Power.no - Lillehammer Recensioni

TrustScore 4 su 5

Strandpromenaden 73, 2609 Lillehammer, NO

Fordi du møter hyggelige folk, service og løsningsorientering; - tålmodighet og ikke minst, - du stoler på at de vil deg vel.

Bestilte tv på nettet og det gikk supert. Hentet tvn samme ettermiddag. Hyggelig ansatt i butikken fant fram tvn og bar den ut i bilen for meg. Veldig fornøyd.

Vi fikk det produktet vi ønsket. Den personlige servicen vi fikk var utmerket. Jeg har aldri før opplevd slik hjelp og oppfølging som vi fikk av personalet. En sann fornøyelse å handle på Lillehamme... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Strandpromenaden 73, 2609, Lillehammer, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Lillehammer

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8848 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fordi du møter hyggelige folk

29 luglio 2026

Hei Bernt,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Lillehammer ble preget av god service, tålmodighet og løsningsorientering. Slikt setter vi stor pris på, og det er ekstra fint å høre at du satt igjen med en god følelse og tillit.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lillehammer⚡

Ventet 18 min ved kasse før jeg fikk…

Ventet 18 min ved kasse før jeg fikk hjelp,ellers greit

29 luglio 2026

Hei Kai,

Takk for tilbakemeldingen.

Det var synd at du måtte vente så lenge i kassen. Samtidig er det fint å høre at resten av besøket ellers var greit.

Vi setter pris på at du deler opplevelsen din med oss.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lillehammer⚡

Manglende orientering om når…

Manglende orientering om når pålogging/tofaktorverifisering kunne finne sted. «Support» ikke tilstede når jeg kom for å bistå/hente TV-en. Resulterte i en ekstra biltur tur- retur bolig-butikk. Ble noen misforståelser i forhold til bestillingen. Ikke alt var utført slik vi var enige om da jeg skulle slå på TV-en. Manglet både bordstøtte og ei pakke med 6 skruer til å feste støtten da jeg omsider kumme reise hjem med ny TV.

28 luglio 2026

Hei Geir,

Takk for at du deler opplevelsen din. Dette høres unødvendig tungvint ut, særlig når manglende informasjon, misforståelser og manglende deler førte til en ekstra tur.

Det er ikke slik et henting- og oppsettforløp skal oppleves, og tilbakemeldingen din er viktig. Vi tar med oss det du beskriver rundt pålogging og tofaktorverifisering, oppmøte, bestillingsavklaringer og at TV-en ble utlevert uten bordstøtte og skruer.

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og vi håper neste opplevelse blir langt smidigere.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lillehammer⚡

Hyggelige, hjelpsomme og meget god service

Hyggelig og hjelpsom personale.

22 luglio 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og møtte hjelpsomme ansatte hos POWER Lillehammer.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Samsung Kjøl Frys

Rask handel og varen var på lager i butikken 😊👍

19 luglio 2026

Hei GEIR,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at handelen gikk raskt og at varen var på lager i butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper du blir veldig fornøyd med Samsung kjøl og frys.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lillehammer⚡

Det såkalte gratis nettbrettet som…

Det såkalte gratis nettbrettet som fulgte kjøp av telefon ble en skikkelig nedtur. Når jrg endelig fikk nettbrettet til å virke viser det deg å være "infisert" av reklame. Når appene åpnes dukker det opp irtiterende reklame, særlig fra Temu.
Kan frikjøpes, men da til en betydelig månedskostnad. Slik var det altså med DET tilbudet. Lureri!
Ådne Norheim

19 luglio 2026

Hei Ådne,

Takk for at du deler dette. Det er skuffende å lese at nettbrettet som fulgte med telefonkjøpet ga en så dårlig opplevelse, særlig når det dukker opp påtrengende reklame i appene og tilbudet derfor oppleves misvisende. 😕💬

Tilbakemeldingen din er sendt videre til POWER Lillehammer, slik at både opplevelsen med nettbrettet og hvordan slike tilbud presenteres kan gjennomgås nærmere. 😊

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette. Slike tilbakemeldinger er viktige for å forbedre både informasjonen rundt produkter og den totale handleopplevelsen hos oss. 🤗

En spesialist vil se nærmere på dette og ta kontakt med deg snart. Vi setter pris på din tålmodighet og forståelse. 😊

Rask levering

Rask levering, produktet fungerer meget.
Hyggelig betjening.

