POWER.dk - Tilst Recensioni

TrustScore 4 su 5

Anelystparken 13, 8381 Tilst, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fik super service i forbindelse med køb af køleskab, en super sød sælger. Ville efterfølgende købe et cover til min telefon, hvis jeg havde mødt sælgeren fra “telefon afdelingen” først var jeg gået an... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg giver 5 stjerner – men de går ikke bare til Power, de går helt klart til Mikkel fra Power Tilst. Jeg havde et problem og blev kastet frem og tilbage, uden rigtig at få hjælp. Den eneste,... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Købte ny opvasker. Fik udleveret en maskine med voldsom trykskade på emballagen (har billeder). Blev mødt med argumentet at den bare lige havde "hængt i" - men at det ikke betød noget. Først ved at in... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Der var intet personale i tv afdelingen. Skulle betale 500kr for et kalibreret tv ellers skulle jeg vente på at det kunne blive nulstillet. En kalibrering koster 1500kr, måske har jeg sparet nogle pe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

33.943 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Sløsede medarbejdere

Mest sløsede medarbejdere der står i en cirkel og snakker når man kommer ind i butikken, ik særlig imødekommende, det ku man have skjult bedre. Da en medarbejdere kommer hen til os fortsætter de andre med bare at stå og snakke

Hej Karoline

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har givet et dårligt indtryk at møde medarbejdere, som virkede optagede af deres egne samtaler fremfor at være opmærksomme på kunderne. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg er ked af, at I ikke følte jer mødt på en imødekommende måde fra start.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er nærværende, hjælpsomme og giver kunderne følelsen af at være velkomne i butikken.

Din feedback omkring kundebetjening og medarbejdernes adfærd bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Valutata 2 stelle su 5

Ville egenligt ikke anmelde mit besøg…

Ville egenligt ikke anmelde mit besøg men da jeg bliver ved med at modtage mails med anmodning kommer den her.

Min oplevelse var, at der var ringe eller nærmest ingen service i butikken, de stod 3 medarbejdere og snakkede og ænsede ikke min tilstedeværelse ea jeg fik min vare havde de mere travlt med at sælge mig nye mobil abonnementer end at hjælpe mig i mål med mit køb. Det er tydeligt at de er instrueret i, at de skal forsøge at sælge strøm og mobilabonnementet, som de så kan få en belønning for. Det er helt fint, men det fremstår bare usmageligt. Så jeg handler generelt i Elgiganten i stedet og hopper kun forbi Power hvis varen ikke fås der. Ærgerligt.

Hej Allan

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå din frustration – både over at modtage flere opfordringer til at anmelde dit besøg og over selve oplevelsen i butikken. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det er ærgerligt at høre, at du oplevede manglende opmærksomhed og service, mens medarbejderne var optaget af andre ting, og at fokus efterfølgende blev mere på mersalg af abonnementer og andre ydelser end på at hjælpe dig godt igennem dit køb. Vores rådgivning skal altid føles relevant og respektfuld – ikke påtrængende eller usmagelig.

Din feedback omkring serviceniveau, mersalg og vores kommunikation bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Opladerledning

Fik hvad jeg kom efter. Venlig betjening. Mersalg i form af forsikring og evt skift af abonnementer irriterer mig at skulle bruge tid på at afvise.
Mvh

Hej Bent,

Det er godt at høre, at du fik det, du kom efter, og at betjeningen var venlig.

Samtidig er det helt forståeligt, at det kan føles irriterende, hvis der bruges for meget tid på ekstra tilbud undervejs.

Vi sætter pris på, at du deler både det positive og det, der kunne være bedre.

Valutata 1 stelle su 5

Click and collect virkede ikke optimalt

Jeg havde bestilt Click and Collect for at hurtigt at kunne komme ind og ud. Da vi kom til Power i Tilst var ordren ikke klar, selvom jeg havde modtaget en SMS om det - den stod stadig på sin plads og det tog næsten en halv time inkl. ventetid på en ledig medarbejder. Måske jeg var uheldig, men det tager lidt idéen fra Click and collect

6 giugno 2026

Hej Amalie

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med Click & Collect i Tilst.

