POWER.dk - Sønderborg Recensioni

TrustScore 4 su 5

Centerpassagen 14, 6400 Sønderborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Jeg oplever altid en meget tilbagelænet tilgang tilgang fra personalet hvor man som kunde føler sig til besvær for at personalet skal stoppe private samtaler eller i det hele taget befinde sig i de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det der gør det til en god indkøbsoplevelse, er primært Personalet. Vare kendskab er altid i top. Jeg var på jagt efter en damp- og tekstilvasker, jeg var ikke klar over at Power havde Point Refres... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Flink og hjælpsom medarbejder. Grundig forklaring af fordele og ulemper ved forskellige produkter i den kategori jeg var ude efter. Medarbejderen var sågar så venlig at hjælpe med at skaffe varen... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Det blev lovet at de ville melde tilbage når telefonen var færdig Det skete ikke Betjeningen var super Det var nærmest umuligt at få kontakt til power telefonisk Info via mail var ikke brugba... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

32.003 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg fik den hjælp jeg havde brug for

Jeg fik den hjælp jeg havde brug for

Hej kunde,

Det er dejligt at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på, og det er skønt at høre, at besøget levede op til forventningerne.

God oplevelse

God oplevelse

Hej Hella,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos POWER i Sønderborg.

Ekspedienten

Ekspedienten

Hej Lars,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse af POWER Sønderborg.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med ekspedienten.

Valutata 5 stelle su 5

jeg havde sendt en ud for at hente…

jeg havde sendt en ud for at hente mine ting og de sagde til vedkommen at jeg have lidt penge til gode og de skulle modregnes og tingene var klar som de havde da sagt

13 maggio 2026

Hej Børge,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det lyder godt, at varerne stod klar som aftalt, og at der også blev taget højde for det beløb, du havde til gode ved afhentningen. Det er dejligt at høre om en god oplevelse i butikken.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Valutata 3 stelle su 5

Hurtig levering , godt. Adressen var dforkert og måtte rettes. En skabelon røg med emballagen. God hjælp både fra Power også Siemens. Fin maskine.Vh.

7 maggio 2026

Hej Karsten,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at du er glad for maskinen og hjælpen undervejs.

Samtidig er det godt, at adressen blev rettet, selv om det selvfølgelig helst skal spille fra start. Tak også for bemærkningen om skabelonen, der røg med emballagen. Den feedback er værdifuld.

Vi købte et fedt tv

Vi købte et fedt tv. Dog mangler vi bare et vægbeslag til det. Men det får vi købt i næste uge.
Jeg glæder mig rigtig meget til at tage det i brug ❤️

8 maggio 2026

Hej kunde,

Hvor er det dejligt at høre, at I er glade for TV’et, og at det allerede føles som et godt køb.

Det lyder som om, det sidste der mangler, bare er vægbeslaget, før det hele er på plads. Jeg håber, I bliver rigtig glade for det, når det kommer op og bliver taget i brug.

Hvis I vil være sikre på at vælge det rigtige vægbeslag, kan I tjekke TV’ets VESA mål under specifikationerne på produktsiden. Så er det nemmere at finde en model, der passer perfekt.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg syns at jeres service er i top og…

Jeg syns at jeres service er i top og medarbejderne ved hvad de taler om når man spørger om et produkt.

12 maggio 2026

Hej Leon,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen har været i top, og at der blev givet god og kompetent vejledning om produkterne.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Valutata 2 stelle su 5

Overvej om du har bruge for kalibrering og ekstra forsikring

Jeg forstår ikke hvorfor man får tilbudt at få et "billigt" TV kalibreret, det er da udelukkende fordi Power vil tjene flere penge. For den almindlige bruger der køber et "billig" TV er det ude af proportioner at tilbyde en kalibrering. Det samme gøre sig gældende med den ekstra forsikring der bliver tilbudt, der er alt for stor overlap over det den almindelig garanti giver og den indbo forsikring man har. Spar penge på begge dele og læg dem til side, så opsparer man hurtig en værdi, så man kan købe et nyt TV. Mange kan ikke gennemskue det, og betaler for noget der ikke har værdi for dem.

Hej Peter

Det er rigtig ærgerligt at høre, at du sidder tilbage med en følelse af, at vores vejledning omkring kalibrering og forsikring ikke gav mening i din situation. Vi forsøger altid at rådgive, så man får den bedst mulige kundeoplevelse med hjem, men det skal selvfølgelig altid føles relevant for dig som kunde 😕

Vi tager din kritik til os, da det er vigtigt for os, at vores gæster føler sig trygge og velinformerede uden at føle sig presset til tilvalg, de ikke ønsker. Da du har nogle meget specifikke punkter omkring din oplevelse, vil vi rigtig gerne høre lidt mere fra dig.

Du må meget gerne sende os en uddybende besked på review@power.dk, så vi kan kigge nærmere på din sag.

Muhammed/POWER

okay

det gik godt

Hej Dariusz,

Tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det gik godt.

Godt utro søde levering mænd

Godt utro søde levering mænd

6 maggio 2026

Hej Marianne,

Mange tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at leveringen var en god oplevelse, og at alt gik godt.

