POWER.dk - Skive Recensioni 514

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Østergårdsbakken 16, 7800 Skive, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en rigtig god sælger så forstod os og hørte hvad vi var på udkig efter, han lavede en god samlet pris på det vi købte. Var tålmodig da usikkerheden indtraf på om det virkelig var det datte... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Er ikke tilfreds med sælgeren i Skive prøvede på at sælge mig en anden pc end den jeg havde bestilt online, den havde betydeligt dårligere grafikkort !! Det virkede som om han ville tjene mere på de... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jeg købte et produkt hos Power - og produktet er der sådan set ikke noget i vejen med. Dog har jeg siden da fået e-mails og SMS beskeder fra Power vedrørende at ville have min mening, og det har je... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik virkelig god hjælp af ekspedienten i TV afdelingen - fik vist forskellige muligheder og beskrivelser som var til at forstå, af diverse features ved apparaterne. Og er endt med et TV der lever op t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Det tog cirka 2 måneder før jeg fik…

Det tog cirka 2 måneder før jeg fik behandlet min klage om et TV de havde solgt mig der havde fejl. Nu skal jeg så vente 1 uge på et nyt fjernsyn, selvom de lovede mig et nyt samme dag som jeg tilbage leverede det gamle :)

26 febbraio 2026

Hej Mads,

Det er forståeligt, du er træt af forløbet – først omkring to måneders behandling af din klage på et TV med fejl og derefter endnu en uges ventetid, selvom du fik lovning på et nyt samme dag, du afleverede det gamle. Det er ikke den type kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det beklager vi virkelig.

Din oplevelse tager vi med som intern feedback, så vi kan blive skarpere på både svartider og på at holde det, vi lover, når en vare skal byttes til en ny.

POWER / Christian

Valutata 5 stelle su 5

Super god sælger ifølge faktisk til at forklare og gav os tid

God sælger forklaret om det tv vil vil købe

25 febbraio 2026

Hej Carl,

Tak for din fantastiske anmeldelse på 5 stjerner! Det glæder os enormt at høre, at vores sælger i Skive tog sig god tid til at forklare og hjælpe jer med at finde det rigtige TV.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores sælgers evne til at give grundige forklaringer og tage sig den nødvendige tid til at sikre, at I fik den rette vejledning. Det er præcis den service, vi stræber efter at levere til alle vores kunder.

Tak fordi du valgte POWER, og vi håber, at I bliver rigtig glade for jeres nye TV!

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god og kompetent rådgivning

Virkelig god og kompetent rådgivning. Yderst venligt og imødekommende personale. Absolut ikke sidste gang vi handler der.

28 febbraio 2026

Hej Marie,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft sådan en positiv oplevelse med vores team i Skive. Vi er stolte af vores kompetente medarbejdere og deres evne til at give god rådgivning og venlig service.

Det glæder os enormt at høre, at du vil handle hos os igen. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage!

Valutata 5 stelle su 5

jeg var i power og Daniel hjælpe mig

jeg var i power og Daniel hjælpe mig. Jeg købe mobil og abonomant. Jeg ikke så godt forstod ham men han forklare og prøve hjælpe mig.
Han var sød og smil og jeg er glad for køb. God service 👍

Hej Khadir,

Tak for din flotte anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at Daniel gav dig god service og tog sig tid til at forklare tingene, så du følte dig tryg ved dit køb af mobil og abonnement. Vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse i vores butik i Skive og føler dig tilfreds med dit køb.

Daniel er kongen

Daniel er kongen

Hej Stefan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at Daniel har gjort sådan et godt indtryk på dig. Vi er stolte af vores team i Skive, og det betyder meget for os at vide, at du har haft en så positiv oplevelse.

God stor forretning

God stor forretning, men alt for få ekspendienter

Hej John,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du synes, vi har en god stor forretning. Vi noterer os din kommentar om bemanding, og vi arbejder løbende på at forbedre kundeservicen i vores butikker. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Valutata 5 stelle su 5

Havde ikke min vare og fik en bedre…

Havde ikke min vare og fik en bedre varer til jeres indkøbspris

22 febbraio 2026

Hej Steen,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at I kunne finde en bedre løsning til jer, selvom den oprindelige vare ikke var tilgængelig. Det lyder som om vores team i Skive har taget godt hånd om jer og sørget for, at I fik en god oplevelse trods udfordringen.

