Power.no - Askim Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Trøgstadveien 4, 1830 Askim, NO

Jeg spurte om jeg ikke hadde en oppsparte bonus som kunne trekkes fra på dette kjøpet ,da fikk jeg beskjed om at det var for sent produktet va allerede registrert ,så det fikk jeg bare ha tilgode ved... Leggi di più

Fant vare på outlet som var i min lokale butikk. Bestilte (booket varen) og hentet den neste dag. Veldig glad i at jeg kan hjelpe min lokale butikk med å være i live ved å bestille på nett, og hel... Leggi di più

Var på Power Askim for å handle en del produkter og fikk god hjelp av flinke folk på alle avdelingene jeg var innom. I og med at jeg handlet for en god del kr, fikk jeg også en veldig god deal med g... Leggi di più

Handlet med en grei kar i butikken Litt utfordring for transportør å finne ett crew på 4 personer for å levere skapet opp 52 trappetrinn og gjennom eneboligen.Litt problemer med å finne huset da Goo... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Trøgstadveien 4, 1830, Askim, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Askim

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

10.898 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fikk det jeg skulle ha,til en grei…

Fikk det jeg skulle ha,til en grei pris.
Hyggelige ansatte .

13 settembre 2026

Hei Jan,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk det du trengte til en god pris, og at du opplevde hyggelige ansatte hos oss i Askim. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere god service hver eneste dag. Vi håper å få gleden av å se deg igjen snart!

Hei Dilshoda,

Så hyggelig å høre at du fikk et godt tilbud på mobilen! Det er alltid deilig når man finner noe man er fornøyd med. Tusen takk for at du delte opplevelsen din med oss, og vi håper du får stor glede av det nye produktet ditt.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Askim⚡

Rask og god hjelp til å finne varer +…

Rask og god hjelp til å finne varer + Hyggelig servise .

11 settembre 2026

Hei Per-Erik,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk rask og god hjelp til å finne det du trengte, og at du opplevde hyggelig service i butikken vår. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter hver dag. Vi satte stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper du kommer tilbake til POWER Askim en annen gang.

Ble sett

Ble sett, og fikk god hjelp

7 settembre 2026

Hei Astrid,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss veldig glade å høre at du ble tatt godt imot og fikk den hjelpen du trengte hos oss i Askim. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen snart!

Gir noe bedre TV lyd

Gir noe bedre TV lyd, så jeg beholder den.

6 settembre 2026

Hei Torfinn,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med lydkvaliteten og har bestemt deg for å beholde produktet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Fornøyd med hjelpen og det jeg her kjøpt

Fornøyd med hjelpen og det jeg her kjøpt

8 luglio 2026

Hei Arild,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk god hjelp og er fornøyd med produktet du kjøpte hos oss i Askim. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi håper du får stor glede av produktet og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til POWER Askim en annen gang.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Askim⚡

Flinke folk og god Service.

Flinke folk og god Service.

5 settembre 2026

Hei Anouar,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss i Askim. Flinke folk og god service er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å se deg igjen snart.

Kjempegod service

Kjempegod service! Hyggelige selgere. Men, slutt å selge SKRAP, selv til eldre damer!!

5 settembre 2026

Hei INGRID,

Takk for en fantastisk anmeldelse og fem stjerner! Det gleder oss enormt å høre at du opplevde kjempegod service og møtte hyggelige selgere hos oss i Askim. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi tar til oss tilbakemeldingen din om produktkvalitet og vil gjerne at du alltid skal føle deg trygg på det du handler hos oss. Vi håper å se deg igjen snart!

Veldig bra service og hyggelige tilbud

Veldig bra service og hyggelige tilbud

4 settembre 2026

Hei Tina,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss enormt å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i Askim. Veldig bra service og hyggelige tilbud er akkurat det vi streber etter å levere hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å se deg igjen snart!

Fikk veldig god hjelp

Fikk veldig god hjelp. Imøtekommende og hyggelig.

Hei Aud,

Takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk veldig god hjelp og opplevde betjeningen som imøtekommende og hyggelig. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Veldig bra

Veldig bra. Tok seg til til å sette seg inn på ting han var usikker på.