Valutata 4 stelle su 5

Der var en sød og venlig ung kvinde som…

Der var en sød og venlig ung kvinde som var flink og rar at snakke med og var god til at råd føre en 👍

Hej Dennis,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at du fik venlig og god vejledning, og at mødet var så behageligt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

Valutata 4 stelle su 5

Helt igennem tilfreds med servicen fra…

Helt igennem tilfreds med servicen fra Personalet

7 maggio 2026

Hej Neal,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen har været helt igennem god, og at servicen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Valutata 4 stelle su 5

Personalet var venlige og jeg blev godt…

Personalet var venlige og jeg blev godt behandlet det var en positiv oplevelse

8 maggio 2026

Hej Conni,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var positiv, og at du blev mødt venligt og godt behandlet i butikken.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Ærlig betjening

Ærlig betjening. Og nemt afhentning.

1 maggio 2026

Hej Kent,

Mange tak for de fine ord.

Det er virkelig godt at høre, at oplevelsen var ærlig, og at afhentningen var nem.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har fornylig i Sønderborg købt en…

Jeg har fornylig i Sønderborg købt en iphone 16e vej, og købte panzer glas med
hvor i tilbød at sætte det på
da jeg åbnede kassen med telefonen i går kunne jeg se at panser glasset ikke var sat rigtig på og at der var lufthuller under glasset
det er jeg ret tilfreds med, når man betaler for det !!
så nu har jeg brugt
'DACOTA P IPH17E/16E/14/13/13P 399,00
og
PÅSÆTNING AF COVER/SHIELD 199,00

jeg synes selv det er ret mange penge , på ingenting

Hej Jonas,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når man både køber panserglas og betaler for påsætning, og jeg forstår godt frustrationen over at åbne æsken og opdage lufthuller under glasset. 😕💬

Din henvendelse er allerede sendt videre til varehuset i Sønderborg, så de kan gennemgå forløbet og se nærmere på både påsætningen og serviceoplevelsen. Vi tager den slags feedback alvorligt, fordi det netop skal være en tryg og ordentlig oplevelse at få hjælp i butikken. 😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Din feedback bliver brugt til at forbedre vores rutiner i butikken fremadrettet. 🤗

Rigtig flink betjening

Rigtig flink betjening. Vi fik varen afleveret i bilen.

Hej Kunde,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at I fik en rigtig flink betjening, og at varen blev afleveret helt ud til bilen. Det sætter vi stor pris på.

Vi håber, at I bliver glade for produktet.

Valutata 3 stelle su 5

Er generelt glad for Power men…

Er generelt glad for Power men click&collect virker mindst i Sønderborg afdeling slet ikke. Mening med click&collect er at det bør gå hurtigere, desværre tager det i Sønderborg afdeling meget længere. Først skal man finde et personale i den relevante afsnit når man var så heldig at finde en så går han forvirret rund og finder den bestillte order og så skal man til udgangskasse og betale der. Min oplevelse er at selv finde varer og betale ved kassen går meget hurtigere. Desværre!

30 aprile 2026

Hej Percy,

Tak for din feedback. Det er godt at høre, at du generelt er glad for POWER, og samtidig er det ærgerligt, at Click & Collect i Sønderborg ikke har levet op til forventningen om en hurtigere afhentning.

Click & Collect skal gerne være en nem løsning, så jeg forstår godt din pointe, når oplevelsen ender med at tage længere tid end et almindeligt køb i butikken.

I Sønderborg foregår vareudlevering på bagsiden af bygningen. Følg bygningen rundt fra hoveddøren for at finde udleveringspunktet. Det kan måske gøre afhentningen lidt mere overskuelig næste gang.

Tak fordi du deler oplevelsen så konkret. Den slags feedback er vigtig.

God betjening

Dygtig personale, gode produkter

1 maggio 2026

Hej Kunde,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at både betjeningen og produkterne levede op til forventningerne.

Valutata 2 stelle su 5

Jeg skulle købe en nintendo switch 2…

Jeg skulle købe en nintendo switch 2 med Mario kart. Den æske jeg fik med hjem havde været en udstilling model og den indeholdt ikke den kode man skulle bruge til at indløse Mario kart.

Dagen efter var jeg igen i power og der fik jeg den en rigtig version som ikke havde været åbent. Derfor får de hele to stjerner.

At de ikke siger at det er en udstillingsmodle at de ikke har tjekket indholdet er totalt uacceptabelt. Mere travlt med at sælge mobil abonnement og el abonnement end at kunden får en vare som han ønsker sig er bare elendigt service.

3 maggio 2026

Hej JBH,

Jeg er virkelig ked af den oplevelse, du havde med din Nintendo Switch 2 – både at få en udstillingsmodel uden Mario Kart-koden og at ingen i butikken fik fortalt eller tjekket indholdet ordentligt. Det er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det beklager jeg meget på POWERs vegne.

Din feedback tager vi med videre internt til butikken, så vi kan stramme op på håndtering af udstillingsmodeller og sikre, at kunderne får præcis den vare og det indhold, de har betalt for.

POWER / Christian

Valutata 5 stelle su 5

Jeg sætter voldsom stor pris på Power…

Jeg sætter voldsom stor pris på Power især afdeling i Sønderborg.
Var afsted for at bytte en støvsuger og den blev byttet uden nogen former for problemer. Var så heldig så der var en nyere og større model på tilbud og den fik jeg til en god pris. Jeg er så tilfreds, tak for et godt personale og service.

29 aprile 2026

Hej Holm,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at besøget i Sønderborg gik så godt, og at ombytningen forløb nemt og problemfrit. Det lyder også skønt, at der samtidig var en model, som passede endnu bedre.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både servicen og oplevelsen i butikken.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più