Power.no - Narvik Recensioni

TrustScore 4 su 5

Bolagsgata 20, 8514 Narvik, NO

Å handle på power narvik er litt som å skyte i blinde. Enkelte ganger har du lyst å rope ut i frustrasjon, mens andre ganger går du ut derfra med ett tilfreds smil. Det er synd at det er så stor... Leggi di più

Hyggelig. Informativ på muligheter for forsikring osv. Sjekket om jeg ved kjøp kunne få rabattert pris på kjøpet basert på abonnement jeg har. Fikk av den grunn 500 kr rabatt på kjøpet. Veldig bra, al... Leggi di più

Det er andre gang på kort tid at jeg besøker og handler hos power. Det er utrolig dyktige ansatte som gir meg god veiledning og kan komme med gode rabatter når jeg handler mye! Absolutt å anbefale 👍�... Leggi di più

Jeg synes at det var raskt behandlet når jeg bestilte klikk og hent på en pult og stol. De som var i kassen var snill og i godt humør, veldig hjelpsom.

1. Negozio di elettronica

• Bolagsgata 20, 8514, Narvik, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Narvik

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

10.898 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rask og grei handel.

6 settembre 2026

Hei Odd A,

Takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gjør oss ekstra glade å høre at du opplevde handelen som både rask og grei. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter hos oss. Vi håper du får glede av produktet ditt, og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Narvik⚡

Fikk ny LapTop da den forrige ikke…

Fikk ny LapTop da den forrige ikke kunne repareres.

6 settembre 2026

Hei Ole,

Takk for en fantastisk tilbakemelding! Det er alltid greit å høre at alt gikk smidig og at du fikk en ny bærbar PC når den forrige ikke kunne repareres. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Narvik⚡

Skulle kjøpe en AirTag ved PowerPoint…

Skulle kjøpe en AirTag ved PowerPoint Narvik. Ble oversolgt av selger som absolutt skulle selge telefonabonnement og deretter sier han oppdager at mailadressen er lekket og vil selge en sikkerhets pakke. En svært ubehagelig opplevelse på en ordinær handel. Ingen info om produktet jeg kom for å kjøpe

22 agosto 2026

Hei Per Helge,

Vi beklager så mye for den ubehagelige opplevelsen du hadde hos oss på Power Narvik. Slik skal det absolutt ikke være.

Det skal alltid oppleves trygt og ryddig å handle hos oss, uten uønsket salgspress, og du skal få god hjelp med det produktet du faktisk kom for.

Takk for at du sier ifra – tilbakemeldingen din blir fulgt opp internt med butikken.✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Jeg ventet på bestillingen min i en…

Jeg ventet på bestillingen min i en måned

19 agosto 2026

Hei Halyna,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Vi forstår at det er frustrerende å vente lenge på en bestilling, og vi setter pris på at du gir oss tilbakemelding på dette. Vi vil gjerne se nærmere på hva som skjedde med leveransen din. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice direkte via chat, telefon eller e-post, så kan en spesialist hjelpe deg med å finne ut hva som forårsaket forsinkelsen.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre leveranseprosessene våre, og din tilbakemelding er viktig for oss i det arbeidet.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Narvik⚡

bestilte via click og collect

bestilte via click og collect, det va greit, sto jeg kunne hente pakken men den var ikke gjort klar så ett lite minus for det, ellers var alt bra

18 agosto 2026

Hei Patrick,

Takk for at du delte opplevelsen din med Click & Collect hos POWER Narvik! Det er fint å høre at alt ellers gikk bra, men vi forstår at det var frustrerende å få beskjed om at pakken var klar når den faktisk ikke var gjort klar for henting. Vi skal se på rutinene våre for Click & Collect-varslinger for å unngå slike misforståelser i fremtiden. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og håper du vil handle hos oss igjen en annen gang.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Narvik⚡

godt humør, veldig hjelpsom.

12 agosto 2026

Hei IDA,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse i vår Narvik-butikk. At du opplevde rask behandling av klikk og hent-bestillingen din, og at personalet i kassen var snille, i godt humør og veldig hjelpsomme, er akkurat slik vi ønsker at det skal være hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen i POWER Narvik!