Vi sætter stor pris på, at I deler jeres oplevelse med os!

Returnering,fin behandling

Fik en god behandling ved returnering

11 febbraio 2026

Hej leif,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du fik en god behandling ved din returnering. Vores team arbejder hårdt for at sikre, at alle vores kunder får den bedste service, og det betyder meget for os at vide, at vi leverede det for dig.

Vi sætter stor pris på din tillid til POWER og håber at se dig igen snart!

Professionel service

Professionel service, kompetent tilgang til hver person, med godt humør.👍

Hej Arsentsi,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at du oplevede professionel service og en kompetent tilgang med godt humør. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du fortjener. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Go vejledning og service

20 febbraio 2026

Hej Mads,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vejledning og service i vores Skive butik. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vores team kunne hjælpe dig godt.

Valutata 1 stelle su 5

Meget venlige

Hej
Jeg var meget tilfreds
Rigtig god service - meget flinke personale og meget behageligt👏

Hej Anne,

Hvor er det fedt at høre, at du har været så tilfreds, og at du oplevede både god service, flinke medarbejdere og en behagelig stemning – lige præcis sådan en kundeoplevelse går vi efter hver eneste dag 👏✨

POWER / Christian

Fantastisk service

Fantastisk service og god pris af ung dame i hvidevarer afdelingen, hvorefter Alexander i supporten også hjalp med problemer med telefonen. Fantastisk butik! Jeg kan varmt anbefale.

24 febbraio 2026

Hej Magnus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om både vores hvidevarer afdeling og supporten. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med både service og pris. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at se dig igen i butikken.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Langsom betjening

Langsom betjening

22 febbraio 2026

Hej Ole,

Tak for din feedback om vores butik i Skive. Vi beklager, at du oplevede langsom betjening under dit besøg. Vi arbejder konstant på at forbedre vores kundeservice og sørge for, at alle kunder får den hurtige og venlige betjening, de fortjener.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil gerne sørge for, at din oplevelse bliver bedre næste gang. Hvis du har specifikke bekymringer eller ønsker kompensation, bedes du kontakte vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre.

God services

Vi fik god af venlig hjælp af en meget venlig og imødekomme ung mand i skive afdeling

24 febbraio 2026

Hej Helle,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du fik så god service i vores Skive-afdeling. Vores medarbejdere gør virkelig deres bedste for at give alle kunder en positiv oplevelse, og det er dejligt at vide, at den unge mand gjorde et godt indtryk på dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Valutata 5 stelle su 5

Bestilling og levering hel perfekt

Bestilling og levering i top klasse

16 febbraio 2026

Hej Kim,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at både bestilling og levering var i topklasse. Vi arbejder hårdt for at give vores kunder den bedste oplevelse, og det betyder meget for os at vide, at vi har lykkes med det hos dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Hej Jesper,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores venlige personale i Skive og er tilfreds med vores priser. Din feedback betyder meget for os og motiverer hele teamet til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Venlig og høflig betjening

Venlig og høflig betjening
Særdeles kundevenlig betjening, som gerne ville give vejledning og svare på spørgsmål😀

18 febbraio 2026

Hej Leif,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du oplevede så venlig og høflig betjening i vores Skive butik. Det betyder meget for os, at vores team kunne give dig den vejledning, du havde brug for.

Din positive feedback motiverer os til at fortsætte med at levere den høje standard, som du oplevede.

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk service af en meget…

En fantastisk service af en meget tålmodig medarbejder, som kunne svare mig på alle spørgsmål. Han hjalp mig endda ud med varen og tilbød at jeg kunne komme ud og få hjælp, hvis jeg ikke kunne finde ud at koble støvsugeren sammen med mit wifi

20 febbraio 2026

Hej Anne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejder i Skive kunne give dig så god service og hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Vi er glade for, at du fik en så positiv oplevelse.

Vi håber, du bliver glad for din nye støvsuger!

Behagelig service

Behagelig service, Høflige sælgere

15 febbraio 2026

Hej Lina,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en behagelig oplevelse med vores høflige sælgere i Skive. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vi kunne give dig den service, du fortjener.

Hi Dan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse med os i Skive. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vi kunne levere den service, du forventede.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più