Super Kundeservice med god kunnskap og kjennskap til produkter og bruktilfeller, annsatt på Power Arendal, Steffen D. Var utrolig proff og ekstremt hyggelig, og hjalp meg å finne det best passende pro... Leggi di più
Skulle bare ha en ny telefon fordi min ble ødelagt. Sa tidligere at jeg ikke ønsket noe ekstra, men selgeren prøver fortsatt å fore meg med masse ekstra tull som vi begge vet bare er fjas. Tilbydde m... Leggi di più
Ny tørketrommel var ødelagt.Point) Ny tørketrommel ble bestilt. Total 1 mnd,uten tørketrommel. Kjøring med levering. Flott. Med forandring, kunne fått ny tørketrommel noe raskere. Uansett ny tø... Leggi di più
Super mottakelse! Veldig service-minded! Tydelig kommunikasjon og ikke mas:) Hjalp meg også med å redusere strøm-konstnaden min ved å vise hva jeg bør se etter😁 Alt i alt, riktig menneske på ri... Leggi di più
Sagvannsveien 16, 4848, Arendal, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Kjøpte bærbar PC, i prisklassen +/- 5000kr. På vei ut av butikken la jeg merke til at forseglingstapen på esken var bltt brutt, dvs. at pakken hade blitt åpnet før, men jeg tenkte ikke mer over det. Da jeg kom jeg hjem og pakket opp var det imidlertid helt tydelig at denne hadde blitt åpnet før, fordi laderen og ledningen ikke var pakket inn slik den burde vært. Var denne blitt returnert av en annen kunde og solgt igjen? Jaja. Jeg startet opp, men kom ikke særlig langt, fordi maskinen manglet internett-driver, slik at jeg ikke fikk koblet meg på nett for i det hele tatt å kunne fortsette oppsettet av PC-en. What? Da var jeg rimelig sikker på at jeg hadde fått en returnert PC. Tilbake til butikken og joda, de beklaget så mye, men de hadde ingen maskin å bytte med fordi dette var den siste PC av den modellen de hadde på lager. De sa at de kunne kunne installere driver, men det ville ta noen timer. Siden dette var sent på ettermiddagen ville ikke PCen bli klar før neste dag. Jeg trengte ny PC denne dagen, så de forsøkte å finne noe annet tilsvarende de hadde på lager, men det lyktes ikke. Da gav jeg opp og ba om penger tilbake, tok turen til den store konkurrenten like ved og kjøpte heller ny PC der. Fikk ikke akkurat den jeg ville ha der heller, men ny PC ble det i alle fall, og med mye bedre kundebehandling.

Risposta di Power.no - Arendal
Jeg er veldig fornøyd med servicen ved support disken

Risposta di Power.no - Arendal
God kundebehandling og dyktig personale.Anbefales på det beste.

Risposta di Power.no - Arendal
Hyggelige ansatte som brukte aktivt sin tid til å hjelpe meg med å finne varer, besvare mine spørsmål

Risposta di Power.no - Arendal
Veldig god kundeservice. Fikk fixet I-pad av en hyggelig support ansatt.