Vi kom til butikken 3 minutter i åbningstid 🌧️ i regnvejr. Døren blev åbnet, og en smilende medarbejder sagde " velkommen kom ind i varmen og tørvejr. 10 skridt længere fremme, mødes vi af en and... Leggi di più
Jeg fik så meget hjælp af medarbejdere, der brugte mange timer på at finde en løsning på at sætte en ny telefon op til mig efter at min hidtidige telefon akut døde og efterlod mig uden MitID og er ste... Leggi di più
Var ude for at købe en tørretumbler og vaskemaskine kom i kontakt med en af jeres medarbejdere og han. Fortalte. Og forklarer hvordan hvor gode jeres maskiner var og vi faldt for. 2 maskiner og købte... Leggi di più
Hvordan kan en så uprofessionel virksomhed have 4 stjerner????? Man anmelder dem med 1 stjerne, straks kan de pludselig svare, og så melder de tilbage at sagen er sendt videre til deres afd der be... Leggi di più
Paderup Boulevard 2, 8960, Randers SØ, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di POWER.dk - Randers
Tror det var første gang jeg bestilte noget hos power, som skulle sendes.
Men alt forløb nemt om hurtigt👌🏻😃

Risposta di POWER.dk - Randers
God service, selvom de ikke havde varen trods, deres system sagde de havde, fik jeg et "gavekort" for tabt benzin og kørsel, fik aldrig fat i den flinke fyrs navn.

Risposta di POWER.dk - Randers
Hvordan kan en så uprofessionel virksomhed have 4 stjerner?????
Man anmelder dem med 1 stjerne, straks kan de pludselig svare, og så melder de tilbage at sagen er sendt videre til deres afd der behandler den slags sager indenfor 48 timer.
Nu er der så gået langt mere end 48 timer ja endda 28 timer yderligere og INTET svar
Jeg håber i svar den dårligste smag i munden, for sådan kan man ganske enkelt ikke behandle kunder i en troede man stor professionel forretning

Risposta di POWER.dk - Randers
Super god service og vejledning hos dem, lige det jeg manglede Tak

Risposta di POWER.dk - Randers
Dygtig og kompetent sælger udvalget noget begrænset.

Risposta di POWER.dk - Randers
De spurgte selvfølgelig om jeg var interesseret i at skifte mobilabonnement fordi så kunne de gøre produktet billigere da det ikke kunne lade sig gøre spurgte han om jeg vil bruge min optjent bonus og det vil jeg selvfølgelig gerne så super fin service herfra

Risposta di POWER.dk - Randers
God rådgivning fra TV sælge fik mig til at købe et LG Miniled 55” TV som fungerer fortræffeligt i min stue ☺️
Stor ros til Power☺️

Risposta di POWER.dk - Randers
Altså når jeg nu havde gjort opmærksom på at jeg ikke har noget wifi, så sælger hun mig alligevel en støvsuger der kun kan køre med wifi.
Jeg spurgte om der var sæbe med, det bekræftet hun og sage der var en start pakke med det var nu ikke. Ellers var hun rigtig sød.

Risposta di POWER.dk - Randers
Bestilte en click and collect i Randers. Hurtig tilbagemelding om at produktet var klar til afhentning. Blev mødt af en fin sælger.

Risposta di POWER.dk - Randers
Hurtig handel med en medarbejder der vidste hvor varen var