POWER.dk - Tilst Recensioni 2.797

TrustScore 4 su 5

4,0

Anelystparken 13, 8381 Tilst, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Fik et fedt TV til gode penge, god service og hjælpsom medarbejder. Kunne godt have været foruden et forsøg til at købe et dyrere TV og skulle vente 20 min på at få varen udleveret. Ellers fint.

Valutata 3 stelle su 5

Produkterne er fine og betjeningen også. Det der falder igennem er alt det i samtidigt forsøger at sælge til en. Jeg er hverken interesseret i det ene eller andet ekstrasalg - hvor man så kan opnå rab... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik den allerbedste betjening, man kan tænke sig. Den unge mand var bare så imødekommende, smilende og meget behjælpelig med oplysninger om installation m.v., da jeg skulle købe en extender til wi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik en meget god betjening og købte en vaskemaskine Fortrød det da jeg kom hjem og læste anmeldelser som var meget negative Så fortryder og vil bytte til en anden maskine Den er ikke hentet hjem e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

super god betjening

Hej Finn,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en super god oplevelse med betjeningen i vores Tilst butik. Vores team arbejder hårdt for at give den bedste service, og det betyder meget for os at vide, at det bliver værdsat. Vi håber, du vil vende tilbage igen snart!

Valutata 3 stelle su 5

Sælgeren havde ikke den store indsigt i…

Sælgeren havde ikke den store indsigt i forskellen på de to iphones vi kiggede på. Det var tydeligt han ville sælge den dyreste.
Havde travlt med at mer-sælge - hvor havde vi telefonabonnement, hvor fik vi strøm fra osv.
Det er sikkert helt efter bogen, jeg gider det bare ikke.

Hej Lone,

Tak for din feedback om dit besøg i vores butik i Tilst. Det er ærgerligt at høre, at du ikke følte dig godt vejledt omkring forskellene på de iPhones, I kiggede på, og at oplevelsen med mersalg ikke var behagelig for dig.

Vi sætter stor pris på, at vores kunder føler sig godt informeret og får den rette vejledning til at træffe det bedste valg. Din feedback hjælper os med at blive bedre, og vi vil gerne sikre, at alle vores kunder får en positiv oplevelse i vores butikker.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Verdens bedste sælger

Verdens bedste sælger, der forstod ens behov.🤩🥳

Hej Lars,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores sælger forstod dine behov så godt og gav dig en så positiv oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds med servicen.

Alt det bedste, Erik fra POWER! ⚡

høflig betjening

høflig betjening samt forståelse for hvad jeg ville købe ingen pres på at det skal du måske også havde forståelse når der blev sagt nej det har jeg tak for det.

Hej Sven-Erik,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede høflig betjening og forståelse for dine behov. Vi sætter stor pris på, at vores personale kunne hjælpe dig uden at presse dig til køb, og at de respekterede dit nej. Sådanne tilbagemeldinger betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere god service.

Søde ansatte og god betjening

Søde ansatte og god betjening

2 aprile 2026

Hej Bo,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores ansatte i Tilst. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give god kundeservice. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Valutata 5 stelle su 5

God service .Blev informeret om…

God service .Blev informeret om produktet og rabat muligheder det var jeg glad for 👍

31 marzo 2026

Hej Wadih,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og blev godt informeret om produktet og rabatmulighederne. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du valgte POWER, og håber du bliver glad for dit køb!

Valutata 1 stelle su 5

Der blev noget guld og grønne skove på…

Der blev noget guld og grønne skove på den computer er købt men bare v inde installerer Google har jeg brugt over halvdelen af pladsen på den og der står snore hele tiden for den kan ikke følge med fordi den er så langsom man fortryder helt man er købt den ved jer var som sælger kan man jo altid hælde vand ud af ørerne bare for at få sådan noget over disken jeg er godt nok skuffet

31 marzo 2026

Hej Poul.

Det er virkelig godt, du siger fra og deler din oplevelse – det giver os en vigtig mulighed for at se, hvor vi ikke har ramt rigtigt i rådgivningen omkring computeren.

Det lyder super frustrerende, at du har fået en computer, hvor lagerpladsen næsten er fyldt bare ved almindelig opsætning, og at den samtidig føles langsom i brug. Det er slet ikke den kundeoplevelse eller det indtryk af produktet, vi ønsker, du skal stå tilbage med, når du har talt med en af vores sælgere, og det vil jeg gerne beklage.

