POWER.dk - Randers Recensioni

TrustScore 4 su 5

Paderup Boulevard 2, 8960 Randers SØ, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Vi kom til butikken 3 minutter i åbningstid 🌧️ i regnvejr. Døren blev åbnet, og en smilende medarbejder sagde " velkommen kom ind i varmen og tørvejr. 10 skridt længere fremme, mødes vi af en and... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik så meget hjælp af medarbejdere, der brugte mange timer på at finde en løsning på at sætte en ny telefon op til mig efter at min hidtidige telefon akut døde og efterlod mig uden MitID og er ste... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Var ude for at købe en tørretumbler og vaskemaskine kom i kontakt med en af jeres medarbejdere og han. Fortalte. Og forklarer hvordan hvor gode jeres maskiner var og vi faldt for. 2 maskiner og købte... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Hvordan kan en så uprofessionel virksomhed have 4 stjerner????? Man anmelder dem med 1 stjerne, straks kan de pludselig svare, og så melder de tilbage at sagen er sendt videre til deres afd der be... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

32.721 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Jeg fik mit produkt intet problem der men....

Jeg fik mit produkt men intet problem der. Karakterer blir trukket ned af Personalet, jeg ved gost sælger de skal prøve og lave mer salg. Men synes bare når man har bestilt med click and collect så burde dne steg være slået og man ikke yderligere skal spørges indtil om man vil skifte mobil abonnement og lignende 🙄
Og Butikkerne virker rodet 😅

Hej Lina,

Tak for den ærlige feedback.

Det er godt at høre, at du fik dit produkt uden problemer.

Samtidig er det helt fair, at oplevelsen ved afhentning trækker ned, når fokus føles flyttet fra din reservation til ekstra spørgsmål om andre produkter eller abonnementer. Det skal stadig være en nem og smidig oplevelse at hente med Click & Collect.

Bemærkningen om, at butikken virkede rodet, er også værdifuld.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det. Det giver et klart billede af, hvad der fungerede, og hvad der gjorde oplevelsen mindre god.

høfligt personale

høfligt personale, god service

26 aprile 2026

Hej Lilija,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var præget af høfligt personale og god service.

Valutata 5 stelle su 5

Virke g0 betjnig fi den hjælp til at…

Virke g0 betjnig fi den hjælp til at komme igang med min nye tlf bare es dejligt

Hej Anna,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at du fik god betjening og hjælp til at komme godt i gang med din nye telefon.

Sød og imødekommende betjening

Fremragende afvikling af mit køb i outlet.

20 aprile 2026

Hej Ulrich,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen i outlet var sød, imødekommende og blev afviklet fremragende.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Valutata 4 stelle su 5

Der var god betjening og vejledning i…

Der var god betjening og vejledning i power Randers

Hej Flemming,

Tusind tak for de flotte ord om oplevelsen i Randers.

Det er dejligt at høre, at betjeningen og vejledningen var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Valutata 5 stelle su 5

God behandling af en fantastisk…

God behandling af en fantastisk hjælpsom ung mand, som vil stoppe med at ryge 🙈🙈😂😂

21 aprile 2026

Hej Birgitte,

Tusind tak for de flotte ord og den skønne anmeldelse.

Det er dejligt at høre om en god oplevelse og hjælpsom betjening i Randers. Den slags feedback er virkelig værdsat.

Køb af kaffe maskine 👍

Rigtig flink og hjælpsom ung mand 👍

Hej Bente,

Tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen ved køb af kaffemaskinen var så god, og at hjælpen i butikken gjorde en forskel.

Hjælpsom personale

23 aprile 2026

Hej Allan,

Tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Randers var god, og at personalet var hjælpsomt.

Valutata 5 stelle su 5

God betjening med ok rådgivning.

God betjening med ok rådgivning.

Hej Kunde,

Tak for de fine ord. Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at rådgivningen var brugbar.

God hjælp

Fik en god hjælp

24 aprile 2026

Hej Laila,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at du fik god hjælp i Randers.

