Var på jakt etter en reservedel til et kjøkkenapparat jeg kjøpte for tre år siden. Opplevde svært hjelpsom betjening. Delen ble bestilt og bekreftet en time etter besøket, imponert!
Jeg skulle avklare hvorfor jeg fikk melding å hente ting , jeg hadde hentet. Det fikk vi avklart.
Enkelt å bestille, betale og hente. Dersom jeg ikke visste hva jeg skulle velge ville jeg kommet til butikken.
Gangveien 10, 3960, Stathelle, Norvegia

Risposta di Power.no - Brotorvet
Kjempe god kundeservice og kunnskapsrike

Risposta di Power.no - Brotorvet
Fikk førsteklasses hjelp ved kjøp av ny telefon.

Risposta di Power.no - Brotorvet
har snakke med kunder service om man kan matcher pris med elkjøp.Og de si ja bare går til butikk og matcher prisen men når jeg komme ned til butikk så sa han som jobbe der nei kan ikke matcher de tape penger. det her bare tull :(

Risposta di Power.no - Brotorvet
Jeg reagerer på at jeg må betale mye frakt på ting som blkr bestilt til butikken.

Risposta di Power.no - Brotorvet
Hyggelig betjening som hjalp jenteungen med å finne riktig vare for henne :)

Risposta di Power.no - Brotorvet
Fikk produkt jeg kom for å kjøpe. Hyggelig betjening og ingen ventetid.

Risposta di Power.no - Brotorvet
Selger hadde god info om varen vi skulle ha. Hyggelig og god service som alltid på Power Brotorvet.

Risposta di Power.no - Brotorvet
Vi har ventet på et kjøleromsaggregat siden september. Dere skulle holdt oss hyppigere oppdatert på situasjonen (som var utenfor deres kontroll)

Risposta di Power.no - Brotorvet
Det tok 6 uker før jeg endelig fikk det jeg hadde bestilt på hent i butikk pga. rot og avbestilling uten at jeg visste det. Det skulle være en julegave men kom ikke før i midten av januar. Hadde kanskje vært en idé å ha en fungerende kundeservice iallfall. Siste gang jeg stoler på Power når det gjelder levering.