Denne gang kom jeg med et meget specifikt behov. Sælgeren gjorde, som han skulle: Begyndte i den dyre ende, men da jeg tydeligt udtrykte mine behov, fandt han hurtigt en både teknisk og økonomisk for... Leggi di più
5 POWER-stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Gode priser, flink og kompetent betjening og et click & collect-eventyr, der bare spillede fra start til slut. Hurtig afhentning... Leggi di più
Det var en meget flink ung mand der hjalp mig,men han prøvede at " sælge " mig forskellige ting,blandt andet et mobilabonement. Det er formentlig noget ledelsen har sagt at personalet skal gøre,men... Leggi di più
Jeg kom ind med mit barn, som ønskede at købe et headsæt, men Sælger ville gerne sælge mig et mobilabonnement. Sælger var alt for påtrængende og brugte beskidte kneb. Fx at mit barn kunne få headsætte... Leggi di più
Japanvej 8, 4200, Slagelse, Danimarca
Professionel og grundig information. Empatisk og venlig fremtræden.

Risposta di POWER.dk - Slagelse
Jeg fik hurtig og god betjening. Og fik den købte vare til en god pris

Risposta di POWER.dk - Slagelse
Det var en fornøjelse at handle hos Power da gik hurtigt👍

Risposta di POWER.dk - Slagelse
Får en email fra kundeservice: "Du har bestilt xx og vi har desværre ikke varen tilgængelig mere"
Mystisk, I har solgt noget, I ikke kan levere. Men i har den stadig til salg på hjemmesiden, med levering 18 dage senere? Det vil vi så gerne vente på. Ok, sådan bliver det. Fredag får vi en klar Sms og lørdag henter vi, alt I orden herfra.

Risposta di POWER.dk - Slagelse
Jeg var meget tilfreds med behandlingen, yderst kompetent behandling.

Risposta di POWER.dk - Slagelse
God information under betjeningen, og synes vi, en god købsoplevelse

Risposta di POWER.dk - Slagelse
Kedelige sælgere som er interesseret i at sælge andet end de bliver spurgt om. Det gentager sig gang på gang, virkelig dårlig politik fra butikkens side.

Risposta di POWER.dk - Slagelse
Mit cover til mit Apple Watch Series 11, som jeg har købt hos Power, er en god og praktisk løsning til at beskytte mit ur i hverdagen. Coveret hjælper med at beskytte mod ridser og små stød, som let kan opstå, hvis jeg rammer noget i løbet af dagen. Det giver mig en større tryghed, fordi jeg ikke behøver at være lige så forsigtig med uret hele tiden.
Coveret sidder godt fast omkring uret og virker solidt. Det påvirker ikke brugen af uret særlig meget, da både skærmen og knapperne stadig er nemme at bruge. Touch-funktionen fungerer fint, og jeg oplever ikke de store problemer i daglig brug. Samtidig er det rart, at coveret ikke gør uret alt for tungt, selvom det bliver en smule større at se på.
Der er dog også små ulemper. Hvis coveret har en indbygget skærmbeskyttelse, kan der nogle gange komme lidt fugt ind under, hvilket kan påvirke touch midlertidigt. Derfor skal man huske at tage det af og rengøre det en gang imellem.
Alt i alt synes jeg, at mit cover er en god investering, som forlænger levetiden på mit ur og gør det mere robust i hverdagen.

Risposta di POWER.dk - Slagelse
500 kr for dit gamle tv ved køb af nyt samsung . Vi har samsung i forvejen og skulle bare bruge et ekstra 43" . Men de 500 kr skulle gå lige op med en kalibrering og vi skulle så også købe vægbeslag som vi så kunne returnere hvis vi ikke fik brug for det. Da vi havde været der i over en halv time uden at komme videre med tv'et som vi var kommet efter måtte vi gå i Bilka,hvor vi fik god service

Risposta di POWER.dk - Slagelse
Min mening er jeg har købt en 17 pro Max fra jeg men jeg har ikke fået noget fra jer det er meget ked af

Risposta di POWER.dk - Slagelse
Min kogeplade er fin et godt køb bortset fra at sælger ville sælge noget der var meget dyre, men jeg kom efter deres tilbud sælger havde travlt med om der var en eller to faser for en kunne den ikke bruges, der er ikke mange steder i Danmark der kun er en fase, men han prøvede. Held og lykke med den næste køber

Risposta di POWER.dk - Slagelse
Nemt at bestille og afhente
God service
Og hjælp til at læsse