købte Ninja ismaskine som click and colleckt.maskinen var klar til afhentning næste dag fra åbningstid kl.9.00 flink ung ekspedient i power ringsted som tilbød ekstra bægre med samt fratrukket,optjen... Leggi di più
Siger jeg har nogle point som kan trækkes fra, fint med mig, derefter spørger sælger om jeg vil ha forsikring med. Nej tak svare jeg. Jeg betaler og får så kvittering bagefter tilsendt på mail, hvor h... Leggi di più
Virkelig god service i Power Ringsted, Skulle have nyt LG TV og soundbar og fik virkelig god vejledning. Derudover info om ex kalibrering af TV og aktuelle relevante tilbud. Der var mulighed... Leggi di più
Super søde og dygtige medarbejdere! Vi skulle købe flere hårde hvidevare, og vi fik en super god gennemgang af diverse modeller og mærker. Manden der guide os havde en stor viden om de forskellige mod... Leggi di più
Klosterparks Allé 10, 4100, Ringsted, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Hurtig bestilling og informativ kommunikation - både elektronisk og butik.
Ifm. afhentning : Acceptabelt og ikke for insisterende kommunikeret tilbud om forsikring og OK-el lev.

Risposta di POWER.dk - Ringsted
Altid god service har aldrig haft problemer med jer glad og søde medarbejdere

Power Ringsted.
Virkelig dårlig service. Har en forespørgsel omkring batteri til Bosch ledningsfri støvsuger, som ikke kan holde strøm, men medarbejderen ved intet om det. Jeg må gå igen.

Risposta di POWER.dk - Ringsted
Jeg fik mail om at min reservation var klar til afhentning. Men da jeg kom der ud var den ikke klar , jeg måtte vente 30 min ,

Risposta di POWER.dk - Ringsted
Jeg er rasende gal. Vi købte en iPhone og betalte for at få overført data fra en Samsung. At alle apps ikke kan overføres ved jeg godt MEN at de slettede den eneste mailadresse der var på tlf er utilgiveligt. Det er en domæne mail og jeg har brugt mange mange timer og et par dage med en del kontakt med firmaet før det lykkedes. Manden der havde overført var meget stille og tilbageholdende MEN en anden der spillede klog var meget arrogant og påstod de ikke havde fjernet mailen. Det har de så alligevel, måske ved en fejl. Men så indrøm det og giv de 500kr tilbage for vores kæmpe arbejde. De andre ting der blev overført kunne vi selv have gjort.

Risposta di POWER.dk - Ringsted
Det var den måde vi blev behandlet på da vi kom ind i butikken hjælpsomt og en god forklaring om produktet vi havde brug for mange tak for det.

Risposta di POWER.dk - Ringsted
Blev mødt af 2 ansatte som med det samme sagde “velkommen er der noget vi kan hjælpe med”

Risposta di POWER.dk - Ringsted
Jeg gik efter en Powerbank og fik en meget proff gennemgang om mulighederne.
Er hel sikker på jeg fik den der opfyldte mine ønsker.

Risposta di POWER.dk - Ringsted
jeg havde en lille kreditnota og skulle bruge et simpelt oplader stik til en iphone/ipad. Jeg tænkte det var til en markedspris, kostede 200 kr., så blev lidt overrasket over at se et lignende til 70 kr. I Harald Nyborg hvor jeg havde næste ærinde.

Risposta di POWER.dk - Ringsted
God service og hjælpsomt personale - men varerne, som jeg havde fået tilbudsmail om, var ikke at få i butikken.

Risposta di POWER.dk - Ringsted
rigtig god vejledning om køb af ledningsfri støvsuger, og en pæn rabat på købet

Risposta di POWER.dk - Ringsted
Jeg var fuldt tilfreds med det hele, bestilling, levering og varen

Risposta di POWER.dk - Ringsted
God til at finde tilbud.
God til at lytte. Min Lenovo fra et tidligere køb gør knuder.