POWER.dk - Slagelse Recensioni 2.512

TrustScore 4 su 5

4,1

Japanvej 8, 4200 Slagelse, DK

Denne gang kom jeg med et meget specifikt behov. Sælgeren gjorde, som han skulle: Begyndte i den dyre ende, men da jeg tydeligt udtrykte mine behov, fandt han hurtigt en både teknisk og økonomisk for... Leggi di più

5 POWER-stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Gode priser, flink og kompetent betjening og et click & collect-eventyr, der bare spillede fra start til slut. Hurtig afhentning... Leggi di più

Det var en meget flink ung mand der hjalp mig,men han prøvede at " sælge " mig forskellige ting,blandt andet et mobilabonement. Det er formentlig noget ledelsen har sagt at personalet skal gøre,men... Leggi di più

Jeg kom ind med mit barn, som ønskede at købe et headsæt, men Sælger ville gerne sælge mig et mobilabonnement. Sælger var alt for påtrængende og brugte beskidte kneb. Fx at mit barn kunne få headsætte... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

Rabat på mit indkøb

God betjening

21 marzo 2026

Hej Lis,

Tak for din fantastiske 5-stjerne anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med betjeningen i vores butik i Slagelse.

Vi sætter stor pris på din feedback om både rabatten på dit indkøb og den gode betjening. Det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret den service, du fortjener.

Tak fordi du valgte POWER, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Kunne være bedre

Kunne være bedre. Måtte selv finde varen. Der var dog nogle til at modtage penge.

Hej Allan,

Tak for din feedback! Det er ærgerligt at høre, at du måtte finde varen selv i butikken. Vi sætter stor pris på, at du alligevel fandt hjælp til betalingen. Din oplevelse er vigtig for os, og vi arbejder konstant på at forbedre vores service.

Go service

Meget hjælpsom personale og vi kunne handle lidt om den rigtige pris til os for det buget vi havde for køb

19 marzo 2026

Hej der,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse med vores hjælpsomme personale i Slagelse, og at I kunne finde en løsning, der passede til jeres budget. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Købte pc og telefon

Købte pc og telefon, fik købt en renoveret iPhone 15, men den holder ikke strøm et helt døgn, så åbenbart færdig i batteriet

Hej Allan,

Tak for din anmeldelse! Det lyder som om du har haft en god oplevelse med at købe både pc og telefon hos os. Det er ærgerligt at høre om batteriproblemerne med din iPhone 15.

Du kan medbringe din telefon til enhver POWER-butik sammen med kvitteringen, så vi kan hjælpe dig med batteriproblemerne. Du kan også registrere service online via vores serviceregistreringsside for telefoner og tablets.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

En specialist vil kigge nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

God oplevelse

God oplevelse, vi fik god hjælp, og fik besvaret vores spørgsmål

21 marzo 2026

Hej Lars,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at I havde en god oplevelse i vores butik i Slagelse. Det er dejligt at vide, at vores team kunne hjælpe jer godt og besvare alle jeres spørgsmål. Jeres positive feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

En ok oplevelse indtil sælger

En ok oplevelse indtil sælger, gentagne gange bliver ved at presse på for at købe nyt mobilabonnement, og bliver ved med at nå du vil ikke spare penge og din mand heller ikke? Det er blevet alt for aggressivt og påtrængende, og jeg får egentligt lyst til at gå igen.

Hej Helle,

Tak for din feedback om din oplevelse i vores butik i Slagelse. Vi sætter stor pris på, at du deler dine tanker med os.

Da du har specifik feedback om din oplevelse, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre med dette.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hurtigt & nemt

Hurtigt & nemt

Hej Jannick,

Tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse af POWER Slagelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede din handel som hurtig og nem.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Din feedback hjælper os med at fortsætte med at levere den høje service, som vores kunder fortjener.

Hvis du har brug for hjælp med din ordre Elguide-38320436342 eller har andre spørgsmål, er jeg her for at hjælpe dig.

Blev ekspederet af en behagelig ung mand

Blev ekspederet af en behagelig ung mand

Hej Gitte,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Slagelse. Vi er glade for, at vores medarbejder kunne give dig den gode service, du fortjener. Din feedback betyder meget for os og motiverer hele teamet til at fortsætte med at levere fremragende kundeservice.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Super god vejledning i valg ny telefon…

Super god vejledning i valg ny telefon mm.

Hej Peter,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik super god vejledning i valg af ny telefon i vores butik i Slagelse. Vores team arbejder hårdt for at give den bedste rådgivning, så det varmer virkelig at læse din positive feedback.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

All the best, Erik at POWER! ⚡

Altid meget venlige sælger

Altid meget venlige sælger, power er kun at anbefale

Hej Lena,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft så positive oplevelser med vores venlige sælgere i Slagelse. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give den bedste kundeservice. Det betyder meget for os, at du anbefaler POWER til andre. Vi sætter stor pris på din loyalitet og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Jeg stod og ventede 45 min inden der…

Jeg stod og ventede 45 min inden der kom nogen. Hvor der så kom en flink ung mand. Har også prøvet at ringe til kundeservice om et spørgsmål, men de ville give butikken besked om at ringe, men har intet hørt.

18 marzo 2026

Hej Lone,

Tak for din feedback! Det er ærgerligt at høre, at du måtte vente så længe i butikken, selvom det er dejligt at høre, at den unge medarbejder var flink, da han endelig kom til.

