Power.no - Mandal Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Store Elvegate 106, 4517 Mandal, NO

Fortvilet dame på lokalt besøk fikk telefonproblemer. Den låste seg. Jeg fikk ikke kjøpt billett hjem til Oslo. Venninnen jeg var hos anbefalte dere. Vi kjørte ned til byen. Det var ikke lenge til... Leggi di più

Jeg har vært kunde i Power Mandal mange år. Utrolig hyggelig og velkvalifisert betjening. Det er en glede å være kunde hos Power Mandal

Det var 2 ansatte,som kom og leverte varen,hyggelige og hjelpsomme 👍

1. Negozio di elettronica

• Store Elvegate 106, 4517, Mandal, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Mandal

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8502 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hei Kristian,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde kundeservicen vår som enkel og grei. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Kunne vært finere lyd

Tja, kjøpte 2 på tilbud til kr 10K pr stykk. Dette er langt fra HIFI. Lite man kan justere på bass og treble på toppen av høytaler. Låter omtrent likt på max og minimum. Bra oppsett med kopling til stereo, sammenkopling via Wifi.
Lydkvalitet kunne vært bedre. Watt og størrelse er ikke alt. Velger å beholde til den prisen jeg ga. Fint og fungerer på treningsrommet mitt

17 febbraio 2026

Hei Svein Erik,

Takk for tilbakemeldingen din om SOUNDBOKS-høyttalerne fra vår butikk i Mandal! Det er flott å høre at du setter pris på oppsettet med stereokobling og WiFi-sammenkoblingen.

Vi forstår at lydkvaliteten ikke helt møtte dine forventninger når det gjelder HIFI-opplevelsen og justeringsmulighetene for bass og treble. Det er verdifullt for oss å få slik tilbakemelding fra våre kunder.

Det er positivt at du likevel velger å beholde høyttalerne til den prisen du betalte, og vi håper de vil gi deg mange gode stunder med musikk fremover!

Avtale om levering torsdag 12. februar

Avtale om levering torsdag 12. februar kl. 15. Det var TV, vaskemaskin, tørketrommel med stativ for høyde-oppsett og fryseskap. Alt bestilt og betalt med montering. Kl. 15 etterlyste jeg leveringen pr. telefon. Personen som tok telefonen sa da at sjåføren var syk den dagen og om ikke dette kunne skje i morgen. Uansett kunne ikke montering finne sted. Vi hadde tatt fri fra arbeid for å kunne ta imot leveringen, og nytt tidspunkt satt til en gang mellom halv fire og fire. Kl. 16.10 måtte jeg på nytt etterlyse leveringen. Da fikk jeg opplyst at de sto utenfor min adresse, og ikke leveringsadressen som ettertrykkelig var notert og opplyst. Når sjåfør og medhjelper endelig kom fram, var ikke fryseskap med i leveringen. Derfor måtte det avtales nok et tidspunkt dagen etter. Alle kan bli syke, men det er da viktig at kunden varsles så snart som mulig. Det er også da viktig at kunden får en beklagelse og ikke en unnskyldning om at vedkommende ikke jobber som sjåfør til vanlig, ikke har lest ordren og ikke opptrer som representant for sin arbeidsgiver. Service og opplevelse dagen etter når riktig person var på jobb, var upåklagelig!

12 febbraio 2026

Hei Lisbeth,

Takk for at du beskriver opplevelsen så tydelig.
Jeg beklager så mye for dårlig varsling ang sykdom og at det endte med å prøve å bli levert til feil adressen.
Her burde selvfølgelig oppfølgning ha vært bedre og dere burde blitt informert underveis.

Vi vil gjerne se nærmere på dette om ønskelig og se om vi kan få ordnet med en løsning her.
Gjerne kontakt POWER butikken direkte, kom innom eller send meg en mail på Review@power.no.
Legg da gjerne med din kontakt info, ordrenummer/kvittering og original anmeldelse herfra.
Så kan jeg få sett nærmere på det.

Samtidig er vi glade for at du opplevde servicen dagen etter som upåklagelig 😊

Ønsker deg en fin dag! 👋

Dyktige folk

Gjengen på Power kan sine saker og er kjappe med betjening og løsninger.

7 febbraio 2026

Hei eva,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at teamet vårt i Mandal har gjort et så godt inntrykk med sin kompetanse og raske service. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Leveringstiden var veldig langt

Leveringstiden var veldig lang og dette var ikke tydelig oppgitt på nettsiden. Etter at jeg kjøpte varen på nett, ble den tilgjengelig i butikk – men til en høyere pris.
Jeg fikk heller ikke lov til å kjøpe produktet til den rabatterte prisen, kun fordi leveringstiden var over én måned. Dette opplever jeg som urimelig og lite kundevennlig.
På grunn av dette valgte jeg å returnere varen, og jeg vil kjøpe produktet fra en annen leverandør som tilbyr bedre kundeservice og er ærlig om leveringstider.

17 dicembre 2025

Hei Mohammad,

Trist å høre at du har hatt en slik opplevelse hos oss, vi ønsker jo at du som kunde skal føle at det er trygt å handle hos oss på POWER. Vi håper du gir oss muligheten til å rette det inntrykket du har av oss i fremtiden, og ønsker deg alltid velkommen tilbake til oss.

Ønsker deg en fin dag videre!

Linn
POWER

Dyktig kundebehandler og service…

Kundebehandler tok seg god tid til å gi en god forklaring om produktet og andre produkter som var bedre..

30 gennaio 2026

Hei Helge,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at kundebehandleren tok seg god tid til å gi deg grundige forklaringer om produktet og andre alternativer som kunne passe bedre for deg. Slik personlig service er noe vi setter stor pris på å levere til våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss!

Hei Ørjan,

Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen en vurdering! Du er velkommen tilbake hos oss på POWER til en hyggelig handel! 🤩

POWER

Veldig god service og hjelpsomme…

Veldig god service og hjelpsomme mennesker og hyggelige.

Hei Hasse,

Tusen takk for den kjekke rangeringen. Og takk så mye for at du tar deg tiden. 😊

Jeg håper du har fått i havn det du var ute etter og at du er godt fornøyd. 😄 Ønsker deg en kjempefin dag og velkommen tilbake er du. 😊

Hei Trudi,

Tusen takk for en glødende omtale. Fantastisk å se at du har hatt en god opplevelse hos oss. 😊

Ønsker deg en riktig fin dag. ✨ Hjertelig velkommen tilbake i fremtiden er du.

POWER

Veldig god service og veldig hyggelig…

Veldig god service og veldig hyggelig betjening.

Hei Eli,

Tusen takk for en kjempefin omtale. Det er så gøy å se at du har hatt en god opplevelse hos oss. 😊

Ønsker deg en riktig fin dag. ✨ Velkommen tilbake til oss.

POWER

Power Mandal er en helt topp butikk

Power Mandal er en helt topp butikk. Skikkelig god service og godt utvalg.

24 gennaio 2026

Hei Einar,

Tusen takk for fem stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Ønsker deg ei flott dag og hjertelig velkommen tilbake i fremtiden. ❤️