POWER.dk - Sønderborg Recensioni

TrustScore 4 su 5

Centerpassagen 14, 6400 Sønderborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Det der gør det til en god indkøbsoplevelse, er primært Personalet. Vare kendskab er altid i top. Jeg var på jagt efter en damp- og tekstilvasker, jeg var ikke klar over at Power havde Point Refres... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Selve handlen og click and collect er bekvemt. Men servicen herefter er ikke tilstede. Der gik næsten en time før der kom nogen til udlevering, efter der var blevet ringet til nummeret. De... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Flink og hjælpsom medarbejder. Grundig forklaring af fordele og ulemper ved forskellige produkter i den kategori jeg var ude efter. Medarbejderen var sågar så venlig at hjælpe med at skaffe varen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fin service og vejledning. Tilbudt kolde drikke på en varm dag. Forklaret mulighed for at købe under aftenens liveshow

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

31.746 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde den bedste rådgivning af en…

Vi havde den bedste rådgivning af en ung mand som virkelig kunne hjælpe os, så vi fik det helt rigtige købt.
Jeg har endnu aldrig fået en så god rådgivning
Tusind tak til den unge mand 👍

19 giugno 2026

Hej Vivi,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at I fik så god og tryg rådgivning, og at I endte med det helt rigtige køb.

Det betyder meget for os at høre, at besøget i Sønderborg gav så god en oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

God betjening under salgsprocessen og…

God betjening under salgsprocessen og senere ved vareudlevering.samtidig et godt produkt til en fin pris.

17 giugno 2026

Hej Vibeke,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse både under salgsprocessen og ved vareudleveringen, og at produktet levede op til forventningerne til en god pris.

Super god Service

Super god Service, Meget flink Kunderådgiver, hun tog sig tid og fulgte virkelig hele ordreren fra kasse til dør. smilende og charmerende. og vidste hvad hun talte om.

18 giugno 2026

Hej Andy,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at du fik så god service i Sønderborg, og at hele oplevelsen fra kasse til dør føltes tryg og professionel.

Det betyder meget for os at høre, at rådgivningen var både grundig, venlig og engageret. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Flink personale som spurgte om jeg…

Flink personale som spurgte om jeg skulle have hjælp, hvilket ikke var nødvendigt.

Hej Jürgen,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du blev mødt af flinkt personale, som var opmærksomme og klar til at hjælpe.

Valutata 3 stelle su 5

Prøvet at få et dårlig ur byttet…

Prøvet at få et dårlig ur byttet hvilket ikke lykkes hvorefter vi kørte 40 km hjem for at konstatere at uret stadig ikke virker. Der er stadig garanti på.

Hej Kaj,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Det er ærgerligt at høre, at uret stadig ikke virker, selv om der fortsat er garanti på produktet.

For mindre produkter kan den hurtigste løsning være at tage uret med ind i en POWER-butik igen og huske kvittering eller andet købsbevis. I butikken kan varen vurderes, og hvis den ikke kan løses med en ombytning, kan der også være tale om reparation under garantien.

Garantien vurderes ved en fysisk gennemgang af enheden, og den afgørelse træffes af en producentautoriseret instans.

Vi tager din feedback med videre, så forløbet kan blive bedre.

Godt tilfreds

Ok Ok ok ok ok

Hej kunde,

Tak for de flotte 5 stjerner og for din feedback.

Det er dejligt at høre, at du er godt tilfreds med oplevelsen hos POWER Sønderborg.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik det jeg havde bestilt til…

Jeg fik det jeg havde bestilt til prisen selvom det i mellemtiden var blevet dyrere.

Hej Jørn,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik det, du havde bestilt, til den aftalte pris, også selv om prisen nåede at ændre sig undervejs.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Valutata 3 stelle su 5

Købte iPad fik udleveret forkert cover…

Købte iPad fik udleveret forkert cover udleveret måtte ud i firmaet en gang til

Hej Ejner,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt, at du fik udleveret et forkert cover og måtte tage turen forbi igen.