12 luglio 2026

Hei Gjensen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at leveringen gikk raskt, at produktet fungerer godt, og at du hadde en god opplevelse i Lillehammer.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lillehammer⚡

Bestilte tv på nettet og det gikk…

8 luglio 2026

Hei ANNE GRETHE BRÆNDEN,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at bestillingen gikk smidig, at du kunne hente TV-en samme ettermiddag, og at du fikk god hjelp i butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra fint å høre at besøket hos POWER Lillehammer levde opp til forventningene.

Rask og effektiv

14 luglio 2026

Hei Geir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var rask og effektiv.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Rask og heggelig handel

Rask og heggelig handel, med god service ved henting av varer

10 luglio 2026

Hei Tor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at handelen gikk raskt og at du fikk god service ved henting av varene.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Lillehammer.

Flott kundeservice

En kunnskapsrik, imøtekommende og hyggelig ansatt.

3 luglio 2026

Hei Rita,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en så positiv opplevelse i Lillehammer.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og vi håper å se deg igjen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lillehammer⚡

Så god service som jeg fikk

Så god service som jeg fikk 2/7 26 må jeg bare skrive om, det var folk som reddet meg i problemet. 🤩

2 luglio 2026

Hei Svein Erik,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp i Lillehammer, og at besøket 2 juli 2026 gjorde en forskjell da du trengte det som mest. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler. Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lillehammer⚡

Bra kundeservice

Jeg fikk god hjelp av ansatte og jeg er svert fornøyd med kjøpet og kommer tilbake for neste kjøp

28 giugno 2026

Hei Even,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Lillehammer, og at du er så fornøyd med kjøpet ditt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen neste gang du trenger noe.

Hei Ingrid,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at behandlingen gikk raskt og at varen var på lager da du trengte den.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Kolbjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk veldig god service på din MO6.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Veldig lang ventetid

Veldig lang ventetid

22 giugno 2026

Hei Astrid,

Takk for tilbakemeldingen. Det er leit å høre at ventetiden ble så lang.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og innspillet ditt er viktig for oss i arbeidet med å forbedre handleopplevelsen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lillehammer⚡

Jeg bestilte 2 artikler på click og…

Jeg bestilte 2 artikler på click og hent. Fikk beskjed på telefon at det var klart til henting. Skulle møte opp på kassa. Kom ned på butikken. Måtte stå i kø lenge pga at det kun var en kasse åpen. (Det er greit det) Men når jeg kom til kassa fikk jeg beskjed om at jeg skulle møte nederst i butikken på tv avdelingen for å få ut min tv. Jeg gikk dit og der var de opptatt. Så jeg måtte vente en god stund. Når det endelig ble min tur. Så måtte han lete etter den både i butikken og på lageret. Det synes jeg er veldig rart da jeg fått beskjed at min produkt var klar for henting. Så får jeg endelig det jeg kom for å hente. Så får jeg beskjed om at jeg skal gå til kassa og betale. Da må jeg stå i kø enda en gang. Det vil si at jeg måtte stå i kø 3 forskjellige ganger for å hente en click og hent produkt. Dette synes jeg var dårlig, da jeg valgte den her måten å hente på for at jeg ikke hadde så god tid den dagen. 😔 Så derfor er jeg veldig missfornøyd med den her handelen.

21 giugno 2026

Hei Victor,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Det er leit å høre at du fikk problemer med å hente din bestilling og ble sendt i mellom avdelinger i butikken for å få løst dette, forstår at dette oppleves som frustrerende og unødvendig og jeg beklager for dette.☹️

Butikken er informert om din tilbakemelding og vil behandle dette videre internt og se på sine rutiner og om dette kunne ha blitt løst på en bedre måte for deg.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Hyggelig ung mann i kassa

Hyggelig ung mann i kassa. Som også minnet meg på at jeg hadde bonus tilgode! Topp!

18 giugno 2026

Hei Tove,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i kassen, og ekstra fint at bonusen din også ble fanget opp i tide.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lillehammer⚡

Flinke ansatte som hjalp med å finne…

Flinke ansatte som hjalp med å finne det jeg skulle ha til tross for at den var vanskelig å finne

13 giugno 2026

Hei Martine,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at de ansatte i Lillehammer hjalp deg med å finne det du skulle ha, selv om det ikke var helt enkelt.

Hyggelig og rask betjening

Hyggelig og rask betjening, klare svar på spørsmålene mine, og jeg fikk bruke rabattkoden over disk. Dit drar jeg gjerne tilbake!

11 giugno 2026

Hei Unni,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp, tydelige svar og en god opplevelse i butikken.

Ekstra fint at besøket hos POWER Lillehammer ga mersmak. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og håper å se deg igjen.