsinkelsen på klikk og hent, og at du fikk et rimeligere minnekort, men opplevelsen ved utleveringen høres ikke bra ut.

Det skal være hyggelig å handle hos oss, med god service og en ordentlig mottakelse i butikken. Det du beskriver med både utleveringen og måten du ble møtt på, er viktig tilbakemelding.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette. Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Porsgrunn⚡

Power Porsgrunn

​"Jeg liker de nye lokalene inne på Down Town bedre enn de forrige.
Jeg skulle ønske at alle de ansatte kunne snakke engelsk.
Det jeg liker best med Power generelt sett, er de mange tilbudene og ikke minst den motiverende bonusordningen. 👍"

16 luglio 2026

Hei Mohamad,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at de nye lokalene i Porsgrunn oppleves bedre, og at de ansatte blir satt pris på for å være høflige og tålmodige.

Takk også for innspillet om engelskkunnskaper. Det er nyttig å få med seg, og vi setter pris på at du deler både det du liker og det du gjerne skulle sett mer av.

Ekstra hyggelig er det at du trekker frem tilbudene og bonusordningen som noe av det beste ved POWER.

Hyggelige medarbeidere

Hyggelige medarbeidere, fikk alt jeg kom for å kjøpe.

15 luglio 2026

Hei SUSANNE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du møtte hyggelige medarbeidere og fant alt du var ute etter.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Porsgrunn⚡

Jeg fikk raskt hjelp med en gang jeg…

Jeg fikk raskt hjelp med en gang jeg kom inn i butikken. Hyggelig betjening og god service.

11 luglio 2026

Hei Kristian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp, hyggelig betjening og god service i Porsgrunn.

3 luglio 2026

Hei Aggi,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos POWER Porsgrunn, og at servicen sto til forventningene.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Porsgrunn⚡

Visste hva jeg skulle ha

Visste hva jeg skulle ha, fant det enkelt, betalte og alt gikk greit

1 luglio 2026

Hei Randi,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du fant det du skulle ha raskt, og at hele kjøpet gikk enkelt og greit.

Veldig god hjelp og ekstremt tålmodighet

Veldig god hjelp og ekstremt tålmodighet

30 giugno 2026

Hei Hassan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og ble møtt med så stor tålmodighet i Porsgrunn.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Porsgrunn⚡

Damen som ordnet med abonnenentet var…

Damen som ordnet med abonnenentet var dyktyg og veldig kunde venlig.Power i Porsgrunn kan annbefales😀😀

1 luglio 2026

Hei jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp, og at opplevelsen i POWER Porsgrunn var så positiv.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra fint å høre at du vil anbefale butikken videre.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Porsgrunn⚡

Jeg liker alt mobiltelefon og komfyr…

Jeg liker alt mobiltelefon og komfyr også pc

25 giugno 2026

Hei Aboubaker,

Takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du liker utvalget av mobiltelefoner, komfyrer og PC hos POWER Porsgrunn. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Porsgrunn⚡

Fornøyd med hjelp til å velge rett…

Fornøyd med hjelp til å velge rett mobil. GOD SERVICE.

23 giugno 2026

Hei Vivian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp til å finne riktig mobil og en god opplevelse i Porsgrunn.

Bra kundeservice

19 giugno 2026

Hei Arnulf,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med kundeservicen hos POWER Porsgrunn.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Porsgrunn⚡

Nesten ingen menneske i butikken så det…

Nesten ingen menneske i butikken så det var ikke noe venting fikk hjelp med en gang
Det tok cirka 5 minutter det jeg skulle kjøpe så var jeg ferdig helmaks

16 giugno 2026

Hei Ronny,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at besøket i Porsgrunn gikk så raskt og smidig, og at du fikk hjelp med en gang.

Slik skal det gjerne være, enkelt, effektivt og uten ventetid. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

14 giugno 2026

Hei PER MORTEN HANSEN,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service hos POWER Porsgrunn.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Porsgrunn⚡

Flink selger yter god service.

Flink selger yter god service.

4 giugno 2026

Hei Tor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service i Porsgrunn, og at du møtte en flink selger.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Porsgrunn⚡

Fikk god hjelp til å velge riktig…

Fikk god hjelp til å velge riktig produkt!!

4 giugno 2026

Hei Svein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp til å velge riktig produkt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at kjøpet av komfyren var helt topp.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Porsgrunn.

Hjelpsom betjening

Hjelpsom betjening

28 maggio 2026

Hei Eckell,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde hjelpsom betjening hos POWER Porsgrunn. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.