Jeg kan godt forstå din frustration over, at din ordre ikke var klar, selvom du havde modtaget en SMS om det. Når man vælger Click & Collect, er forventningen naturligvis at kunne komme hurtigt ind og ud – og det er netop hele idéen med løsningen.

Jeg forstår derfor også godt, at næsten en halv times ventetid tager noget af meningen ud af oplevelsen. Det er selvfølgelig ikke den service, vi ønsker at give.

Din feedback omkring vores Click & Collect-proces og lagerhåndtering bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Super god service.

Hej Allan,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at servicen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Valutata 5 stelle su 5

Serviceniveauet var tip top både af…

Serviceniveauet var tip top både af asgar og Mikkel.

Hej Anonym,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at serviceniveauet var helt i top, og at du havde en god oplevelse i Tilst.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Valutata 2 stelle su 5

Handler aldrig i power Tilst igen

Efter lang tovtrækkeri (1,5 Timer) , blev sælger mere imødekommende og der blev fundet en løsning, derfor har jeg opdateret til 2 stjerner

Tidliger skrev jeg følgende og gav kun 1 stjerne:
Handler aldrig i power Tilst igen, sælger lyver mig op i ansigtet, siger at en købt vare er en særlig skaffe varer, som der ikke er retur ret på, og når man så går ind på deres hjemmeside fremgår det at der er 50+ på lager.

7 giugno 2026
Non scritta su invito

Hej Kelvin,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i Tilst.

Jeg kan godt forstå din frustration over at få oplysninger, som ikke stemmer overens med det, du efterfølgende kunne se på hjemmesiden. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og det er vigtigt for os, at den information, der gives i butikken, er korrekt og gennemsigtig.

Jeg forstår også godt, at det kan påvirke tilliden, når der opstår tvivl om returret og lagerstatus.

Vi finder desværre ikke dine oplysninger ud fra din anmeldelse her, men din feedback omkring rådgivning og information i butikken bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

God service og venligt personale

God service og venligt personale

Hej Arne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med god service og venligt personale.

Valutata 5 stelle su 5

Meget professionel og dygtig…

Meget professionel og dygtig ekspedition. Dygtig medarbejder
God rådgivning om produkt

Hej Niels,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at ekspeditionen var professionel, og at rådgivningen om produktet var god.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er fuld ud tilfreds med jeres…

Jeg er fuld ud tilfreds med jeres service jeg har ringet og fik hjælp at jeg smedarbejde til at reservere det TV jeg har købt og han var rigtig god til at hjælpe og hjælpe til at vi først hentede det to dage efter reservation og fik de udleveret i god ro kom hjem og fik det sat op og det fungerede og jeg er rigtig glad for det her TV det fungerer bare som du skal

1 giugno 2026

Hej Rasmus,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god hjælp hele vejen, både med reservationen, afhentningen og opsætningen derhjemme.

Ekstra skønt at høre, at TV’et fungerer præcis, som det skal, og at du er rigtig glad for det.

Valutata 1 stelle su 5

Vejledning af produktet var totalt…

Vejledning af produktet var totalt forkert

Hej,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå din frustration over at have fået forkert vejledning om produktet. Det er naturligvis vigtigt for os, at vores kunder får korrekt og brugbar rådgivning, så de ender med det rette produkt til deres behov.

Din feedback omkring vejledning og rådgivning bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen i butikkerne.

Pris og service

Pris og service, dog er der for mange ekspedienter der bare går forbi uden at spørge om de kan hjælpe

Hej Palle,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er virkelig godt at høre, at du er tilfreds med pris og service.

Samtidig er det værdifuldt at få med, at flere ekspedienter gik forbi uden at spørge, om du havde brug for hjælp. Den slags feedback er vigtig, fordi oplevelsen i butikken gerne skal være både imødekommende og hjælpsom.