Valutata 3 stelle su 5

Jeg syntes det var dårlig service at…

Jeg syntes det var dårlig service at jeg skulle køre ca. 40 gang 2 km for at få varen. I reklamere med at det kan komme til butikken. I reklamere med prismatch. Den er lidt langt ude.

24 aprile 2026

Hej Gitte,

Det er ærgerligt, at oplevelsen ikke levede op til forventningen, især når afhentningen endte med at kræve en så lang køretur.

Hvis der er tale om et konkret spørgsmål om prismatch eller om, hvad der blev lovet i forbindelse med levering til butik, så kontakt gerne kundeservice direkte, så sagen kan blive gennemgået nærmere.

Vi tager din feedback med videre.

Valutata 5 stelle su 5

Kom angående reklamation af strygejern…

Kom angående reklamation af strygejern og fik hurtigt og god betjening

Hej Ole,

Tak for de flotte ord.

Det er virkelig godt at høre, at reklamationen af strygejernet blev håndteret hurtigt, og at oplevelsen i butikken var god.

Den slags feedback er altid værdsat.

Valutata 5 stelle su 5

Det gjorde det til en god oplevelse at…

Det gjorde det til en god oplevelse at da jeg kom derud at jeg snakkede med den unge mand, som så mit opladerkabel til min telefon og jeg sagde at det var nok i stykker, at han med det samme fandt et andet og byttede det med det samme, så alt alt en rigtig god oplevelse..

23 aprile 2026

Hej Niels,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at oplevelsen i Randers var så god, og at hjælpen kom hurtigt og nemt.

Det er især dejligt, når tingene bliver løst med det samme. Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte bagemaskine til afhentning i…

Bestilte bagemaskine til afhentning i butik. Rørearm manglede. Det var vist anden gang de solgte den uden, at den kan bruges til noget. Så jeg kørte hjem igen uden noget.

21 aprile 2026

Hej Ole🙂

Det lyder virkelig frustrerende at møde op i butikken for at hente din bagemaskine, for så at opdage, at rørearmen mangler – og særligt når du får at vide, at det ikke er første gang, den bliver solgt uden den del. At du så må køre hjem igen uden noget som helst, er selvfølgelig langt fra den kundeoplevelse, vi ønsker, du skal have hos os, og det vil jeg gerne beklage.

Din feedback er sendt videre til butikken, så de kan tage det internt og blive skarpere på at tjekke, at alle nødvendige dele følger med varen, inden den udleveres – især når det er noget så afgørende som en rørearm, der gør forskellen på, om produktet kan bruges eller ej.

Hvis sagen ikke er løst endnu – fx hvis du stadig mangler en komplet bagemaskine eller afklaring på din ordre – må du meget gerne skrive til os på review@power.dk med ordrenummer og hvilken butik, du har handlet i, så kigger vi videre på det sammen med dig.

Muhammed
Power Kundeservice

15 aprile 2026

Hej Mercy,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god.

Valutata 5 stelle su 5

God service, venligt personale, og produktet er som vi gerne vil have.
Vi kommer helt sikkert igen, vi kan lide den gode ånd, personale mm som vi har oplevet gang på gang.

5 aprile 2026

Hej UJ Andersen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre om god service, venligt personale og en god oplevelse i Randers. Det betyder meget, at I har lyst til at komme igen.

God og hurtig service

God og hurtig service.
Skønt at kunne handle uden at skulle høre om alt muligt andet der kunne gøre det hele billigere

Hej Peder,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god og hurtig, og at handlen føltes enkel og behagelig.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Valutata 2 stelle su 5

Hurtig levering. Men vi skulle bytte varen, og det var ikke muligt at få penge udbetalt kontant - øv.

11 aprile 2026

Hej Peter

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, men kede af at din oplevelse i forbindelse med ombytning ikke levede op til forventningerne.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende ikke at kunne få pengene udbetalt kontant ved returnering, når man har haft en vare, man ønsker at bytte. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i arbejdet med at gøre retur- og bytteprocesser mere smidige og tydelige for kunderne.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hej Anette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen i Randers var super fin.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più