POWER.dk - Holstebro Recensioni 2.506

TrustScore 4 su 5

4,2

Nyholmvej 6, 7500 Holstebro, DK

Skulle købe et nyt køleskab hos Power i Holstebro . Det gamle strejkede helt og aldeles. Blev betjent af en ung medarbejder,(Jonas) som med stor ekspertise og tålmodighed viste og forklarede alt o... Leggi di più

Fin service handlen gik som planlagt, dog med et lille minus jeg havde hjemmefra valgt den bærbar jeg ville købe og sælgeren prøvede at sælge en anden til mig for mer salg idet den var 2000kr dyrere... Leggi di più

Very disappointing delivery experience. We ordered a freezer on 10 May and were promised delivery on the 15th, but it was cancelled twice without proper information. Every time we contacted the store... Leggi di più

Alt kørte som aftalt, medarbejderen var super flink, prøvede på at komme med gode forslag og ideer til at jeg skulle prøve en anden model til en fantastisk god pris og kvalitet, men uden held 🤣 jeg... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

Venlig og forstående

Venlig og forstående. Meget hjælpsom

21 febbraio 2026

Hej Leif,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede vores personale som venlige, forstående og hjælpsomme. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne give dig en god oplevelse.

Kompetent medarbejder

Meget kompetent og venlig medarbejder gjorde det til en god oplevelse at handle i Power Holstebro. Stor tilfredshed med denne medarbejder.

Hej kunde,

Det er fantastisk, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Holstebro. Vores medarbejdere gør deres bedste for at sikre god service, og det er dejligt at vide, at det lykkedes. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Hej Jens,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejder i Holstebro var flink og god til at forklare tingene. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

All the best, Erik at POWER! ⚡

God behandling og service

God behandling og service, fantastisk medarbejder

19 febbraio 2026

Hej Elisa,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service og medarbejder i Holstebro. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give den bedste kundeservice. Din feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere fremragende service.

Super service

Vi var I Power i Holstebro, for at købe en skriver, og fik en SUPER medarbjder til at rådgive os med alt. Længe siden man har mødt sådan en venlig og hjælpsom ekspedient. Så 5 stjerner herfra, og TAK Power. Vi kommer igen.

19 febbraio 2026

Hej Barbro,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Holstebro. Det er dejligt at vide, at vores medarbejder kunne give dig den rådgivning, du havde brug for, og at du følte dig godt behandlet.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at se dig igen næste gang du har brug for hjælp!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Skulle købe en dyson v15 detekt…

Skulle købe en dyson v15 detekt støvsuger. I har åbenbart ikke udstillet dyson overhovedet. Ville da gerne have set produktet inden jeg køber en vare...men nu kender jeg heldigvis dyson produkter. Men kunne da godt have haft brug for at kunne samlinge med andre mærker.

Hej Betina,

Tak for din feedback om dit besøg i vores Holstebro butik. Det er ærgerligt at høre, at du ikke kunne se Dyson støvsugerne udstillet, da vi forstår, hvor vigtigt det er at kunne sammenligne produkter før køb.

Vi sætter stor pris på, at du alligevel valgte at handle hos os trods denne udfordring. Din erfaring med Dyson produkter hjalp dig heldigvis med at træffe det rigtige valg.

Vi tager din feedback til efterretning, da det hjælper os med at forbedre vores butiksoplevelse for fremtidige kunder.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Alt virker som det skal.

Hej Catalin,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at alt virker som det skal. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du er tilfreds med dit køb hos os.

Ipad…

God service og i fandt et produkt som jeg fik lyst til at købe

Hej Leif,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Holstebro og fandt et produkt, du havde lyst til at købe. Det betyder meget for os, at vores service levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Super betjening 😀

Hej Lars,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse med betjeningen i vores Holstebro butik. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret den service, du fortjener.

Vi glæder os til at se dig igen næste gang!

Service er fin.

Service er fin.

