Jeg bestiller kun plukk og hent da servicen i butikken på Gjøvik ikke fungerer, Har vært der ved flere anledninger og butikken er tom. Stod der i 30 minutter en gang uten å se et menneske. Også kunnsk... Leggi di più
Jeg har blitt ekspedert to ganger denne måneden av Kristoffer på Support i deres forretning på Gjøvik. Han er en fantastisk kundebehandler, alltid blid og hyggelig, og har en fantastisk produktkjennsk... Leggi di più
Utrolig hjelpsomme og blide karer jeg hadde med å gjøre. Gjorde sitt beste for å fikse min retursak. MEN må si at jeg er lite imponert over at jeg måtte bytte inn hele komplette blenderen fo... Leggi di più
Jeg ble ekspederet av en hyggelig ung mann. Slapp å vente. Han hjalp meg med å velge og sammenligne produktene jeg hadde tenkt å kjøpe
Stampeveien 13, 2827, Hunndalen, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Power.no - Gjøvik
Jeg er fornøyd med pennen. Jeg bruker den å markere på bilder av broderi mønster.

Risposta di Power.no - Gjøvik
Lett å finne fram i butikken, men ingen ansatte å se før du kommer til kassen, som vanlig.

Risposta di Power.no - Gjøvik
Bestilte med Klikk og hent og varen var klar til henting på under 30 minutter. :-)

Risposta di Power.no - Gjøvik
Kjøpte en virusgorsikring til nesten 2400 k. Ser ikke ut til å virke. Tror noen bør ts kontakt.

Risposta di Power.no - Gjøvik
Bestilte på nett og skulle bare hente og betale. Laaaaaaang ventetid i utleveringskassa før noen kom. Butikken var så godt som tom for kunder. Et par ekspeditører står å småprater og ser at jeg og kompisen min står i kassa og begynner å bli litt utålmodige… blikkontakt, men ingen respons eller rop etter andre i personalgruppa. Så kom det endelig en ekspeditør. Et lite smil eller et hei, hadde kostet så lite, men betyr så mye! Ble så omdirigert inn i butikken igjen. Lite entusiastisk betjening denne gangen. Ville nok hjem... Den som tok grep, og ekspederte var nok fersk/nyansatt, så brukte litt tid, men det var helt innfor. Hen prøvde, smilte til og med. :-) Satser på at det var en dårlig dag for flere der igår, for grunnen til at jeg bestilte her, var en annen ekspeditør jeg fikk utrolig god hjelp av da jeg var å forhørte meg. Hen var hyggelig, blid og eksepsjonell god i jobben sin! Terningkast 6, faktisk. Synd resten ikke har hen som forbilde! Dra opp buksa, rett opp holdningen og smil litt, så er det lettere å få folk til å handle. Hadde jeg ikke bestilt på forhånd, så hadde det ikke blitt noe salg i går…

Risposta di Power.no - Gjøvik
Var å kjøpte en Cepter laptop av dere da jeg kom hjem å pakket den opp var det ikke med lader til den.Så jeg måtte returnere til butikken det viste seg da at det fulgte ikke med lader det synes jeg kundebehandler burde vite.Håper dere tar dette til etterretning

Risposta di Power.no - Gjøvik
Fikk veldig god service av personen som hjalp meg da jeg skulle kjøpe pc-skjerm, veldig fornøyd med produktet.

Risposta di Power.no - Gjøvik
Forsøkte å få hjelp til å finne et produkt i tillegg til det jeg hadde bestilt. Ingen var interessert i å hjelpe meg, viste meg kun til en hylle, men fant det ikke selv.

Risposta di Power.no - Gjøvik
Det jeg skulle handle hadde et tilbud,men når jeg skulle betale,ble prisen en annen.Fikk beskjed av ansatt at den var feilplassert,ikke noe mer enn det.Så det var nok min siste handel der.

Risposta di Power.no - Gjøvik
God diagnose på PC. Rask reparasjon. God service av mannen i serviceluka.

Risposta di Power.no - Gjøvik
Fikk nettopp den veiledninga jeg hadde behov for etter at produktet var valgt, også ved hjelp av ansatt, Thomas.