Din feedback om, hvad der blev lovet kontra, hvad du reelt oplever, tager vi med videre internt til butikken, så vi kan blive skarpere på at matche kundernes behov bedre – både ift. ydelse og plads på computeren.

Mange hilsner
POWER / Christian

Valutata 5 stelle su 5

Ingen ekspedient overfald her.

Fik en venlig modtagelse uden at ekspedienten virkede klistret som om det gjalt et mer salg, forlod forretningen uden dårlig samvittighed over jeg ikke at have købt mere....

Hej Usse,

Tak for din positive anmeldelse på 5 stjerner! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så god oplevelse i vores butik i Tilst.

Det er fantastisk, at vores ekspedient gav dig en venlig modtagelse uden at virke påtrængende. Vi stræber efter at skabe et behageligt indkøbsmiljø, hvor kunderne kan handle i ro og fred uden pres.

Din feedback betyder meget for os og hjælper os med at fortsætte med at levere den gode service, som du oplevede. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Tak fordi du valgte POWER, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Sælgeren var fantastisk imødekommende

Sælgeren var fantastisk imødekommende, vidende og høflig. Vi kommer igen og spørger direkte efter ham, næste gang, vi har brug for noget i jeres sortiment.

Hej Marianne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at vores sælger var så imødekommende, vidende og høflig. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give den bedste kundeservice.

Det glæder os enormt at høre, at I vil komme igen og spørge direkte efter ham næste gang. Sådan feedback betyder alt for os og viser, at vi leverer den service, vi stræber efter.

Tusind tak for at dele jeres positive oplevelse med os!

Valutata 5 stelle su 5

Varen var på lager og hurtigt…

Varen var på lager og hurtigt ekspedition

Hej Lene,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at varen var på lager og blev ekspederet hurtigt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det er præcis den service, vi stræber efter at levere til alle vores kunder. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at gøre vores bedste.

All the best, Erik at POWER! ⚡

leverancen foregik meget effektivt

leverancen foregik meget effektivt
der var dog en mangel i leveringen, som skyldes os selv

Hej Jørgen,

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at leveringen foregik meget effektivt. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores leveringsservice.

Hvad angår manglen i leveringen, bedes du kontakte vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre med at løse dette problem.

Support

Skulle købe en vare der skulle igennem support. En ventetid på 30- 45 min. er nu nok lige i overkanten, der var kun en til at ekspedere.
Da jeg endelig nåede igennem var der en rigtig fin service.

2 aprile 2026

Hej Børge,

Tak for din feedback! Det er fantastisk at høre, at du oplevede rigtig fin service, da du endelig kom igennem til vores supportafdeling. Vi sætter stor pris på, at du anerkender kvaliteten af den hjælp, du modtog.

Da du nævner specifik feedback om ventetider og bemanding, vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre med dette.

Valutata 5 stelle su 5

Kom efter noget helt konkret

Kom efter noget helt konkret. Da jeg kom ind i butikken og så mig om, hvilket fik en ansat til at spørge om han kunne hjælpe. Han viste mig hen til det sted hvor det jeg ønskede var.
Ved kassen var en utrolig sød og hjælpsom ung dame der kunne fortælle alt om byttemulighederne.
En dejlig tur efter en fødselsdagsgave.

Hej Kurt,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Tilst. Det lyder som om vores medarbejdere virkelig tog sig godt af dig og hjalp dig med at finde præcis det, du søgte efter.

Det er særligt glædeligt at høre, at både den ansatte på gulvet og den unge dame ved kassen var så hjælpsomme og vidende. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi håber, at fødselsdagsgaven blev en succes!

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig service og ville have os til at…

Dårlig service og ville have os til at skifte tele og el selskab og vikler bare købe en støvsuger, som vi så købte i Elgiganten

Hej Thorleif👋

Jeg er ked af at høre, at dit besøg ikke blev som forventet. Når man kommer ind for at købe en støvsuger, skal det selvfølgelig være en let og behagelig oplevelse – ikke noget der føles presset eller besværligt 😔

Jeg kan godt forstå, at det var frustrerende, og jeg beklager virkelig, at vi ikke fik skabt den gode kundeoplevelse, du fortjener.

Tak fordi du delte din oplevelse med os!