Hvad angår dit spørgsmål, som du tidligere har henvendt dig om, kan jeg hjælpe dig med det her. Fortæl mig gerne, hvad dit spørgsmål handler om, så kan jeg give dig den rette vejledning.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Der var meget lang vente tid ved…

Der var meget lang vente tid ved udleveringen

28 febbraio 2026

Hej Jesper,

Tak for din feedback! Vi beklager, at du oplevede lang ventetid ved udleveringen. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Din feedback er vigtig for os og hjælper os med at forstå, hvor vi kan gøre det bedre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

God hjælp og vejledning ved køb

God hjælp og vejledning ved køb

Hej Niels-Jarl,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp og vejledning ved dit køb. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team kunne hjælpe dig godt igennem købsprocessen. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Tak fordi du valgte POWER!

En god kundeservice og et fedt produkt

En god kundeservice og et fedt produkt

19 marzo 2026

Hej Dorthe,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og produktet. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Jeg får en besked om at varen er klar DET VAR DEN IKKE!

Jeg får en besked om at varen er klar til afhentning i kassen. Jeg kører derfor til Power Slagelse og henvender mig i kassen. Hun har ingen varer klar til mig. Hun beder mig gå ned i den ene afdeling hvor der står 2 medarbejdere(begge optaget)jeg venter derefter ca 10 min før det bliver min tur. den ene medarbejder hjælper kunden foran mig færdig men så forsvinder han.
Jeg venter i 5 min før jeg er ved at miste tålmodigheden. Jeg går tilbage til kassen. Der står nu 3 medarbejdere 1 på arbejde og 2 virker til at have fri(de har ikke personaletøj på) og pjatter omme i hjørnet men ingen henvender sig til mig. Jeg finder en medarbejder i en anden afdeling for at hører om jeg kan få noget hjælp. Det burde jo være ligetil at finde en varer som er klar til afhentning? Hun kunne ikke hjælpe mig og sendte mig ned i afdelingen igen. Jeg venter yderligere 5 min før der kommer en. Han går ud på det ene lager og leder…… der var den ikke. “Jeg prøver lige at finde den ude på det andet lager” der går igen 5 min før han kommer. “Den var ikke lige pakket ud endnu”??? Jeg kommer 3 timer efter jeg har fået besked på at varen er klar til afhentning… hele denne tur i power tog 25 min….. for at hente en varer som er klar til afhentning…. Det er godt nok en sørgelig service.

18 marzo 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med afhentning af din vare. Vores intention med click & collect er at man kan reservere en vare og den så er klar til afhentning i butikken. Når varen er klar til afhentning kan man spare tid i butikken da personalet ikke skal til at finde produktet på hylden eller lageret. At det ikke har været tilfældet i din sag kan jeg kun dybt beklage. Besked om at varen er klar til afhentning i butikken og lange ventetider er på ingen måde det vi ønsker.

jeg sætter stor pris på at du har taget tid til at fortælle om din oplevelse. Derfor har jeg taget din feedback med videre til butikken så vi fremover kan optimere vores service og undgå en ligende situation i fremtiden.

Med venlig hilsen
Emma / POWER Kundeservice

Fandt ud af med medarbejderen hvilket…

Fandt ud af med medarbejderen hvilket produkt jeg ville have, de fandt tilbehør som jeg ville have. Ingen pådutten eller andet, bedre produkter, forsikring og andet. Lidt problemer ved vareudlevering, 30 min, det er for lang tid, når man tænker det er hyldevare. Bedre service der.

13 marzo 2026

Hej Mogens,

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at vores medarbejder i Slagelse kunne hjælpe dig med at finde det rigtige produkt og tilbehør uden at presse dig til ekstra køb. Det lyder som om du fik en god rådgivning.

Vi noterer os din feedback omkring ventetiden ved vareudlevering. 30 minutter er længere end vi ønsker, og vi arbejder konstant på at forbedre vores service i butikkerne.

Tak fordi du valgte POWER, og vi håber du bliver glad for dit køb!

Hej René,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god professionel og behagelig oplevelse hos os i Slagelse. Din positive feedback betyder meget for os og vores team.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med andre kunder.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Bestilte tørretumbler online med…

Bestilte tørretumbler online med afhentning i butik i Slagelse
Skulle betale ved afhentning, gik til receptionen, men Skulle ind i selve hvidevarer afdeling og betale der, gud fader bevarmer vel, det tog sku lang tid, da der ikke var ret mange til at betjene, hvorfor kan man ikke bare betale i receptionen, dette gør man nok næste gang går over til naboen 🤔🤔

14 marzo 2026

Hej lau,

Tak for din feedback om din oplevelse i vores butik i Slagelse. Det lyder frustrerende at skulle vente længe på betjening i hvidevareafdelingen, når du bare skulle afhente din tørretumbler.

Da du har specifik feedback om vores butiksprocesser, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre med dette.

Jeg håber, at din tørretumbler fungerer godt, når du får den sat op.

God betjening

God betjening 👍

10 marzo 2026

Hej lars,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med betjeningen i vores Slagelse butik. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret den service, du fortjener.

Vi glæder os til at se dig igen næste gang!

God service

10 marzo 2026

Hej Per,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med servicen i Slagelse. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.