POWER.dk - Skive Recensioni 507

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Østergårdsbakken 16, 7800 Skive, DK

Er ikke tilfreds med sælgeren i Skive prøvede på at sælge mig en anden pc end den jeg havde bestilt online, den havde betydeligt dårligere grafikkort !! Det virkede som om han ville tjene mere på de... Leggi di più

Jeg købte et produkt hos Power - og produktet er der sådan set ikke noget i vejen med. Dog har jeg siden da fået e-mails og SMS beskeder fra Power vedrørende at ville have min mening, og det har je... Leggi di più

Fik virkelig god hjælp af ekspedienten i TV afdelingen - fik vist forskellige muligheder og beskrivelser som var til at forstå, af diverse features ved apparaterne. Og er endt med et TV der lever op t... Leggi di più

Imødekommende,venlig, informativ kundebetjening. Efterfølgende hjælp 1 og to dage efter købet af en tablet blev givet af yderst hjælpsom,målrettet, smilende og dygtig ung mand.Alle spørgsmål fra mig... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

Fantastisk god service

26 aprile 2026

Hej Jette,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig skønt at høre, at oplevelsen i Skive var så god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Hjælpsom og ordentlig behandling af køb

Hjælpsom og ordentlig behandling

30 aprile 2026

Hej Arne,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var hjælpsom og ordentlig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Hej bare,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var venlig og behagelig.

Den slags feedback er virkelig værdsat.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Altid en god og venlig betjening

Altid en god og venlig betjening, og er også gode til at reducere varens pris, samt varerne er Danmarks billigste i forevejen, så det er 5 stjerner velfortjent !

17 marzo 2026

Hej Kurt,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen har været god og venlig, og at priserne også har levet op til forventningerne.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Power Skive

Power Skive
Virkelig god og høflig betjening. Købte støvsuger og køleskab. I kundeudlevering, var der en meget tjenstvillig ung mand, der hjalp med at få køleskabet op på traileren
Alt i alt en virkelig god oplevelse

29 aprile 2026

Hej Birgitte,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i butikken og ved kundeudlevering var så god, og at hjælpen med køleskabet gjorde en forskel.

Vi sætter stor pris på, at den gode service bliver fremhævet.

Mega god kundeservice

Mega god kundeservice, utrolig behageligt personale, kommer gerne igen

29 aprile 2026

Hej Trine,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen i Skive var så god, og at servicen gjorde et så positivt indtryk.

Den slags feedback betyder meget.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Efter lidt ventetid skal jeg love for…

Efter lidt ventetid skal jeg love for ar betjeningen var i top!!
Ekspedienten bar det store TV helt ud til bilen på p-pladsen!!!

27 aprile 2026

Hej Flemming,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at betjeningen var helt i top, og at der blev givet en ekstra hånd hele vejen ud til bilen.

Den slags oplevelser sætter vi stor pris på at høre om.

Super dejlige personer i butikken

Super dejlige personer i butikken

28 aprile 2026

Hej Jonna,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen i butikken var så god.

Meget fin service

24 aprile 2026

Hej Helle,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at servicen levede op til forventningerne.

Bedste hjemmeside🤩

Simpelthen den bedste hjemmeside at købe ting fra, de har lige hvad man skal bruge. Mega imponeret🤩

22 aprile 2026

Hej villiam,

Tusind tak for de flotte ord. Det er fantastisk at høre, at hjemmesiden gør det nemt at finde det, der skal bruges, og at oplevelsen har været så god. Det sætter vi stor pris på!

Vidende personale

Vidende personale, venlig

22 aprile 2026

Hej Lisbeth,

Tak for de fine ord om den venlige og vidende betjening i Skive. Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god.

Hej Tina Frederiksen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at vejledningen blev oplevet som kompetent og god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Venligt personale

25 aprile 2026

Hej Erling,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Skive var så god, og at personalet gjorde et positivt indtryk.

Hej Aage,

Tak for anmeldelsen og for at dele den feedback.

Det er værdifuldt at høre, når udvalget opleves for ensidigt, og det tager vi med videre.

Vi håber samtidig, at du vil kigge forbi igen.

UG oplevelse

Rod i SMS systemet, men så greb de telefonen og kontaktede mig personligt, det er god kundeservice.
Hurtig betjening i butikken med et smil. 5 store stjerner herfra

25 aprile 2026

Hej Michael,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner.

Det er virkelig godt at høre, at oplevelsen endte så positivt, og at både den personlige kontakt og den hurtige betjening i butikken gjorde en forskel.

Den slags feedback bliver sat stor pris på.

God service

God service, glade mennesker… god oplevelse 😊

18 aprile 2026

Hej Robert,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre om god service, glade mennesker og en god oplevelse i Skive. Den slags feedback betyder meget.

God vejledning fra ekspedienten

God vejledning fra ekspedienten

20 aprile 2026

Hej Peder,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at vejledningen i butikken var en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Fik god hjælp af to ansatte i Power til…

Fik god hjælp af to ansatte i Power til at finde den vaskemaskine der passede til vores behov.

18 aprile 2026

Hej Conny,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at I fik god hjælp til at finde en vaskemaskine, der passede til jeres behov.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele oplevelsen.