Power.no - Horten Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Trimveien 41, 3188 Horten, NO

Jeg var der for og bare se litt på hårklipper, han som hjalp meg hadde ikke så god peiling på det. Det merket jeg når jeg kom hjem og åpnet esken og så olje til hårklipperen (noe han ikke viste da jeg... Leggi di più

Jeg hadde bestemt meg for å kjøpe vaskemaskin og iPad og hadde en avtale med en selger. Selgeren, mitt barnebarn, hjalp med beste alternativer og jeg gikk ut av butikken meget fornøyd

Han som ekspederte meg var veldig hyggelig og serviceinnstilt. Jeg verdsetter service høyt, når jeg handler i butikker. Og selvom jeg bare skulle hente en støvsuger jeg hadde bestilt på nett, så fikk... Leggi di più

Ble kontaktet med en gang jeg kom inn i butikken. Fikk god informasjon på hva jeg ville kjøpe (brukt mobil telefon). Fikk tilbud om hva jeg trengte ekstra for å få en god bruk av telefonen. Jeg fikk... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Trimveien 41, 3188, Horten, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Horten

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8694 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hei Ernst,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde hyggelig og flink betjening hos oss. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Horten⚡

Opplever butikken som meget bra.

Opplever butikken som meget bra.

27 febbraio 2026

Hei Inge,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplever butikken som meget bra. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine positive erfaringer med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Horten⚡

Skulle bestille Apple gavekort til min…

Skulle bestille Apple gavekort til min kusine som er o Syria men de ville ikke hjelpe da de mente mente det var svindel . Det er et rykte som går i Horten. Alt av betalingskort er svindel. Der sto jeg ,

5 febbraio 2026

Hei Unni,

Det er leit å høre at dette er inntrykket du sitter igjen med etter besøk hos oss.
Når det gjelder Apple gavekort, så er dette ikke en vare vi selger hos oss. Derfor vil vi dessverre ikke kunne gjennomføre et kjøp av slike gavekort, uavhengig av formål eller mottaker.
Samtidig har vi rutiner for å forebygge svindel, men disse skal ikke oppleves som rykter eller generelle beskyldninger mot kundene våre.

Vi ønsker deg uansett en fin dag! 😊

POWER

Ofte problemer med reservasjon av varer…

Ofte problemer med reservasjon av varer eller ved forhåndsbetalte ordre. Finner ikke bestillingen eller varene. Bruker ofte lang tid.

14 febbraio 2026

Hei Jan Arne,

Takk for at du gir oss en ærlig tilbakemelding.
Vi beklager at du har opplevd problemer med både reservasjoner og forhåndsbetalte ordre.
Når du bestiller en vare hos oss, skal den være enkel å finne igjen, og du skal slippe å bruke unødvendig lang tid i butikk – her har vi tydeligvis ikke levert som vi skal 😔
Vi tar dette videre internt for å forbedre rutinene våre rundt ordrebehandling, vareplukk og utlevering, slik at dette ikke skal gjenta seg.
Om du har et konkret ordrenummer eller en hendelse vi kan se nærmere på, vil vi sette stor pris på om du kontakter meg på review@power.no, så undersøker vi hva som har skjedd og følger deg opp direkte 😊

Snille kolleger å fint produkter

Snille kolleger å fint produkter

12 febbraio 2026

Hei Bilal,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du hadde en positiv opplevelse med våre kolleger i Horten og at du er fornøyd med produktene. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne anmeldelsen med oss.

Service innstilt på topp

Service innstilt på topp. Utvalg på topp. Og tilbud + fordelsprogram på topp.

4 febbraio 2026

Hei Sissel,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du er så fornøyd med servicen, utvalget og fordelsprogrammet vårt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er tilbakemeldinger som din som motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen mulig. Vi gleder oss til å betjene deg igjen!

Jeg er fornøyd

Jeg er fornøyd, god forklaring og råd.

3 febbraio 2026

Hei Ludmila,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med forklaringen og rådene du fikk. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Horten⚡

Returnerte et produkt som jeg kjøpte i…

Returnerte et produkt som jeg kjøpte i går

31 gennaio 2026

Hei Tore,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er flott å høre at du hadde en så positiv opplevelse med returen din i Horten. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Rask og god hadel

Rask og god hadel. Fra bestilling til levering. Dyktig og hyggelig personal.

29 gennaio 2026

Hei William,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde rask og god handel fra bestilling til levering. Vi er stolte av vårt dyktige og hyggelige personale, og det betyr mye for oss at du la merke til deres innsats. Din positive opplevelse motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen mulig.

Godt tilbud og hyggelig behandling

Godt tilbud og hyggelig behandling

26 gennaio 2026

Hei Tore,

Takk så mye for at du tar deg tiden med å legge igjen din vurdering etter ditt besøk hos oss. 😊

Jeg håper du er godt fornøyd. Ønsker deg ei fin dag og velkommen tilbake til oss. 😄

Veldig koselig ut

25 gennaio 2026

Hei Malai,

Så hyggelig at du tok deg tid til å gi oss en rangering, det setter jeg stor pris på! 😄

Ønsker deg en fin dag! 😎 Hjertelig velkommen tilbake er du.

Hei Grethe,

Takk så mye for at du bruker tiden din til å legge igjen denne fine anmeldelsen hos oss. Det setter jeg pris på. 😊

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss. ✨

Drittfirma sinna betjening

Holt på og ble hevet ut av butikken .

23 gennaio 2026

Hei Jon.

Takk for din tilbakemelding, det er leit å høre om opplevelsen din i vår POWER butikk.
Vi vil gjerne se nærmere på hva som har skjedd her, så hvis du ønsker kan du sende meg en mail på Review@power.no.
Legg da gjerne med din kontaktinfo, hendelsen og original anmeldelsen din her fra.

Hører fra deg og ønsker deg en fin dag! 😊