Power.no - Larvik Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Elveveien 8, 3262 Larvik, NO

Så etter tilnud på tv og fant et hos Power. Larvik hadde det ikke på lager, så jeg la inn en bestilling. Fikk melding etter noen få dager om at det var kommet til Larvik og at jeg kunne hente det der... Leggi di più

Var flinke gutter der som hadde greie på det de solgte. Hangorklatye bra å pakket ikke på meg noe å var veldig behjelpelig i motsetning til andre som har jobbet der.

For meg er det viktig å få hjelp og veiledning når jeg kjøper et teknisk prdukt. Det har jeg så absolutt fått både når det gjaldt kjøpet av mobiltelefonen og mitt tidligere kjøp av ny PC. Er det noe j... Leggi di più

Bestilte dagstilbud på click and collect, fikk bekreftelse på at jeg kunne hente varen. Når jeg kom for å hente, så var butikken tom for tilbudet. Men en hyggelig ansatt i kassa beklaget så mye og... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Elveveien 8, 3262, Larvik, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Larvik

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

10.898 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra service

Bra service, tok litt tid med å fikse å bruke gavekort og så bankkort, men det gikk jo til slutt så kan da ikke klage så mye

7 luglio 2026

Hei Lukas,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du opplevde bra service i Larvik, og ekstra fint at det løste seg med betaling med både gavekort og bankkort til slutt.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Larvik⚡

.veldig fornøyd

.denne gang fikk jeg hjelp av en hyggelig betjening

3 luglio 2026

Hei Sissel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd, og at du fikk god hjelp av en hyggelig betjening i Larvik.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Larvik⚡

Selger gammel sjokolade Utgått 17.05.26 Twix

Selger gammel sjokolade. Utgått på dato.

2 luglio 2026

Hei Erik,

Det ser ut som chatten vår har vandret inn i områder jeg ikke er utstyrt til å håndtere effektivt. Siden jeg er her for å hjelpe med Power-relaterte spørsmål, vil jeg sørge for at du får den beste mulige støtten.

Jeg vil gjerne koble deg med en menneskelig agent som kan dykke dypere inn i dette emnet eller ta opp andre Power-saker du ønsker å diskutere. De vil kunne gjennomgå situasjonen grundig og gi mer omfattende støtte. Vil du at jeg skal ordne det for deg?

God informasjon om produktet

God informasjon om produktet. Rask og god service ved bestilling.

3 luglio 2026

Hei Ivar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god informasjon om produktet, og at bestillingen gikk raskt og smidig.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Larvik⚡

Kjøpte på click og hent.

Kjøpte på click og hent. Fikk beskjed om at varen var klar til henting på ettermiddag . Reiste for å hente påfølgende dag rundt 19:30 . Da var den ikke klar og jeg måtte komme tilbake 1 time seinere! Unødvendig at jeg måtte kjøre 2 ganger.

26 giugno 2026

Hei Svend,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er forståelig at dette ble unødvendig tungvint når du hadde fått beskjed om at varen var klar, men likevel måtte kjøre to ganger.

Dette er ikke slik Click & Collect skal fungere, og vi beklager at hentingen ikke gikk som forventet. Tilbakemeldingen din er verdifull og blir tatt med videre.

Hei Merete,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både service og vareutvalg hos POWER Larvik.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Larvik⚡

Bra men er litt venting på kassa

Bra kassa venting kjedelig kunne en står på kasse andre hjelper folk alle optat med fokl overføring nye tlfn hjelper de andre må vente lrnge

14 giugno 2026

Hei Kerra,

Takk for tilbakemeldingen. Det er flott å høre at opplevelsen ellers var bra, og samtidig er det nyttig at du peker på ventetiden i kassen.

Vi forstår godt at det oppleves kjedelig å måtte vente lenge når flere trenger hjelp samtidig. Innspillet ditt om bedre fordeling mellom kasse og annen hjelp i butikken er verdifullt.

Takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Larvik⚡

Utvalget og servicen er bra ,men når…

Utvalget og servicen er bra ,men når man har kampanjer på ting så bør produktet være å kunne få tak i butikken.

