Power.no - Hønefoss Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Hvervenmoveien 2a, 3511 Hønefoss, NO

Hyggelig ung gutt som ga meg den kjøpsopplevelsen jeg var ute etter. Fikk de varene jeg ønsket uten å oppleve at man blir prakket på unødveninge tilleggsvarer

Fikk veldig god hjelp i kassen han hjalp meg å sjekke om dere hadde et annet produkt så veldig bra👍men da jeg spurte i avd for gaming om hjelp sa han dere ikke hadde det det produktet jeg spurte ett... Leggi di più

Kjøpt en liten TV med små ben som er upraktisk og gjorde at TV-en ikke-er bevegbar/ ikke kunne snues. Jeg lette etter en ny sokkel, helst med et godt hjul som gjorde at den kunne svinges. Slikt fant... Leggi di più

Avdelingsleder lyd og bilde Power Hønefoss tok ansvar og ryddet opp i situasjonen der en b - vare flatskjerm ble levert til kunden uten kontroll med knust skjerm. Løsningen ble ny vare med fin pris og... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Hvervenmoveien 2a, 3511, Hønefoss, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Hønefoss

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

9764 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vanskelig å få prøvd ting når det ikke…

Vanskelig å få prøvd ting når det ikke er kontakter ved utstillingen, og manglet en delene som hørte til den jeg ville ha.

25 giugno 2026

Hei Liv,

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi forstår godt at det blir vanskelig å vurdere et produkt når utstillingen ikke er klar til å prøves, og når deler som skulle høre til mangler.

Dette er nyttig tilbakemelding, og vi tar det med videre. Vi ønsker at det skal være enkelt å teste produkter i butikk og få et riktig inntrykk før man bestemmer seg.

Takk for at du tok deg tid til å skrive dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hønefoss⚡

Kjapt og god service ,Alltid godt…

Kjapt og god service ,Alltid godt system på Power Hønefoss 🐔😀💪

14 giugno 2026

Hei Bm,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask og god service, og at det alltid er godt system på POWER Hønefoss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Raskt og effektivt

Bestilte 2 produkter på Click&Collect. Rask og effektiv uthenting.

17 giugno 2026

Hei Knut,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at Click & Collect fungerte raskt og effektivt, og at uthentingen gikk så smidig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Hønefoss.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hønefoss⚡

Kjøpt en liten TV med små ben og fikk god hjelp til å skru på nytt feste/ sokkel på TV

gjorde at den kunne svinges. Slikt fant jeg verken på Elkjøp der jeg kjøpte TV-en eller på Power. Men Power hadde om ikke annet et stativ som gjør at TV-en kan snus litt, om ikke store radiusen. Dertil alt for stor stativ/ feste på baksiden, ikke særlig pent. Men bedre enn det jeg hadde. Og jeg fikk veldig god hjelp av kundebehandleren som tok seg god tid og skrudde stativet på. Servicen som gjør at jeg gir såvidt god skåre.

Hei Anna,

Takk for at du delte opplevelsen din.

Det er fint å høre at du fikk god hjelp i varehuset, og at det ble funnet en løsning som fungerte bedre enn utgangspunktet, selv om stativet ikke var helt ideelt i utseende og bevegelighet.

Vi setter særlig pris på at du trekker frem servicen og hjelpen du fikk underveis. Det betyr mye.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hønefoss⚡

Power Hønefoss er en topp butikk

Power Hønefoss er en topp butikk, enkelt å greit.

16 giugno 2026

Hei Einar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Hønefoss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hønefoss⚡

Synes Power Hønefoss er ganske dårlig…

Synes Power Hønefoss er ganske dårlig på det meste
Ikke har dem kontroll over hva dem har inne på lage eller ikke
Var der en fredag og skulle kjøpe noe,og jeg visste at dem hadde setninger pga jeg hadde testet ut klikking hent
Når jeg kom dit,så vedkommende at dem ikke har ,som jeg synes var litt rart
Jeg tenkt,da får jeg bare bestille selv
Gjorde det dagen etter,men da fikk jeg igjen muligheten for å klikk og hent,så jeg gjorde det,da hadde dem det inne

Så kontroll har dem ikke

Og sånn har det vært flere ganger,står på nett at dem har,kommer å skal handle og betale,har betalt,så hvis det seg at det ikke har alikevel….
Dårlig service av del av dem som jobber der også .

Har egentlig tenkt flere ganger at jeg ikke skal handle der ….

12 giugno 2026

Hei EN,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik et butikkbesøk skal kjennes, særlig når lagerstatus og klikk og hent viser ulike svar fra gang til gang.

Vi forstår godt at dette skaper irritasjon når du møter opp for å handle og varen likevel ikke er tilgjengelig, selv om den ser ut til å være på lager på nett. Når dette også har skjedd flere ganger, og servicen i tillegg ikke har vært god, gir det et dårlig totalinntrykk.