Muhammed
POWER Kundeservice

Valutata 2 stelle su 5

For lidt service for meget salg

Mersalg er et helt almindeligt koncept i detail verdenen. Men hvor man andre steder bliver spurgte om man skal have et eller andet ekstra udstyr med til ens produkt. Blev jeg i power mødt med 5 ihærdige forsøg på at få mig til at skifte telefon abonnement og sågar også elselskab. Det var lidt irreterende når jeg bare gerne ville betale og komme videre.

25 marzo 2026

Hej Lucaz

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse, hvor du følte dig udsat for gentagne forsøg på mersalg, som gjorde dit besøg i butikken irriterende, når du egentlig bare ønskede at gennemføre dit køb og komme videre. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt din pointe om, at mersalg skal foregå på en naturlig og respektfuld måde, hvor kundens ønsker altid bliver respekteret. Når du siger nej tak, skal det selvfølgelig accepteres uden yderligere pres. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i arbejdet med at sikre en bedre balance mellem rådgivning og kundens behov.

Arrogant betjening

Arrogant betjening. Ingen mersalg på fx lader til telefon. Ligegyldig betjening.

Hej Stine,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, hvor betjeningen fremstod arrogant og ligegyldig, og hvor du ikke følte dig ordentligt mødt i forhold til rådgivning og behov. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi forstår godt, at det kan virke skuffende, når man ikke oplever engagement eller relevant vejledning – eksempelvis i forhold til tilbehør som oplader til telefonen. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre, så vi kan arbejde på at sikre en mere imødekommende og hjælpsom kundeservice fremover.

Click and Collect

Hvad er pointen med Click and Collect, når man alligevel skal stå at vente på at en sælger i butikken skal betjene og rådgive tre andre, inden at man kan få sin vare?
Men sælgerens betjening fejlede ikke noget.

23 marzo 2026

Hej Kenneth

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din Click & Collect-oplevelse ikke levede op til forventningen om en hurtig og enkel afhentning. Vi forstår godt din frustration over at skulle vente, mens andre kunder blev betjent, da formålet netop er at gøre afhentning så smidig som muligt.

Samtidig er vi glade for at høre, at du oplevede god betjening fra sælgeren – det sætter vi pris på. Din feedback omkring ventetid i forbindelse med Click & Collect er meget vigtig for os, og vi vil tage den med videre, så vi kan arbejde på at gøre afhentningsprocessen mere effektiv og mindre afhængig af travlhed i afdelingerne.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service og super søde…

Fantastisk service og super søde medarbejdere

Hej Andreas,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service og medarbejdere i Tilst. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give den bedste kundeservice.

Det betyder meget for os, når kunder som dig tager sig tid til at dele deres gode oplevelser. Dine venlige ord motiverer os til at fortsætte med at levere den høje standard, som I fortjener.

Tak fordi du valgte POWER, og vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden!

God venlig betjening

God venlig betjening

30 marzo 2026

Hej Inge,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores venlige betjening. Vi arbejder hårdt på at give alle vores kunder den bedste service, så det betyder meget for os at vide, at vi har ramt plet.

Det er dejligt at høre, at vores team i Tilst har gjort et godt indtryk på dig. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Tusind tak for dit valg af POWER!

STOP mersalg.

Jeg kom i butikken for at afhente en MacBook der var bestilt over click @ collect. Da jeg skal betale begynder den unge medarbejder på mersalg og tilbyder mig både et andet mobilabonnement og el-udbyder. STOP venligst med det og lad være med at blive ved, når jeg første gang siger nej tak. Og lad venligst også være med at blive fornærmet, når jeg femte gang siger NEJ og jeg ikke vil forklare hvorfor jeg siger nej.

30 marzo 2026

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse i forbindelse med afhentning af din MacBook, hvor du har følt dig presset til mersalg og samtidig ikke er blevet mødt med respekt for dit “nej tak”. Det er bestemt ikke den måde, vi ønsker at vores kunder skal opleve vores service på.

Vi forstår godt, at det kan være både frustrerende og ubehageligt, når man gentagne gange skal sige nej, og det ikke bliver respekteret. Et nej skal altid accepteres første gang, uden yderligere pres eller diskussion, og det beklager vi, at du ikke har oplevet her.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den med videre, så vi kan sikre en mere respektfuld og behagelig kundedialog fremover.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più