Power.no - Hammerfest Recensioni 17

TrustScore 4 su 5

4,1

Storsvingen 6, 9600 Hammerfest, NO

Det er enkelt å kunne sitte hjemme på kvelden for å planlegge kjøp og henting av produkt dagen etter. Jeg fikk sms når varen var klar. Det var hyggelig betjening som sørget for at det tok maks 5 min... Leggi di più

Fikk levert et combiskap til 3etg uten at jeg var tilstede. Power bringte, leverte og monterte samt tok embalagen og gammelt skap med seg. Selv var jeg ikke tilstede. Utmerket service.

Dårlig servise og virket ikke noe interessert.. Andre der er mye hyggeligere, men denne opplevelsen påvirker slik at jeg kanskje ikke vil dra dit lengere..

1. Negozio di elettronica

• Storsvingen 6, 9600, Hammerfest, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Hammerfest

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Hyggelig og hjelpsom betjening og kort…

Hyggelig og hjelpsom betjening og kort ventetid før jeg ble mottatt og betjent.

20 maggio 2026

Hei Ole,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både hjelpsom betjening og kort ventetid i Hammerfest. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hammerfest⚡

Kjapt levert og imøtekommende…

Kjapt levert og imøtekommende kundebehandler.

19 maggio 2026

Hei Dragen,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at leveringen var kjapp og at opplevelsen var imøtekommende. Det setter vi stor pris på å høre.

Styr unna

Fikk en gave som ble feil på. Butikken erklærte det var åpenbart feil på produktet, og ble sendt hjem for å registrere det selv, hvor det bare skulle være å klikke inn og så ville det nok bare refunderes enkelt som bare det. Etter å ha forsøkt selv å finne ut hvor det bare var å melde fra, ble det tilbake til butikk der en annen ansatt heller ikke kunne finne ut hvordan, så ble det att og fram mellom flere ansatte hvor de skyldte på hverandre for at intet ble gjort, og oppdaget at en tjeneste som skulle sendt mail hadde visstnok aldri gjort det og NÅ skulle de ordne det og få innsendt og reparert. To uker etter innlevert vare, og allerede over tre uker siden feil framvist på butikk (da konstatert som konstruksjonsfeil og intet å reparere), nektet de heving på urimelig tidsbruk på en hverdagsbruksvare og skyldte på posten, og hverandre. Linken til serviceframgang jeg ble sendt viser "ingen treff på referanse", og må tillegge at låneprodukt (som de til og med glemte de hadde tilbydd, men klarte å levere likevel når jeg påpekte daglig behov) ikke dekker en brøkdel av hva orginalproduktet gjør og har vært ubrukelig til formålet. Så jeg står uten vare og nektes heving, besøk i butikk og alle kontaktmuligheter besvares med unnskyldninger eller ingen respons, og nå har det totalt gått fire uker. Fullstendig ansvarsfraskrivelse på alle punkter. Anbefaler heller å handle i en ren nettbutikk enn dette sammensurium av fysisk og nettbasert flertjenestekaos. Når man handler i fysisk butikk skal man ikke sendes hjem for å logge på nettjenester og forholde seg til "han sa, hun sa" kamper mellom ansatte.

10 aprile 2026

Hei Åse-Britt,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss, det setter vi stor pris på.

Jeg beklager for at du føler at den servicen du har mottatt i tråd med din servicesak hos oss ikke har vært god nok, forstår at det er frustrerende når de ansatte du har vært i kontakt med ikke har hatt rikelig med kunnskap angående oppretting av servicesaker. Det er jo ikke slik vi ønsker at servicen hos oss skal være, og dette er noe vi kommer til å ta videre internt for å sørge for at alle våre ansatte har den kunnskapen de trenger gjeldene våre rutiner.

Jeg er glad for at det er blitt opprettet en servicesak på produktet ditt, selvom jeg skjønner at ventetiden ikke er ideell, vi er dessverre nødt for å forholde oss til de service rutiner vi har da det er en grunn til at disse rutinene eksisterer. Jeg takker for tålmodigheten under sakens pågang, da butikken er blitt informert om dette og vil holde kommunikasjonen gående med deg.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

.............