Vi sætter pris på, at du deler oplevelsen, og vi tager din feedback med videre.

Hvis der stadig mangler en løsning, kan du kontakte os på [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller via chat [her](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/), så kan vi hjælpe videre.

MegaFlink og hjælpsomme medarbejdere 👍👍👍

Flink og hjælpsomme medarbejdere 👍👍👍

Hej Grethe,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at oplevelsen i Sønderborg var præget af flinke og hjælpsomme medarbejdere.

Valutata 5 stelle su 5

At de fleste der ekspederer spørger om…

At de fleste der ekspederer spørger om man bliver ekspederet nå de går forbi når jeg står og venter men nogle få har lidt at lære endnu😵‍💫

Hej Alice,

Tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at de fleste i varehuset er opmærksomme og spørger ind, når du står og venter. Samtidig tager vi også din kommentar med om, at der stadig er plads til forbedring enkelte steder.

Vi sætter pris på, at du deler både det positive og det, der kan blive endnu bedre.

Køle frys

Super rådgivning og rar personlighed

Hej Erling,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du fik super rådgivning og en god oplevelse i forbindelse med køle frys.

Hej Anni,

Tusind tak for de flotte ord! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse med både tilbud og service i Sønderborg.

Super god betjening

Super god betjening, hurtigt og hjælpsom 👍

Hej Jane,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik super god betjening, og at hjælpen var både hurtig og hjælpsom.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hej 10, 6, 2026.

Hej, servicen er fremragende, og medarbejderne er meget høflige.

Hej Soltan,

Tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen i Sønderborg var så god, og at servicen og høfligheden gjorde et positivt indtryk.

Hej Shadi,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med god betjening og et super godt tilbud. Den slags feedback betyder meget for os i Sønderborg.

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik en super betjening af Isabel

Vi fik en super betjening af Isabel, som gav sig tid til at undersøge en række ting for os (elleverandør, tv-pakker mv.)

Hej Leif,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse i Sønderborg.

Det er dejligt at høre, at I fik en super betjening, og at Isabel tog sig tid til at undersøge mulighederne grundigt for jer. Den slags engagement gør en stor forskel.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at skrive det.

Hej Anne,

Tusind tak for de flotte ord! Det er en fornøjelse at høre, at du oplevede superhurtig og effektiv betjening i Sønderborg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Altid rigtig god service

Altid rigtig god service, piser og god humor.

Hej Palle,

Tusind tak for de flotte ord! Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen i Sønderborg igen har budt på god service, gode priser og godt humør.

Den slags feedback sætter vi stor pris på, og vi er glade for, at du tog dig tid til at dele den.

Valutata 1 stelle su 5

Yderst ringe service

Yderst ringe service, blev lovet levering af tv indenfor 2 dage, skete ikke, ringede til kundeservice, de ville tage sig af sagen og butikken i Sønderborg ringe til mig, skete ikke.
Mødte personlig op i butikken med en heftig reprimande, 3 timer senere kom mit nye tv.

Nok sidste gang jeg har handlet i Power, de har store problemer med kundevenligt personale.

4 giugno 2026

Hej Andreas

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå din frustration over at blive lovet levering af dit television inden for to dage, uden at det blev overholdt. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, og jeg er også ked af at høre, at du efter kontakt til kundeservice ikke blev ringet op som lovet af butikken i Sønderborg.

Jeg forstår godt, at det har været frustrerende, at du til sidst selv måtte møde op i butikken for at få sagen løst. Selvom det er positivt, at dit nye TV blev leveret kort efter, ændrer det ikke på den oplevelse og det forløb, du har været igennem.

Det er selvfølgelig ekstra ærgerligt at høre, at det har gjort, at du overvejer ikke at handle hos os igen. Din feedback omkring levering, opfølgning og kundeservice bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Valutata 4 stelle su 5

hurtig levering tak

hurtig levering tak for det, bliv ved med det

7 giugno 2026

Hej Brian,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt, og at oplevelsen var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più