Power.no - Grünerløkka Recensioni 40

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Sannergata 2, 0557 Oslo, NO

Hadde et spørsmål angående en kampanje. Ringte først kundeservice, som fant svaret raskt. Tok litt lang tid før de svarte på telefon, men kontakten var god. I butikk var det ingen kø og svært rask bet... Leggi di più

Den forhåndsbestilte varen, var ikke klar til henting til tross for sms varsel om at den var det. Måtte vente i nesten 10 minutter før utlevering. Ble oppringt av butikken i ettertid som sa de hadde... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Sannergata 2, 0557, Oslo, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Grünerløkka

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

God kundeveiledning

God kundeveiledning. Informativ og vennlig kundebehandler

4 giugno 2026

Hei Nadine,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at kundeveiledningen ble opplevd som både informativ og vennlig. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Fin butikk

Fin butikk, lett å hente pakka, hyggelig personale

2 giugno 2026

Hei Siri,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at det var enkelt å hente pakken, og at du hadde en god opplevelse i butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Grünerløkka⚡

Hadde et spørsmål angående en kampanje

Hadde et spørsmål angående en kampanje. Ringte først kundeservice, som fant svaret raskt. Tok litt lang tid før de svarte på telefon, men kontakten var god. I butikk var det ingen kø og svært rask betjening.

23 maggio 2026

Hei Tim,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp både på telefon og i butikk, og at opplevelsen i Grünerløkka var god.

Vi setter også pris på at du nevner ventetiden på telefon. Slike innspill er nyttige for oss.

Kjøpte en Sodastream Gaia

Kjøpte en Sodastream Gaia. Den var billigst der sa de hadde tilbud den dagen. Kjempe bra! Men da jeg kjøpte en gasspatron en rosa (quick fit), var den 150,- dyrere en hos f.eks Europris og andre steder. I tillegg fikk jeg bare 100,- i pant for den mens de andre stedene får man 120,- i pant for en gasspatron.
Det er så dårlig at jeg bare gir 2 stjerner!!

20 maggio 2026

Hei Flemming,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Jeg forstår godt at det kan oppleves frustrerende at vår pris/pant på gasspatroner ikke er like god som hos noen av de andre aktørene på markedet og det beklager jeg for.

Jeg har ordnet en kompensasjon for deg for denne ulempen, og mer informasjon om dette kommer på en egen epost. Håper du velger å gi oss en sjanse til i fremtiden, og at vi ser deg igjen!🤗

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Linn

Veldig hyggelig betjening

Veldig hyggelig betjening

17 maggio 2026

Hei Lars,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp i butikken på Grünerløkka.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Effektiv betjening og betaling

Effektiv betjening og betaling. Liker at betjeningen kan sine saker.

10 maggio 2026

Hei Jørgen,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at både betjening og betaling opplevdes som effektivt, og at servicen traff godt.

Vi setter stor pris på at dette ble lagt merke til, og håper vi får gleden av å se deg igjen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Grünerløkka⚡

Hyggelige selgere som hjalp med innkjøp…

Hyggelige selgere som hjalp med innkjøp av støvsuger og anbefalte TV

2 maggio 2026

Hei Cristina,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp med både støvsuger og anbefaling av TV.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Veldig fornøyd🤩

Veldig førnoyd

3 maggio 2026

Hei MARIOLA,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd.

Tors

Good service

3 maggio 2026

Hi Igors,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service.

Samsung s 26+tilbud jeg vil ha

Samsung s 26+tilbud jeg vil ha

1 maggio 2026

Hei Mohammad,

Takk for interessen!
Kampanjer og tilbud på Samsung-telefoner varierer gjennom året, så følg gjerne med på power.no og i våre kundeaviser – der
legges alle aktuelle Samsung-tilbud ut fortløpende.

Ønsker deg en fin dag 😊️

Veronica

Personalet var hyggelig

Personalet var hyggelig, jeg fikk god informasjon og de hjalp meg det jeg trengte.

25 aprile 2026

Hei Fahima,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god informasjon og hjelpen du trengte i Grünerløkka-butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Grünerløkka⚡

Oppdatering! Power Grunerløkka har tatt kontakt med meg på en veldig hyggelig måte og saken er løst åpen veldig tilfredsstillende måte! Ny rating fra meg!

Jeg spurte spesifikt om alt jeg trengte var inkludert i esken, og svaret var ja. Men - alle kabler manglet. Ny tur for å kjøpe kabler. Virkelig irriterende. Når jeg spurte og fikk ja til svar. Da jeg kom tilbake var forklaringen at de egentlig ikke visste, men antok det. Personalet der må lære seg å si sannheten til kundene. Hadde de gjort det, hadde jeg vært superfornøyd.

23 aprile 2026

Hei Kari Sofie,

Takk for at du forteller om ditt besøk hos oss, vi setter stor pris på din tilbakemelding!

Leit å høre at du fikk feil informasjon av oss når du var innom, det beklager jeg veldig og det var selvfølgelig ikke meningen. Jeg ser at butikken har vært i kontakt med deg, og at dere har funnet en løsning på dette og jeg håper du føler deg sett og bedre ivaretatt av våre ansatte i butikk!

Vi setter alltid pris på om man ønsker å oppdatere sin omtale, men bare dersom du selv føler dette er riktig. Uansett er vi glad for å ha kunnet hjelpe, og vi håper vi ser deg snart igjen!🧡

Linn
POWER

Lett å bestille og hente

‘Click og hent’ fungerte bra. Lett å bestille og prisen på nettbrett var veldig bra. Hyggelig salgsperson og salgsprosess.

15 aprile 2026

Hei Paula,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at Click & Collect-tjenesten fungerte så bra for deg, og at du var fornøyd med både bestillingsprosessen og prisen på nettbrettet. Vi setter stor pris på at du nevner den hyggelige salgspersonen og hele salgsprosessen.

Takk for at du valgte POWER!

Power Grunerløkka

Veldig hjelpsomm betjening.

30 marzo 2026

Hei Mark,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hjelpsom betjening hos oss på Grünerløkka. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Kjempefint

Kjempefint

29 marzo 2026

Hei MOHAMMAD BILAL RAJA,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du er så fornøyd med opplevelsen din hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringene dine.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Grünerløkka⚡

Flott butikk med alt man trenger!

Veldig flott butikk! Har alt man trenger!

17 marzo 2026

Hei Vegard,

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Det er deilig å høre at du er så fornøyd med butikken på Grünerløkka og at du finner alt du trenger hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Great Service in the heart of Oslo

This is now my main power store due to the great people.

3 febbraio 2026

Hi LigiT,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du har funnet din nye hovedbutikk hos oss på Grünerløkka. Vi er glade for at teamet vårt har gjort et godt inntrykk på deg. Det betyr mye for oss at du føler deg velkommen og godt ivaretatt når du handler hos oss.

Utrolig bra service

Utrolig bra service å få i denne butikken.

23 marzo 2026

Hei Hilal,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde utrolig bra service hos oss på Grünerløkka. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Fantastisk service

Fornøyd, fikk hjelp til å finne varen, gikk kjapt og fantastisk service

14 marzo 2026

Hei Sebastian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk fantastisk service på Grünerløkka og at teamet vårt hjalp deg raskt med å finne det du trengte. Slike positive opplevelser gjør oss glade.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Grünerløkka⚡

Flinke ansatte som strekker seg langt…

Flinke ansatte som strekker seg langt for at kunden skal bli fornøyd 😊

21 marzo 2026

Hei Ane,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at teamet på Grünerløkka ga deg en så god opplevelse. Vi er stolte av de ansatte våre som virkelig bryr seg om kundene sine.