POWER.dk - Holstebro Recensioni 2.505

TrustScore 4 su 5

4,2

Nyholmvej 6, 7500 Holstebro, DK

Skulle købe et nyt køleskab hos Power i Holstebro . Det gamle strejkede helt og aldeles. Blev betjent af en ung medarbejder,(Jonas) som med stor ekspertise og tålmodighed viste og forklarede alt o... Leggi di più

Very disappointing delivery experience. We ordered a freezer on 10 May and were promised delivery on the 15th, but it was cancelled twice without proper information. Every time we contacted the store... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• 70338080

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Fantastisk service i Holstebro.

Fantastisk service og hjælpsomhed i personalet i Power Holstebro.

Hej Sofie,

Tusind tak for de flotte ord om oplevelsen i Holstebro.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen og hjælpsomheden gjorde et så godt indtryk.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Go service og venlig personale som…

Go service og venlig personale som gerne vil hjælpe dig.👍👌🙂

Hej Henk,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Holstebro har været så god, og at hjælpen blev givet med venlighed og engagement.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Hurtig og god vejledning af køb af nyt…

Hurtig og god vejledning af køb af nyt produkt.

Hej Michael,

Mange tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at du fik hurtig og god vejledning i forbindelse med købet af dit nye produkt.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Var til dels saglig og kompetent gav en…

Var til dels saglig og kompetent gav en god rabat. Den 6/5 fik jeg besked om at mine varer var klar til afhentning. Kørte 80 km, fik i udleveringen at vide at det kun var en ud af syv ting der var kommet. Det er f….. ikke i orden. Systemet virker sgu ikke, manden i udleveringen beklagede.

4 maggio 2026

Hej John,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen blev opfattet som saglig og kompetent, og at der også var en god rabat med i købet.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Erik,

Tusind tak for de fine ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg fandt selv varen og det var fint…

Jeg fandt selv varen og det var fint nok, men der stod 3-4 fra personalet og snakkede sammen ved kassen og man havde lidt en fornemmelse af, vi måske var lidt i vejen, andre kunder måtte spørge et par gange om de kunne få hjælp.

Jeg besøgte butikken i Holstebro

5 maggio 2026

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse og for de fire stjerner.

Det er godt at høre, at du fandt varen, men oplevelsen ved kassen lyder ikke helt så god, som den burde være. Det skal selvfølgelig føles nemt at få hjælp i butikken.

Vi sætter pris på, at du deler det, og feedbacken er vigtig.

Det var så fint

Det var så fint , men i havde lidt svært ved at finde mit produkt

Hej Jonna

Tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at selve oplevelsen ellers var fin, men ked af at høre, at der har været lidt udfordringer med at finde dit produkt. Det er selvfølgelig ikke optimalt, og jeg kan godt forstå, hvis det har givet lidt ventetid eller besvær.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre vores lagerstyring og effektiviteten i butikken.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Jeg blev mødt af flinke og hjælpsomme…

Jeg blev mødt af flinke og hjælpsomme ansatte, der vidste, hvad de talte om. Så det var et godt besøg i Power, hvor jeg fik købt, det jeg kom efter.

Hej Jens,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at besøget var en god oplevelse, og at hjælpen i butikken gjorde det nemt at finde det rigtige.

God oplevelse hos power Holstebro

Alt kørte som aftalt, medarbejderen var super flink, prøvede på at komme med gode forslag og ideer til at jeg skulle prøve en anden model til en fantastisk god pris og kvalitet, men uden held 🤣 jeg fik det med jeg havde bestilt, kan også anbefales til andre
Peder Vingtoft

29 aprile 2026

Hej Peder,

Tusind tak for de flotte ord og den gode anmeldelse.

Det er skønt at høre, at alt gik som aftalt, og at oplevelsen i Holstebro var så god.

Dejligt også, at du fik god vejledning og endte med det, du havde bestilt.

