Power.no - Arendal Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Sagvannsveien 16, 4848 Arendal, NO

Super Kundeservice med god kunnskap og kjennskap til produkter og bruktilfeller, annsatt på Power Arendal, Steffen D. Var utrolig proff og ekstremt hyggelig, og hjalp meg å finne det best passende pro... Leggi di più

Skulle bare ha en ny telefon fordi min ble ødelagt. Sa tidligere at jeg ikke ønsket noe ekstra, men selgeren prøver fortsatt å fore meg med masse ekstra tull som vi begge vet bare er fjas. Tilbydde m... Leggi di più

Ny tørketrommel var ødelagt.Point) Ny tørketrommel ble bestilt. Total 1 mnd,uten tørketrommel. Kjøring med levering. Flott. Med forandring, kunne fått ny tørketrommel noe raskere. Uansett ny tø... Leggi di più

Super mottakelse! Veldig service-minded! Tydelig kommunikasjon og ikke mas:) Hjalp meg også med å redusere strøm-konstnaden min ved å vise hva jeg bør se etter😁 Alt i alt, riktig menneske på ri... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Sagvannsveien 16, 4848, Arendal, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Arendal

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8538 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hei Ina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde ekspeditørene i Arendal som hjelpsomme og hyggelige.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen hos POWER Arendal.

Hei Svein,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og møtte hyggelig og hjelpsomt personale i Arendal.

Rask hjelp og betaling 😀

13 giugno 2026

Hei Laila,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du fikk rask hjelp og en smidig betaling.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Arendal.

Hei Roger,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med god service og hyggelig betjening i Arendal.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Arendal⚡

Returvare solgt ut igjen som ny

Kjøpte bærbar PC, i prisklassen +/- 5000kr. På vei ut av butikken la jeg merke til at forseglingstapen på esken var bltt brutt, dvs. at pakken hade blitt åpnet før, men jeg tenkte ikke mer over det. Da jeg kom jeg hjem og pakket opp var det imidlertid helt tydelig at denne hadde blitt åpnet før, fordi laderen og ledningen ikke var pakket inn slik den burde vært. Var denne blitt returnert av en annen kunde og solgt igjen? Jaja. Jeg startet opp, men kom ikke særlig langt, fordi maskinen manglet internett-driver, slik at jeg ikke fikk koblet meg på nett for i det hele tatt å kunne fortsette oppsettet av PC-en. What? Da var jeg rimelig sikker på at jeg hadde fått en returnert PC. Tilbake til butikken og joda, de beklaget så mye, men de hadde ingen maskin å bytte med fordi dette var den siste PC av den modellen de hadde på lager. De sa at de kunne kunne installere driver, men det ville ta noen timer. Siden dette var sent på ettermiddagen ville ikke PCen bli klar før neste dag. Jeg trengte ny PC denne dagen, så de forsøkte å finne noe annet tilsvarende de hadde på lager, men det lyktes ikke. Da gav jeg opp og ba om penger tilbake, tok turen til den store konkurrenten like ved og kjøpte heller ny PC der. Fikk ikke akkurat den jeg ville ha der heller, men ny PC ble det i alle fall, og med mye bedre kundebehandling.

9 giugno 2026

Hei Jan,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss en så detaljert tilbakemelding om din opplevelse med oss.

Det er leit å høre om det som har skjedd deg, det er klart at du ikke skulle ha blitt solgt en outlet-/tidligere returnert vare uten å ha blitt informert tydelig om dette. Her har det nok gått litt fort for oss, og det har resultert i at vi har fått et brudd i våre rutiner rundt mottak av returvarer og klargjøring av disse for outlet.

Forstår absolutt frustrasjonen du sitter med, spesielt når du i tillegg får problemer med oppsett og manglende driver på enheten og får beskjed om at dette vil ta tid å fikse siden vi dessverre ikke hadde noen tilsvarende maskin å bytte inn i.😔

Dette er rett og slett ikke bra nok av oss, og vi tar tilbakemelding din på alvor og vil se nøyere på dette internt slik at vi får sikret våre rutiner. Jeg er glad for å høre at du har fått tak i en ny PC, selvom dette betyr en retur for oss, det viktigste her er at du som kunde har fått det du trengte uavhengig av hvor. Og jeg beklager for ulempen dette har medført deg.

Jeg håper vi får muligheten til å bevise at vi kan bedre i fremtiden, ønsker deg en fin dag videre i mellomtiden.✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Jeg er veldig fornøyd med servicen ved…

Jeg er veldig fornøyd med servicen ved support disken

5 giugno 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd med servicen ved support disken i Arendal. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Super tilbud jeg fikk og super service

Super tilbud jeg fikk og super service

6 giugno 2026

Hei Tove,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd både med tilbudet og servicen.

Rask, vennlig og effektiv

God kundebehandling og dyktig personale.Anbefales på det beste.

3 giugno 2026

Hei Trygve,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Arendal var rask, vennlig og effektiv, og at kundebehandlingen traff så godt.

Vi setter stor pris på anbefalingen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Arendal⚡

Rask og effektiv utlevering.

Rask og effektiv utlevering.

27 maggio 2026

Hei Geir,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at utleveringen var rask og effektiv.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Grei service hyggelig betjening

Grei service hyggelig betjening

31 maggio 2026

Hei Kjell,

Takk for tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde grei service og hyggelig betjening i Arendal.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Arendal⚡

Hyggelige ansatte som brukte aktivt sin…

Hyggelige ansatte som brukte aktivt sin tid til å hjelpe meg med å finne varer, besvare mine spørsmål

30 maggio 2026

Hei Yvonne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i varehuset i Arendal, og at de ansatte tok seg tid til å svare på spørsmål og hjelpe deg med å finne det du trengte.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din.

Hei HANS,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde servicen som rask og effektiv.

alltid blide og behjelpsomme på stoa

alltid blide og behjelpsomme på stoa

23 maggio 2026

Hei Vidar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen på Stoa alltid er blid og behjelpelig.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Arendal⚡

Fikk veldig godt forklaring,hyggelig…

Fikk veldig godt forklaring,hyggelig betjening

25 maggio 2026

Hei Unni,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god forklaring og hyggelig betjening i Arendal.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

24 maggio 2026

Hei Jørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde veldig god kundeservice hos POWER Arendal. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice. Fikk fixet I-pad av en hyggelig support ansatt.

23 maggio 2026

Hei Torunn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og at iPaden ble ordnet på en god måte. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Alt gikk bra

Alt gikk bra. 🙂

20 maggio 2026

Hei Liudmila,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så bra å høre at alt gikk bra, og at opplevelsen hos POWER Arendal var god.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Arendal⚡

Synes TVen burer mye på lav lyd

Synes TVen burer mye på lav lyd Den burer hele tiden

20 maggio 2026

Hei Kay,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er fint at du sier ifra om dette.

Kan du beskrive litt nærmere hvordan duringen høres ut, og om den kommer hele tiden eller bare på enkelte typer innhold?

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Arendal⚡

En spesialist vil se nærmere på dette og ta kontakt med deg snart. Vi setter pris på din tålmodighet og forståelse.

Superbra service

Superbra service

18 maggio 2026

Hei Einar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så bra opplevelse hos POWER Arendal.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Arendal⚡

Fikk den hjelp jeg måtte ha

Fikk den hjelp jeg måtte ha. Hyggelig betjening

13 maggio 2026

Hei John,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelpen du trengte, og at opplevelsen i Arendal var god.