Power.no - Moss Recensioni 99

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Varnaveien 43 E, 1526 Moss, NO

Kjøpte en HP-printer hos dere, WI-FI lampen står bare og blinker, PC får ikke kontakt med printeren. Har fått hjelp av to data eksperter. De sier at feilen er i printeren. Tok med med PC og printer ti... Leggi di più

Flink og hyggelig ung mann, men for travel stakkars, jobbet som en helt med mange ventende rundt seg.., , jeg ville blitt stresset,., følte jeg måtte skynde meg.. men ikke hans skyld, men for lite be... Leggi di più

Rask og enkelt. Bestilte klikk og hent, varen var klar etter få minutter. Å hente var smooth og gikk smertefritt. Eneste var vel at de ikke ba om legitimasjon når jeg hentet ut en vare som var forhånd... Leggi di più

Aksel var hjelpsom og løsningsorientert. Da jeg hadde fått dårlig/liten info om F-Secure/Support ved kjøpet av iPhone 17 pro i november av selgeren, var jeg ikke klar over at jeg hadde en support til... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Varnaveien 43 E, 1526, Moss, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Moss

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Hei Halvard,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde god kunnskap om produktet og utmerket service. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Moss⚡

Hyggelig hjelp ved kassen

Fikk den hjelpen og forklaringen jeg trengte av Siv ved info /kassen

29 gennaio 2026

Hei Olav,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at Siv ved kassen ga deg den hjelpen og forklaringen du trengte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss.

Det betyr mye for oss å vite at våre ansatte leverer den servicen dere fortjener. Slike tilbakemeldinger motiverer hele teamet vårt til å fortsette å gi god kundeservice.

Takk igjen for at du valgte oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Moss⚡

Fikk veldig god hjelp av alle.

Fikk veldig god hjelp av alle.. viktig for oss som ikke er helt unge lenger... og det virker som om dere forstår!!

23 gennaio 2026

Hei Anita,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at teamet vårt i Moss ga deg så god hjelp. Vi forstår hvor viktig det er å få den støtten og veiledningen man trenger, og det er fantastisk å høre at du følte deg godt ivaretatt. Din positive opplevelse betyr mye for oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER-butikk⚡

Hei Hanne,

Tusen takk for en kjempefin rangering. :) Ser du er fornøyd.

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss er du. 😄

Heisann Solveig

Så gøy at du legger igjen en anmeldelse etter å ha vært på besøk hos oss. Jeg takker så mye for den flotte rangeringen.

Håper du er godt fornøyd. 😊 Ønsker deg velkommen tilbake og en riktig fin dag. ✨

Kjøpte airpod 3 pro

Kjøpte airpod 3 pro. Veldig bra ørepropper. Bra lyd og lang batteritid.

26 gennaio 2026

Hei Arild

Takk for din flotte rangering! 😄

Jeg er glad for at du likte det du opplevde hos oss. Ønsker deg en riktig fin dag, og håper du tar turen innom oss igjen snart! 🤗

Linn

Kjøp av vaskemaskin

Kjøp av vaskemaskin: Fikk først hjelp av en selger som ikke var veldig behjelpelig. Dere hadde ikke den vi ønsket på laget så selgeren gikk og begynte med noen andre. Så sto vi der og så på en annen maskin. Da kom det gudskjelov en annen selger som solgte oss en annen maskin. Han var flink og imøtekommende.

Hei Elisabeth

Takk for at du velger å gi oss en tilbakemelding til tross for en mindre tilfredsstillende opplevelse.🙁

Glad for å høre at det løste seg for deg, og at du fikk hjelp allikevel. Håper vi ser deg igjen i fremtiden, slik at vi får mulighet til å gjøre et bedre inntrykk neste gang.😊

Linn

Bra service

Bra service

Hei Gry,

Så koselig at du tar deg tiden. 😄 Takk for en fantastisk rangering. 🤗

Jeg håper du har fått i havn det du trengte og at du er godt fornøyd. Ønsker deg en kjempefin dag og velkommen tilbake er du. 😊

Varierende kundeopplevelser

God, oversiktlig butikk. Føles noen ganger litt "tom" for varer. God mix av outlet-prisede varer og lokale tilbud. Betjenkngen er kunnskapsrik, men i overkant litt reservert i forhold til andre filialer. Det største mabgket er evnen til å "se" andre kunder i lokalet, mens nan holder på med en kunde.

24 gennaio 2026

Hei Håvard

Så kjekt å se at du tar deg tiden til å gi din tilbakemelding. Jeg håper du er godt fornøyd etter å ha vært på besøk hos oss. 😊

Ønsker deg en fin dag. Og velkommen tilbake til oss er du. ✨

Hei

Det er alltid gøy å lese tilbakemeldinger, tusen takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din rangering. 😊

Jeg håper du er fornøyd etter ditt besøk hos oss og ønsker deg velkommen tilbake. ✨

Ha ei fin dag.

POWER

Mye kjøpe press og bytting av abm

Mye kjøpe press og bytting av abm. Bare jeg kjøper en minnepenn så blir jeg spurt om å bytte mobil abm.
Sier nei men alikevell så stopper ikke selgeren.

Hei Veronica,

Takk for at du sier ifra.

Beklager så mye for opplevelsen du sitter igjen med etter handel hos oss.
Vi ønsker ikke at man skal føle et kjøpspress når man er hos oss.
Tilleggstjenester skal oppleves som et tilbud, ikke som noe du blir presset til 😊

Vi beklager opplevelsen din og håper du gir oss en ny sjanse.

Velkommen tilbake og ha en fin dag! 🤩

Hei Kjell

Takk for din hyggelige anmeldelse! Jeg setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Ønsker deg en flott dag og hjertelig velkommen tilbake i fremtiden. 😄

POWER

Jeg ventet i to uker på vaskemaskinen

Jeg ventet i to uker på vaskemaskinen, og i går ble den levert til den gamle adressen. Posten ansatt ringte og sa at han ikke kunne levere den på grunn av en adressefeil. Den nye adressen min er hos dere og hos Posten, så jeg har barn og noen klær som ikke har blitt vasket på to uker og venter på å bli vasket. Nå venter jeg på at de skal sende det tilbake til den nye adressen. En forferdelig opplevelse, dessverre.

20 gennaio 2026

Hei Basel,

Takk for at du sier ifra.

Å måtte vente i to uker på vaskemaskinen, for så at den blir levert til gammel adresse, er forståelig en kjedelig opplevelse.

Vi beklager for feil ved levering her og ser at Bring har fått satt opp ny levering. 👍
Tilbakemeldingen din tar vi videre internt slik at vi dobbeltsjekker at adresse som står på din profil er riktig – og samtidig skjerpe rutinene våre, så andre kunder slipper å oppleve det samme 😊