Rask levering

Rask levering, og service i butikken i Narvik.
Fortsett slik, så går dette her veldig bra.

9 agosto 2026

Hei Kristiansen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at både leveringen og servicen i butikken i Narvik traff så godt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Narvik⚡

Flink selger med gode kunnskaper +…

Flink selger med gode kunnskaper + servicemindef

9 agosto 2026

Hei Steinar,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av en kunnskapsrik selger med godt servicemind.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Narvik. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Topp service.

Topp service.

4 agosto 2026

Hei Carl-Axel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Narvik, og at servicen traff så godt.

Bra personale

3 agosto 2026

Hei Vetle,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og møtte bra personale i Narvik.

Blid kvinnelig ansatt

Meget blid, hyggelig, og hjelpsom dame i kassen. Fant det jeg skulle ha, på et øyeblikk.

29 luglio 2026

Hei Kate,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp i Narvik, og at besøket ble så positivt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Helt fantastisk..🙌

Helt fantastisk..🙌

30 luglio 2026

Hei Solfrid,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var helt fantastisk. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Klikk & hent

Hyggelig.. Varen sto klar når jeg kom :-)

28 luglio 2026

Hei Solveig,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så fint å høre at Klikk & hent-opplevelsen i Narvik gikk smidig, og at varen sto klar da du kom.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Narvik⚡

Kjøpe en støvsuger til outlet pris,fikk…

Kjøpe en støvsuger til outlet pris,fikk meling at den
var klar til henting,noe den ikke var,betjeningen var usikker hvor den var.Dessuten manglet det 4 av 6
tilbehør +deksel over batteri.Dette var ikke nevnt
noen plasser at det var åpenbare mangler.
hadde kjørt ca 60 km for å kjøpe den,derfor ble det
handel.Hadde jeg visst dette ville det i blitt noe kjøp.
Skuffet over en sånn opplevelse fra Power

25 luglio 2026

Hei Stig,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er svært skuffende å møte opp etter å ha kjørt 60 km og oppleve at varen ikke var klar til henting, samtidig som flere deler manglet uten at dette var opplyst 😕💬

Dette er ikke den typen opplevelse vi ønsker å gi, og tilbakemeldingen din er nå sendt videre til varehuset i Narvik slik at de kan gå gjennom både hentingsrutinene og informasjonen som gis om outlet-produkter. Det gjelder særlig at varen ikke ble funnet med en gang, og at manglende tilbehør og batterideksel ikke var tydelig opplyst.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette. Slike tilbakemeldinger er viktige for å forbedre både service og oppfølging videre 😊🤗

God service på Power Narvik

God service på Power Narvik, flin butikk👏

21 luglio 2026

Hei Solveig,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos POWER Narvik, og at butikken gjorde et godt inntrykk.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Narvik⚡

Fikk hjelp med en gang jeg kom inn i…

Fikk hjelp med en gang jeg kom inn i butikken. Selgeren har brukt tid til å finne produkt jeg lettet etter.

17 luglio 2026

Hei Maria,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelp med en gang, og at du fikk god veiledning til å finne produktet du var ute etter.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Camilla,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som både hyggelig og kunnskapsrik i Narvik.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Narvik⚡

Alltid hyggelig å gå derfra

Alltid hyggelig å gå derfra. Fantastisk kundebetjening. Aldri noe negativt. 👍👍👍

14 luglio 2026

Hei Jan-Børre,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at besøket hos POWER Narvik alltid oppleves positivt, og at du er fornøyd med kundebetjeningen.

Grei levering

Grei levering, litt lang ventetid på bestillinga. Personalet OK!

11 luglio 2026

Hei Odd,

Takk for tilbakemeldingen. Hyggelig å høre at leveringen gikk greit og at opplevelsen med personalet var god.

Samtidig tar vi med oss at ventetiden på bestillingen opplevdes som litt lang. Takk for at du deler dette med oss.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Narvik⚡

Ekspeditøren gjorde en god jobb med å…

Ekspeditøren gjorde en god jobb med å lytte til hva jeg ville ha og ga gode tilbakemeldinger.

12 luglio 2026

Hei Anne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp, ble lyttet til og fikk nyttige råd underveis. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.