POWER.dk - Holstebro Recensioni 2.507

TrustScore 4 su 5

4,2

Nyholmvej 6, 7500 Holstebro, DK

Fra jeg bestilte varen til at jeg fik den gik der 4 dage. Power ville ikke skrive betalt på min faktura trods det at jeg betalte kontant, så nu lægger jeg min bankudskrift ved, - dette er dårlig serv... Leggi di più

De havde desværre ikke den komfur hjemme som jeg havde reserveret, men jeg fik en anden til lidt mere pris, men også meget bedre kvalitet. De 2 unge mænd gjorde alt hvad de kunne, og var meget behj... Leggi di più

Skulle købe et nyt køleskab hos Power i Holstebro . Det gamle strejkede helt og aldeles. Blev betjent af en ung medarbejder,(Jonas) som med stor ekspertise og tålmodighed viste og forklarede alt o... Leggi di più

Fin service handlen gik som planlagt, dog med et lille minus jeg havde hjemmefra valgt den bærbar jeg ville købe og sælgeren prøvede at sælge en anden til mig for mer salg idet den var 2000kr dyrere... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• 70338080

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Rigtig god service

6 febbraio 2026

Hej Torben,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores service i Holstebro. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Anbefalelsesværdig!!

Meget venligt, imødekommende og hjælpsomt personale - meget fin service.

6 febbraio 2026

Hej Ulla,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at vores personale i Holstebro har givet dig en så positiv oplevelse. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at levere fremragende kundeservice.

Det betyder meget for os, at du vil anbefale os til andre. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Kunne ikke finde personale til at…

Kunne ikke finde personale til at rådgive mig . Skulle købe en luftfugter. Der var masse af personale i telefon og computer området. Tydligt at det bliver prioriteret end andet

Hej,

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du ikke kunne finde personale til at rådgive dig om luftfugteren, og at det føltes som om andre områder blev prioriteret højere. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder, og vi forstår godt, at det kan være frustrerende at stå uden vejledning, når man har brug for hjælp.

Din feedback er vigtig for os og vil blive brugt til at forbedre bemanding og rådgivning på tværs af afdelinger, så alle kunder får den hjælp, de har brug for.

God kundeservice

Jeg føler, at jeg fik en god og seriøs behandling/købsoplevelse !!

Hej Bent,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god og seriøs købsoplevelse hos os i Holstebro. Din positive feedback betyder meget for os og vores team.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste kundeservice.

En go oplevelse

En go oplevelse

Hej Allan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med os i Holstebro. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med andre kunder.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Dårlig service. kort og godt.

Jeg vil ikke lyde som et brokhoved, så derfor er min eneste kommentar. "Dårligre service har jeg aldrig været ude for.

Hej Finn,

Tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig kede af at høre, at du har haft en oplevelse med servicen, som ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker for vores kunder, og vi forstår godt, at det kan være frustrerende.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil bruge den til at forbedre vores kundeservice, så fremtidige kunder får en mere positiv oplevelse.

Super fin oplevelse.

Super fin oplevelse.

Hej Mette,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en super fin oplevelse hos POWER Holstebro. Jeres positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at I vælger POWER, og håber at se jer igen snart!

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Rigtig flink og rar medarbejder i…

Rigtig flink og rar medarbejder i Holstebro da vi købte en Dream robot

3 febbraio 2026

Hej Frants,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at vores medarbejder i Holstebro var så flink og rar, da I købte jeres Dream robot. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give den bedste kundeservice.

Det betyder meget for os, at I havde en positiv oplevelse i butikken. Vi håber, I får stor glæde af jeres nye Dream robot!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Alt er gået som smurt og hurtig klar…

Alt er gået som smurt og hurtig klar til afhentning.

2 febbraio 2026

Hej Bent,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at alt er gået som smurt og at din ordre var hurtig klar til afhentning. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har haft en god oplevelse med os.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Hurtig og effektiv butik god vejledning…

Hurtig og effektiv butik god vejledning når man skal finde rundt.

Hej Terje,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede hurtig og effektiv service i vores Holstebro butik. Vi er glade for, at vores personale kunne give dig god vejledning og hjælpe dig med at finde rundt. Din feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Venlig betjening

Venlig betjening

Hej Tommy,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du oplevede venlig betjening i vores Holstebro butik. Vores team arbejder hårdt for at give alle kunder den bedste service, så det betyder meget for os at vide, at vi ramte plet med dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse!

Betjeningen

Jeg havde en god oplevelse med betjeningen

22 gennaio 2026

Hej Bodil,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse med betjeningen i vores Holstebro butik. Vi sætter stor pris på din feedback, og det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du fortjener. Din anmeldelse motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

All the best, Erik at POWER! ⚡

God og professionel betjening.

God og professionel betjening.

Hej Anders,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede god og professionel betjening i vores butik i Holstebro.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med en træls reklamationssag, har haft rigtig god og kompetent hjælp med Frederik og Sanjita med Power kundeservice i Holstebro.

Hej Kim,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med din reklamationssag. Frederik og Sanjita lyder som rigtige stjerner, og det er præcis den slags service, vi stræber efter at levere i alle vores butikker.

Det betyder meget for os, når kunder som dig tager sig tid til at dele positive oplevelser. Din feedback hjælper os med at fortsætte med at levere den bedste kundeservice.

Nærig handler

Hej Asger

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, hvis oplevelsen har givet dig indtryk af, at vi ikke har været imødekommende eller hjælpsomme. 😔

Det er vigtigt for os, at alle kunder føler sig godt behandlet og får den rette service, og vi tager din feedback til os for at sikre, at fremtidige oplevelser lever op til forventningerne.

Astrid/POWER

Tror sælger havde en dårlig dag ,var…

Tror sælger havde en dårlig dag ,var sur spurgte ikke om vi skulle have noget tilkøb
kunne skal ikke forhandles med

Hej Rita

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at oplevelsen med sælgeren ikke levede op til forventningerne, og at han virkede sur og ikke tilbød den sædvanlige vejledning eller hjælp. 😔

Det skal selvfølgelig være trygt og rart at handle hos os, uden at man føler sig mødt med dårlig attitude eller manglende service. Vi tager din feedback alvorligt og vil sørge for, at det bliver fulgt op, så alle vores kunder får en bedre oplevelse fremover.

Astrid/POWER

Sød og venlig betjening ,som altid fik…

Sød og venlig betjening ,som altid fik hvad jeg gik efter. Samt god vejledning.

29 gennaio 2026

Hej Laila,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du oplevede sød og venlig betjening i vores Holstebro butik. Det er dejligt at vide, at vores team kunne hjælpe dig med at finde præcis det, du havde brug for, og give dig god vejledning undervejs. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Rigtig god service

Rigtig god service . Ingen ventetid

25 gennaio 2026

Hej Inge,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede rigtig god service uden ventetid i vores Holstebro butik. Din positive feedback betyder meget for os!

super service!

super service!

26 gennaio 2026

Hi Marc,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse med os i Holstebro. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vi kunne levere den service, du fortjener.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Effektiviteten

Der var lidt for lang ventetid på en ekspedient, men da der først var kontakt, fungerede det godt

21 gennaio 2026

Hej Laila,

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at det fungerede godt, da du først kom i kontakt med en ekspedient. Vi sætter pris på din tålmodighed med ventetiden, og vi arbejder konstant på at forbedre vores service. Din positive oplevelse betyder meget for os!

Alt det bedste, Erik fra POWER! ⚡