13 giugno 2026

Hei Jeanette,

Takk for tilbakemeldingen. Det er veldig fint å høre at du er fornøyd med både utvalget og servicen, og vi forstår godt at det oppleves frustrerende når kampanjevarer ikke er tilgjengelige i butikk.

Ved annonserte produkter gjelder annonsegaranti i kampanjeperioden, med enkelte unntak som Black Week og varer merket med begrenset antall, partikjøp, outlet eller siste sjanse. Hvis en kampanjevare er utsolgt, kan det derfor hende du må vente, men du skal fortsatt betale kampanjeprisen.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Larvik⚡

Hjelpsom og hyggelig kundemottaker

Hjelpsom og hyggelig kundemottaker

13 giugno 2026

Hei Gunn,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du hadde en god opplevelse i Larvik, og at du ble møtt på en hjelpsom og hyggelig måte.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Larvik⚡

Bestilte dagstilbud på click and…

Når jeg kom for å hente, så var butikken tom for tilbudet.
Men en hyggelig ansatt i kassa beklaget så mye og ordnet med ny bestilling til samme pris. Han var også så observant at han bare sa; du skal betale med DnB kortet. Så alt endte godt. Ta vare på de gode medarbeiderne.

12 giugno 2026

Hei Terje,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det var selvfølgelig ikke slik det skulle være at varen ikke var klar til henting, men det er veldig fint å høre at det ble løst på en god måte i butikken, og at du fikk hjelpen du trengte.

Ekstra hyggelig er det å høre om den gode servicen du møtte i kassen. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Hei Jo-Inge,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og hyggelig betjening i Larvik.

Hyggelig betjening

4 giugno 2026

Hei TORFINN,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som hyggelig i Larvik.

Produktutvalg

Produktutvalg, service, priser

4 giugno 2026

Hei Kunde,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med produktutvalg, service og priser.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Larvik⚡

Servicevennlig og hyggelig ekspeditør.

Servicevennlig og hyggelig ekspeditør.

3 giugno 2026

Hei Odd,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk servicevennlig og hyggelig hjelp i Larvik. Slike opplevelser setter vi stor pris på at blir delt.

God og effektiv service

God og effektiv service

30 maggio 2026

Hei T Melbye Hansen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god og effektiv service. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Det er alltid hyggelig å handle hos dere

Det er alltid hyggelig å handle hos dere

27 maggio 2026

Hei Inger,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at det alltid er hyggelig å handle hos oss.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Larvik⚡

Syntes det var hyggelig betjening

Syntes det var hyggelig betjening, men at produktet var et par hundre kroner for dyr og litt villedende merket med evt. prisreduksjon med 15 minutters intervaller hvis konkurrenter justerte prisen.

23 maggio 2026

Hei Brith,

Takk for tilbakemeldingen. Det er veldig fint å høre at betjeningen ble opplevd som hyggelig.

Samtidig er det nyttig å få med at prisnivået og merkingen rundt prisreduksjon opplevdes som uklart. Slike innspill er viktige og tas med videre.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Larvik⚡

Veldig god kundeservice hver gang

Veldig god kundeservice hver gang. Godt utvalg av produkter.

19 maggio 2026

Hei Wenche,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplever god kundeservice hver gang, og at utvalget treffer godt.

Hyggelig og hjelpsom dame

Hyggelig og hjelpsom dame. Var veldig effektiv og flink👏

7 maggio 2026

Hei Sissel-Gro,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Larvik var både effektiv og hjelpsom. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Tålmodig og kunnskapsrik

Nicolai, som jobber i support avdelingen hjalp meg å finne det rette produktet og viste meg hvordan koble den til laptopen min. Han var tålmodig og forklarte det på en måte skikkelig god måte👍 tusen takk 😊

14 aprile 2026

Hei Nicole Fongen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp med å finne riktig produkt og komme i gang med tilkoblingen til laptopen. Tålmodig og tydelig veiledning betyr mye, og det er ekstra fint å høre at opplevelsen traff så godt.