Butikken kan med fordel freshes opp igjen, og alt fra døren og inn til tv kan ha bedre eksponering og ryddig oversikt. Service har sklidd litt ut, og varekjennskap ligger langt etter. Dette påv... Leggi di più
Jeg kjøpte en enkel MP3 spiller hos Power i Drammen. Spilleren var grei nok, men med et uvanlig lite intuitivt bruker-grensesnitt. Men siden jeg forstår at denne anmeldelsen mer skal dreie seg om POWE... Leggi di più
Jeg ble tatt imot raskt og vennlig. Fikk en grei forklaring underveis, flink til å selge var han. Men i kassen ble det tull. Betalte med noen spesielle gavekort fra huurray. Ekspeditøren gjorde noe ga... Leggi di più
Han jeg handlet av kunne produktet fra a til å. Han kunne svare fint på mine spørsmål. Jeg stolte på han og kjøpte produktet. Det jeg også liker hos dere er at når jeg kommer inn døren så står det en... Leggi di più
C O Lundsgate 25, 3043, Drammen, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Hyggelig berjening Fikk hjelp med en gang

Risposta di Power.no - Drammen
Svært hyggelig og hjelpsom dame bak disken

Risposta di Power.no - Drammen
Fikk mld om at min klikk og hent var klar. Kommer til butikken, der er det også ikke lett å skjønne hvor klikk og hent på telefoner skal hentes ut. Og ingen pakke var klar. Ble stående lenge og vente. Ansatte var hyggelig.

Risposta di Power.no - Drammen
Det er alltid fint å handle hos dere hjelpsomme ansatte og god service

Risposta di Power.no - Drammen
Mulighet med kupp pris. Fikk kvalitets vare for en virkelig god pris

Risposta di Power.no - Drammen
Det var en grei butikk, men han som jobba der var kanskje litt vel oppslukt i tlf

Risposta di Power.no - Drammen
Chat i forkant gjordet at jeg var klar hva jeg ville før jeg kom til butikken. Veldig dyktig og rask hjelp i chatten. Alt gikk smooth

Risposta di Power.no - Drammen
Kommer til å gjøre online shopping fremover. Skjønner at ting handler om provisjon. Fant det jeg trengte selv! som igrunn bare var noen små ting til litt under 1000 lappen. Da det ble klart at jeg ikke skulle handle dyrt forlot seller meg før jeg kunne spørre om de hadde varen inne. Var en annonsert vare som de selvfølgelig ikke hadde på lager, selvom jeg var på butikken 2t etter mottat annonse. Fikk tilbud om å bestille varen når jeg henvendte meg i kassen. Litt av poenget med å gå i butikk er at du trenger varen der og da. Om jeg må vente 1 uke kan jeg bestille den "ofte" billigere selv

Risposta di Power.no - Drammen
Utrolig god hjelp! De tok seg tid til å finne mine behov og jeg endte opp med en kjempebra TV til en god pris. Topp kundeservice!

Risposta di Power.no - Drammen
tv var ferdig kalibrert og ferdig til å hentes når jeg kom

Svært god kundeservice. Supporten var helt ekstra ordinær. 👌