Jeg reserverte et kamera som skulle komme til butikken 06.08, fikk melding 05.08 om at kameraet var kommet til butikken. Dro ut for å hente det, og da jeg kom kunne ikke de ansatte finne kameraet. Fik... Leggi di più
Vi fikk utrolig god hjelp av Andreas L., som hjalp datteren min med å sette opp den nye telefonen hennes. Han var svært serviceinnstilt, tålmodig og utrolig dyktig. Tidligere handlet vi mest hos El... Leggi di più
Dette var den mest reflekterte selgeren jeg har møtt. Hyggelig og god til å forklare og anbefale. Hadde bestilt en Kenwood, men selger forklarte godt om ytelse og forskjeller. Så jeg gikk hjem med en... Leggi di più
Selve handelen gikk fint. Men fikk beskjed om at det jeg hadde handlet skulle komme til butikken 5 dager seinere. Hørte ingenting og tok selv kontakt med kundeservice da det var gått 9 dager. Fikk et... Leggi di più
Barstølveien 50, 4636, Kristiansand, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Servicen var helt topp. Fikk god informasjon av selger, som var en meget kjekk kar. Han hadde god innsikt idet han holdt på med. Så opplevelsen var helt topp.

Risposta di Power.no - Kristiansand
Fikk hjelp til å finne riktige støvsugerposer. Ved å vise bilde av modellnummer og merke på støvsuger til selger,kunne vedkommende se hvilken støvsugerpose som passet.

Risposta di Power.no - Kristiansand
Fikk god hjelp til valg av varene jeg var ute etter. Gode alternativer og priser. Hjemkjøring ordnet.

Risposta di Power.no - Kristiansand
Fikk byttet varen og kjøpte en billigere vare. Fikk tilbake beløpet som jeg hadde betalt formye uten problem.

Risposta di Power.no - Kristiansand
Bestilte varer via "klikk og hent". Enkel prosess både på WEB og i butikk. Enkelt å hente varen. God service/hyggelig betjening. Enkelt å finne parkering ved butikken. Basert på min erfaring kan Power i Sørlandsparken trygt anbefales.

Risposta di Power.no - Kristiansand
Menere det var en reklamasjon på ny skjermbeskytter som først begynte å komme luft mellom og så løsnet. Jeg måtte betale 500 kr for at dere tidligere har gjørt for dorlig jobb. Tror dere jeg har løsnet den med vilje

Risposta di Power.no - Kristiansand
Jeg ble veldig dårlig behandlet på butikken i Sørland parken

Risposta di Power.no - Kristiansand
Kjempegod service, gav god informasjon - fant riktig produkter. Gode forslag, samt god pris😊👍

Risposta di Power.no - Kristiansand
Imøtekommende support. God veiledning. Problemet ikke løst. Ingen kostnad selv med en halv times hjelp.

Alltid lett å handle hos Power Sørlandsparken

Risposta di Power.no - Kristiansand
Jeg fikk varen jeg ønsket, rask behandling og ble anbefalt tilleggsvarer som jeg takket ja til

Risposta di Power.no - Kristiansand
Veldig hyggelige og hjelpsomme ansatte ,fin og oversiktlig butikk

Risposta di Power.no - Kristiansand
Opplevde god kunnskap hos ansatte og god service.

Risposta di Power.no - Kristiansand
Veldig dårlig . Han som jobbe i tv avdeling var veldig frekk . Han skylde på kunder istedenfor å ta ansvar . Det er ikke første ganger han gjøre det . Jeg har prate med han i kasse om det . Virkelig dårlig service dessverre 👎👎