Fremragende service

Fremragende service, af Asger fra Tilst, har altid været hjælpsom og løst problemer med et smil på læben.
- Abdel og Laila

Non scritta su invito

Hej Abdel,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er en fornøjelse at læse, at servicen i Tilst har været så god, og at hjælpen er blevet givet med et smil.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Godt tilbud 🤩

Hej Susanne,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du har fundet et godt tilbud og haft en god oplevelse hos POWER.

God service 😊

Hej Torben,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Trist

Minus stjerner !
Jeg var super glad og tilfreds som altid -for god kundeservice,- da jeg gik ud af Power…..men…
Blev lovet af super charmerende og dygtig sælger i Power at mine forsikringer gennem mit nuværende selskab fortsatte uden at jeg skulle bruge tid på det - fik så mail om at mine forsikringer ophørte så jeg gik ind for at spørge Telmore’s og har nu brugt unødig til med en Ai-genereret kundeservice - som bliver ved med at svare helt hen i vejret - så minus stjerner herfra denne gang (eller måske den tilhører Telmore) og så bliver jeg med mine 4 abbonenter der hvor jeg er i dag

29 maggio 2026

Hej Tania,

Tak fordi du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse.
Det glæder mig at høre, at du oprindeligt fik en god service i butikken. Jeg er dog ked af at høre om den efterfølgende forvirring og den dårlige oplevelse, du har haft med overflytningen og abonnementer. Sådan skal det naturligvis ikke være.

Jeg kan se at du har fået annulleret de abonnementer der blev oprettet i butikken.

Vi håber, at vi kan byde dig velkommen i butikken en anden gang og give dig en god oplevelse hele vejen igennem.

Emma / POWER kundeservice

Valutata 5 stelle su 5

Fik lavet en pakke på op vaske middel til vaskemaskine 👍😊

Hej Egon,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det er dejligt at høre, at du fik god service, og at der også blev fundet en god løsning med vaskemiddel til vaskemaskinen.

Valutata 5 stelle su 5

God og kompetent vejledning.

God og kompetent vejledning.
Fik en god kundebetjening og
svar på alle mine spørgsmål.

1 giugno 2026

Hej Peter,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god og kompetent vejledning, samt svar på dine spørgsmål.

Valutata 4 stelle su 5

Nemt at bestille via Click and collect

Nemt at bestille via Click and collect, men fik ikke sms(kun mail) vedr afhentning

Hej Gitte og Poul,

Tak for din anmeldelse og for at du gjorde opmærksom på det.

Det er godt at høre, at det var nemt at bestille via Click & Collect.

Når en ordre sendes til butik fra centrallageret, skal butikken først pakke varen ud og klargøre den, før SMS-beskeden om afhentning bliver sendt.

SMS-beskeder kan også i nogle tilfælde blive fanget i telefonens spam- eller uønsket mappe, så det er værd at tjekke der.

Det er også vigtigt at vente på bekræftelses-SMS’en, før man tager til butikken, da ordren ellers muligvis ikke er klar endnu.

Hvis du vil, kan du sende dit ordrenummer her, så kan jeg hjælpe med at tjekke status på ordren.

Valutata 2 stelle su 5

Power har ikke styr på lageret

Power har ikke styr på lageret. Det er anden gang jeg går forgæves, efter en Klik og hent.

26 maggio 2026

Hej Finn

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at du endnu en gang er gået forgæves efter en Klik & Hent-bestilling. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når man forventer, at en vare er klar til afhentning, og oplevelsen ikke lever op til forventningerne.

Hos POWER arbejder vi løbende på at sikre en god kundeoplevelse, og derfor tager vi naturligvis din feedback til intern efterretning hos butikkens ledelse, så vi kan lære af hændelsen og forbedre vores processer.

Vi håber, at du vil give os muligheden for at byde dig velkommen igen i POWER en anden gang.

Ønsker dig en rigtig god dag.

POWER

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più