Hej Thomas,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne levere en god oplevelse.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Var først i Power i Holstebro for evt…

Var først i Power i Holstebro for evt og se og hører lidt mere om den vaskemaskine som jeg ville købe . Fik fat i en sælger som helst slet ikke ville tale om den men meget gerne om andre modeller som ikke var på tilbud, det var faktisk temmelig træls. Da han så endelig forstod at det var den vaskemaskine som jeg hjemme fra havde udset mig , som jeg ville hører om blev jeg bare henvist til hjemmesiden , for han ville ikke sælge den selv om han havde den på skærmen, virkelig dårligt (jeg bestilte den med det samme i butikken på min telefon).fik straks en ordre bekræftelse om at den var der om 2 dag , hvilket den var Rigtig god service i vareudleveringen det gik hurtigt og smertefrit👍 Sådan en sælger som var i butikken , gør ikke noget godt

Hej Kuand,

Tak for din anmeldelse og feedback om din oplevelse i vores butik i Holstebro. Det er dejligt at høre, at vareudleveringen gik hurtigt og smertefrit, og at du fik din vaskemaskine som lovet efter 2 dage.

Angående din oplevelse med sælgeren, vil jeg gerne bede dig kontakte vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre med denne specifikke feedback.

Det er godt at høre, at du alligevel fik bestilt den vaskemaskine, du ønskede, og at leveringen forløb planmæssigt. Vi sætter stor pris på dit køb hos os.

All the best, Erik hos POWER! ⚡

Det gik hurtigt med at få min vare

Det gik hurtigt med at få min vare

Hej Judith,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik din vare hurtigt. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du havde en god oplevelse med os.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Begrænset vejledning på specifikke…

Begrænset vejledning på specifikke funktioner på produktet - så kan man ligeså godt handle online

Hej Simon,

Tak for din feedback! Det er ærgerligt at høre, at vejledningen omkring produktets specifikke funktioner ikke levede op til dine forventninger i butikken.

Da du har specifik feedback omkring servicen, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre og sikre, at din oplevelse bliver bedre fremover.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Mohammed er den absolut dygtigste…

Mohammed er den absolut dygtigste sælger nord for polarcirklen. Utrolig flot serviceminded og god fyr. Tak for en god handel

13 febbraio 2026

Hej Abbas,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejder har givet dig så god service og været så hjælpsom. Vi er stolte af at have medarbejdere, der virkelig går den ekstra mil for vores kunder. Det glæder os enormt, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Holstebro!

All the best, Erik at POWER! ⚡

Rigtig venlig og god service i butikken…

Rigtig venlig og god service i butikken som altid

Hej Margit,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores venlige service i butikken i Holstebro. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Trist oplevelse med svindel

Trist oplevelse

12 febbraio 2026

Hej!

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har haft en trist oplevelse i forbindelse med dit køb. Hos POWER står vi altid inde for, at vores salg og produkter er sikre og lovlige, og vi tager din feedback alvorligt, da den hjælper os med at forbedre vores processer og kundeservice.

Hvis du stadig har udfordringer eller spørgsmål omkring dit køb, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 33 80 80, så vi kan hjælpe dig videre.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hyggelig og god service

Hej Per,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du oplevede hyggelig og god service hos os i Holstebro. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du fortjener. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Hurtig pakning til afhentning

12 febbraio 2026

Hej Janni,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og hurtig pakning til afhentning i Holstebro. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Jeg fik den tjeneste jeg havde brug…

Jeg fik den tjeneste jeg havde brug for, af den unge mand.

Hej Bente,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik den tjeneste, du havde brug for, og at vores medarbejder kunne hjælpe dig godt. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at dit besøg i vores butik i Holstebro var en god oplevelse.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Pakningen var brudt og tydeligt at…

Pakningen var brudt og tydeligt at varen havde været solgt tidligere. Stikkene var adskile og virkede ikke.

5 febbraio 2026

Hej Per,

Tak for din anmeldelse.

Det er bare slet ikke i orden, at du modtager en vare, hvor pakningen er brudt, det tydeligt ligner, den har været solgt før, og stikkene ovenikøbet er adskilte og ikke virker. Det er på ingen måde den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og jeg kan virkelig godt forstå, at du er utilfreds med det.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på din konkrete sag og se, hvad vi kan gøre for at rette op på det. Vil du ikke skrive til os på review@power.dk med dit navn, telefonnummer og ordrenummer samt gerne et billede af varen og emballagen? Så undersøger vi sagen nærmere sammen med dig.

De bedste hilsner
POWER / Christian