Hei Essen,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det er utrolig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i Askim. At en av våre medarbeidere tok seg tid til å sette seg inn i ting han var usikker på, er akkurat slik vi ønsker at det skal være hos POWER. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

God og kjapp rådgivning

God og kjapp rådgivning, god service.

Hei Jan,

Så hyggelig å høre at du fikk god og kjapp rådgivning hos oss! Det er akkurat slik vi ønsker at det skal oppleves å handle hos POWER. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Askim⚡

Har ikke glemt at jeg skulle betale for…

Har ikke glemt at jeg skulle betale for reparasjon i garantitiden

26 agosto 2026

Hei Arne,

Hei Arne 😊

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Det er utrøstelig å høre at du opplevde å måtte betale for en reparasjon under garantitiden, og vi forstår at dette er frustrerende. Vi vil gjerne se nærmere på saken din, og har derfor sendt den videre til butikken i Askim for gjennomgang av reklamasjonshåndteringen din 🤗

Vi setter stor pris på at du gjør oss oppmerksom på dette, og vi vil bruke din tilbakemelding til å gå gjennom rutinene våre rundt garantibehandling og reparasjoner. Vi håper å kunne gi deg en bedre opplevelse ved en neste anledning ✨

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Hyggelig personale

27 agosto 2026

Hei Deimante,

Takk for en fantastisk vurdering og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde personalet som hyggelig hos oss i Askim. Vi setter stor pris på slike tilbakemeldinger, og vi vil gjerne at hver besøk hos oss skal føles like behagelig. Vi håper å se deg igjen snart!

Duży wybór

Bardzo miła obsługa i duży wybór elektroniki

20 agosto 2026

Cześć Hubert,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en positiv opplevelse hos oss i Askim. Vi setter stor pris på at du trekker frem både den hyggelige betjeningen og det store utvalget av elektronikk. Slike tilbakemeldinger er virkelig motiverende for hele teamet vårt. Vi håper du kommer innom igjen en annen gang og ser frem til å hjelpe deg med nye elektronikkbehov. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Askim⚡

Raskt betjent god servis både på…

Raskt betjent god servis både på garantien og på handel

26 agosto 2026

Hei Jan,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk rask og god betjening både på garantien og på handelen hos oss i Askim. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Vi håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Askim⚡

Fantastisk service fra deres…

Fantastisk service fra deres medarbeider.

24 agosto 2026

Hei Ruth,

Så utrolig hyggelig å høre at du hadde en fantastisk opplevelse hos oss i Askim! Vi er stolte av å ha engasjerte medarbeidere som gir sitt beste for at du som besøkende skal få en førsteklasses opplevelse. Tilbakemeldinger som din betyr utrolig mye for oss og er med på å motivere oss til å fortsette å levere god service hver eneste dag. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å få ønske deg velkommen tilbake til POWER Askim en annen gang.

Veldig hyggelig ekspeditør

21 agosto 2026

Hei Lise,

Tusen takk for den fantastiske vurderingen! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så positiv opplevelse hos oss i Askim. Veldig hyggelige ekspeditører er noe vi virkelig setter pris på, og det er herlig å se at det blir lagt merke til. Vi håper du kommer innom igjen snart!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Askim⚡

Fikk vare som var skadet med stor bulk…

Fikk vare som var skadet med stor bulk i siden

21 agosto 2026

Hei NATALIE,

Hei Natalie! 😊

Det er utrørlig å høre at du mottok en vare med en stor bulk i siden. Det er jo absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker at du skal ha når du handler hos oss. Vi forstår godt at dette er frustrerende, og vi setter pris på at du deler dette med oss.

Saken din er nå videresendt til butikken i Askim, som vil se nærmere på dette og ta kontakt med deg for å finne en løsning. 💬 Vi vil også ta dette tilbakemeldingene videre internt for å se på rutinene rundt håndtering og pakking av varer, slik at vi kan unngå slike situasjoner i fremtiden.

Vi håper at butikken raskt kan hjelpe deg med dette, og at du gir oss en ny sjanse til å levere en bedre opplevelse neste gang. 🤗

Vennlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

God service

17 agosto 2026

Hi Tone,

Takk for at du deler din opplevelse med oss! Det er alltid hyggelig å høre at du har fått god service. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.