Tak for anbefalingen. Det sætter vi stor pris på.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Købte et LG tv til 6999 kr som var med…

Købte et LG tv til 6999 kr som var med fejl. Fik det byttet til et Samsung tv til sammepris men var et tv kvalitetsmæssig som Power sælger til 4111 kr. Hvilket jeg ikke fik oplyst. Indleverede dette tv men kunne ikke få nogen kompensation ved køb af et nyt tv. Så handlen er annulleret.

Venlig betjening

Venlig betjening, men sælger skal ikke prøve at fortælle hvad kunden ønsker.

Hej Bjarne,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at betjeningen blev oplevet som venlig.

Samtidig er det en vigtig pointe, at rådgivningen skal tage udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

Tak fordi det blev delt. Det er værdifuld feedback for butikken.

Ekceptionel betjening af medarbejder i Power Holstebro

Godt tilbud. Lidt vanskeligheder med en bestilling, der blev annulleret af Power ved en fejl. God og kompetent vejledning af kundeservice. Ekceptionel venlig og ærlig betjening af medarbejder Phillip ved Power i Holstebro. Han må være en værdsat medarbejder

Hej Signe,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele oplevelsen.

Det er virkelig dejligt at høre, at både vejledningen og betjeningen i Holstebro gjorde en positiv forskel. Den slags feedback betyder meget, og det er skønt, når god service bliver bemærket.

Hvor er det også godt at høre, at oplevelsen endte så positivt, selv om der var lidt udfordringer undervejs med bestillingen.

Hej
Frederik og Senjite var super gode til at hjælpe med en computer der var gået i stykker på efterskolen.
De tog backup og sendte den ind.
Super service og hjælp

Hej Susan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik god hjælp med computeren, og at både backup og indsendelse blev håndteret så godt.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Fin service handlen gik som planlagt

Fin service handlen gik som planlagt, dog med et lille minus jeg havde hjemmefra valgt den bærbar jeg ville købe og sælgeren prøvede at sælge en anden til mig for mer salg idet den var 2000kr dyrere og faktisk dårligere end den jeg købte.

Men stadigvæk 5 stjerner idet sælgeren respekterede mit valg.

Hej Poul Erik,

Tak for de fem stjerner og for den fine anmeldelse.

Det er godt at høre, at handlen ellers gik som planlagt, og at dit valg blev respekteret til sidst.

Tak også for den konkrete bemærkning om rådgivningen i butikken. Den slags feedback er værdifuld og hjælper med at forbedre oplevelsen.

Super service

Hi Jens,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var så god.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Solid og ærlig rådgivning fra…

Solid og ærlig rådgivning fra salgsmedarbejder i Power butikken i Holstebro. Tak for det!

Hej Mads,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen i Holstebro var præget af solid og ærlig rådgivning.

Den slags feedback sætter vi stor pris på, og den bliver taget med videre.

Lyttede til ønsker

Prakkede os ikke noget på ud over hvad vi ønskede.

Hej Lisbeth,

Tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var behagelig, og at der blev lyttet til jeres ønsker uden at presse ekstra produkter på jer.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele det.

Fin service

Fin service
Hurtig behandling af click and collect

25 aprile 2026

Hej Casper,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at servicen var fin, og at click and collect blev behandlet hurtigt.

Den slags feedback er virkelig værdsat.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Skulle købe et nyt køleskab hos Power i…

Skulle købe et nyt køleskab hos Power i Holstebro .
Det gamle strejkede helt og aldeles.
Blev betjent af en ung medarbejder,(Jonas) som med stor ekspertise og tålmodighed viste og forklarede alt om netop det skab, jeg ville have brug for.
Ydermere satte han alt ind på hurtig levering til kantstenen,hvilket betød samme dag inden kl 18 .
Fantastisk service …også denne gang .

28 aprile 2026

Hej Elfi,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er en fornøjelse at læse om en god oplevelse i Holstebro, især når både vejledning, tålmodighed og hurtig levering gik op i en højere enhed.

Det er dejligt at høre, at servicen levede op til forventningerne endnu en gang.