Tilbakemeldingen din er viktig, og den tas med videre. Vi setter pris på at du sier ifra så tydelig.

Mangler en sku.

Mangler en sku.

Hei Fredrik,

Takk for at du gir oss din tilbakemelding.

Det er leit å høre at noe manglet ved ditt kjøp hos oss, og jeg beklager at dette ikke ble oppdaget av oss. Ta gjerne turen innom oss når du har tid, så kan vi se på dette sammen og se om vi kan komme frem til en løsning.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Blide og hyggelige folk som jobber hos…

Blide og hyggelige folk som jobber hos Power Hønefoss

Hei Freddy,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Hønefoss, og at de ansatte ble opplevd som blide og hyggelige.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hønefoss⚡

Veldig hyggelig betjening som hjalp meg…

Veldig hyggelig betjening som hjalp meg på en meget fin og behagelig måte.

12 giugno 2026

Hei Mona,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk fin og behagelig hjelp i Hønefoss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hønefoss⚡

God service og jeg fikk akkurat det jeg…

God service og jeg fikk akkurat det jeg skulle ha. Ingen "masete" selger.

8 giugno 2026

Hei ANN,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du fikk god service og en behagelig handleopplevelse uten unødvendig press. Det setter vi stor pris på å høre.

Jeg har fått god kundeservice

Jeg har fått god kundeservice

5 giugno 2026

Hei Genet,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du har fått god kundeservice hos POWER Hønefoss. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Helpful staff

Helpful staff, good price

24 maggio 2026

Hei Moe Thet Nyo Schmid,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde hjelpsom betjening og gode priser hos POWER Hønefoss. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Fikk bare halve bestillingen

Fikk bare halve bestillingen. Var ingen som visste hvor de andre varene hadde blitt av.

21 maggio 2026

Hei Nina-Jeanette,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss, det setter vi stor pris på.

Det er leit å høre at du bare har fått halve bestillingen din, at varer skal bli borte under transport eller på annen måte gå tapt er jo ikke noe vi ønsker at skal skje da vi forstår hvor frustrerende dette er. Her ville jeg anbefalt deg å komme innom oss i butikk eller ta kontakt med oss via kunderservice slik at vi kan hjelpe deg med å se nøyere på saken din og hva som kan ha skjedd her og se om det finnes noen løsning på dette for deg.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Service bar 🍾-

17 maggio 2026

Hei Sverre,

Takk for den flotte tilbakemeldingen og 5-stjerners vurderingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde god service hos POWER Hønefoss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og jeg sørger for at tilbakemeldingen blir verdsatt.

Hvis det er noe mer du lurer på om bestillingen din med referanse Elguide-11281447315, kan du gjerne skrive hva du trenger hjelp med.

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening

16 maggio 2026

Hei Kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med hyggelig betjening hos POWER Hønefoss.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hønefoss⚡

Synes det var dårlig at det kun var en…

Synes det var dårlig at det kun var en vare igjen på tilbud når det var første dag det ble aventert

14 maggio 2026

Hei Karin,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er forståelig at dette oppleves skuffende når tilbudet akkurat er annonsert. Ved kampanjer skal annonserte varer være tilgjengelige gjennom hele kampanjeperioden, eller det skal finnes et tilsvarende alternativ. Hvis varen er utsolgt, kan det hende det blir ventetid, men kampanjeprisen skal fortsatt gjelde, med unntak for varer merket som begrenset antall, partikjøp, outlet eller siste sjanse.

Hvis dette gjaldt en vare som ikke var merket med slike unntak, er det gjerne verdt å se nærmere på hva som ble opplyst i annonsen og i butikken.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hønefoss⚡

Hyggelig og behjelpelig betjening

Hyggelig og behjelpelig betjening, ryddig butikk med varer. Ikke utsolgt for det jeg ville ha

8 maggio 2026

Hei MARTE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du opplevde både behjelpelig betjening og en ryddig butikk, og ekstra fint at varen du ønsket var på plass.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Bente,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du møtte en hyggelig og hjelpsom ansatt i Hønefoss. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Kjøpte øretelefon til barn

Fikk god hjelp av en hyggelig ansatt👍

5 maggio 2026

Hei Else Hovde,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp med øretelefoner til barn i Hønefoss. Det setter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hønefoss⚡

Kom for et bestemt produkt

Jeg kom fordi jeg ønsket et bestemt produkt. Hadde det travelt og fikk hjelp med en gang å finne produktet. Hyggelig og serviceinnstilt butikkansatt.

27 aprile 2026

Hei Kirsten,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Så fint å høre at det gikk raskt å finne produktet, og at opplevelsen i butikken var både effektiv og hyggelig.

Det setter vi stor pris på å høre.