Hadde en bra opplevelse fikk hjelp med en gang

10 maggio 2026

Hei Kunde,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en bra opplevelse og fikk hjelp med en gang.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Hei Bjørn-Tore,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som hjelpsom og hyggelig i Hammerfest. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Den var så god

Den var så god
Flink selger

23 aprile 2026

Hei Anders,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var så god, og at dere fikk god hjelp i butikken.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hammerfest⚡

Good deals and superb service

Good deals and superb service

17 aprile 2026

Hi HERIBERTO,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du er fornøyd med både tilbudene våre og servicen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hammerfest⚡

Power sin beste butikk!!! :)

Dette må være power sin beste butikk når det kommer til kundebehandling og service. Alltid blide, serviceinnstilte og løsningsorienterte. Resten av kjeden bør reise hit på kurs, da hadde dere blitt verdens beste på dette. Dette er min erfaringen etter mange handler i denne butikken.

30 marzo 2026

Hei STIAN,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen om POWER Hammerfest! Det er utrolig hyggelig å høre at du har hatt så positive opplevelser med kundebehandlingen og servicen i butikken.

Vi er glade for at teamet vårt i Hammerfest har gjort et så godt inntrykk på deg med sin blide og løsningsorienterte tilnærming. Det betyr mye for oss å vite at du føler deg godt ivaretatt som kunde.

Takk for at du tar deg tid til å dele dine erfaringer med oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hammerfest⚡

God kundeservice og behjelpelig med å…

God kundeservice og behjelpelig med å finne rett produkt

14 marzo 2026

Hei Per,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde god kundeservice og at vi klarte å hjelpe deg med å finne rett produkt. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi den beste servicen vi kan.

Hei Hege,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er alltid hyggelig å høre at du har hatt en god opplevelse med oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Håper vi sees igjen snart!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hammerfest⚡

God info om produktet.god pris.

God info om produktet.god pris.
Hyggelige ansatte

10 marzo 2026

Hei Trond,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er alltid hyggelig å høre at du fikk god informasjon om produktet og var fornøyd med prisen. Vi setter stor pris på at du trekker frem de hyggelige ansatte på Hammerfest-butikken.

Håper du blir fornøyd med kjøpet ditt!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hammerfest⚡

Fantastisk god kundeservice og et godt…

Fantastisk god kundeservice og et godt utvalg🙏🏼

25 febbraio 2026

Hei Ida,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det gleder oss enormt å høre at du er fornøyd med kundeservicen og utvalget vårt. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Dårlig servise

23 febbraio 2026

Hei Marthe,

Forstår at opplevelsen din hos oss denne dagen ikke var av topp kvalitet, og det er veldig trist å høre. Vi ønsker jo at våre kunder skal kunne stole på å få god og riktig hjelp når de er hos oss, og her har vi tydelig ikke klart å oppfyllet dette.

Vi håper vi får mulighet til å rette det inntrykket du har av oss, og ønsker deg alltid velkommen tilbake.

Ønsker deg en fin dag videre!🌟

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Effektiv tidsbruk og lite venting

Jeg fikk sms når varen var klar. Det var hyggelig betjening som sørget for at det tok maks 5 minutter fra jeg gikk inn dørene og meldte meg i kassa til jeg hadde betalt og forlot butikken.

13 febbraio 2026

Hei Veronika,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at Click & Collect-tjenesten vår fungerte så smidig for deg. Vi er glade for at du opplevde både effektiv planlegging hjemmefra og rask, hyggelig betjening i butikken. Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være for våre kunder!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hammerfest⚡

Fikk levert et combiskap til 3etg uten…

Utmerket service.

2 febbraio 2026

Hei Tor,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at leveringen og monteringen av combiskapet ditt gikk så smidig, selv når du ikke var tilstede. At teamet vårt kunne levere til 3. etasje, montere produktet og ta med seg både emballasje og det gamle skapet viser virkelig kvaliteten på tjenesten vår.

Det betyr mye for oss at du opplevde utmerket service, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Veldig bra service

29 gennaio 2026

Hei Bjørn-Steinar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde veldig bra service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Det er fantastisk å vite at teamet vårt leverte den servicen du fortjener. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi våre kunder den beste opplevelsen mulig.

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!