POWER.dk - Holbæk Recensioni

TrustScore 4 su 5

Stenhusvej 74-78, 4300 Holbæk, DK

Vi har igennem flere år været kunder hos POWER i Holbæk, og har fået de bedste anbefalinger og hjælp, når noget nyt skulle hjem til os. Hvad der måtte være den bedste hjælp til os: Den/de mest fornu... Leggi di più

Click og Connectede en vare, der var på hylden i lokale butik. Det var den bare ikke alligevel. Blev de næste dage spammet med sms og mails om, at nu var ordren modtaget, nu blev den snart sendt, nu... Leggi di più

Jeg vil gerne sige tusind tak til medarbejderne hos Power Holbæk for den gode service. I tog min henvendelse alvorligt og lyttede til mine ønsker i forbindelse med mit køb af en iPhone 17 Pro M... Leggi di più

Vi var inde og se den nye POWER i Holbæk 👍 den er godtnok flot så så vi lige en printer som vi manglede 👌 Flinkt personale blev budt på koldt vand 🤗 det var forfriskende Endnu engang rigtig go... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• 70338080

Molto buono

TrustScore 4 su 5

3K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

31.457 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Else,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at leveringen var både god og hurtig.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holbæk⚡

Alt i alt i god oplevelse

Alt i alt i god oplevelse, havde været helt i top, hvis man lige havde støvet kassen af, der lå så meget støv, at jeg næsten fortrød købet. Min bil lugtede af støv et par dage efter, men indholdet virker efter hensigten

11 giugno 2026

Hej Paul,

Tak for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at indholdet virker efter hensigten, og at oplevelsen samlet set var god.

Det trækker dog klart ned, når kassen var så støvet, at det påvirkede hele indtrykket.

Tak fordi du delte det.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holbæk⚡

Kom i butikken i Holbæk for at købe et…

Kom i butikken i Holbæk for at købe et samsung tv, tror ikke de havde den på lager, så sælgeren anbefale jeg kunne købe powers eget mærke, fortryder det. Vil ønske jeg kunne aflevere fjernsynet tilbage og få mine penge.

Hej Martin

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at vores SMS’er igen har været en frustrerende oplevelse for dig. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg kan godt forstå, at det kan være irriterende at modtage for mange beskeder, særligt hvis det opleves som gentagende eller unødvendigt. Din feedback omkring vores kommunikation tager vi med videre internt, så vi kan arbejde på at forbedre oplevelsen.

Hej Ketil,

Tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik den vejledning, du havde brug for, og at besøget i Holbæk var en god oplevelse.

Køb af blæk

Jeg har for ca 3 mdr siden købt en ny printer, og henvender mig nu i samme butik for at købe blæk til printeren.
Får besked på at den har de ikke hjemme og kan ikke skaffe den.
Jeg spørger ekspedienten, hvad vi gør ved det, men får kun et skuldertræk til svar,
Yderst utilfredsstillende betjening. Og en skuffelse at have købt en printer, som nu er ubrugelig.

12 giugno 2026

Hej Alex

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå din frustration. Det er selvfølgelig ærgerligt at stå med en printer, som du ikke kan bruge, fordi den nødvendige blækpatron ikke er tilgængelig. Samtidig er det beklageligt, at du ikke oplevede at få den vejledning eller hjælp, du havde forventet, da du henvendte dig i butikken.

Vi håber, at det i mellemtiden er lykkedes at finde en løsning, og at du har fået fat i den rette blækpatron. Hvis det mod forventning stadig ikke er tilfældet, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 33 80 80, så vi kan undersøge mulighederne og hjælpe dig videre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Din feedback er vigtig og bliver taget med videre i vores arbejde med at forbedre kundeoplevelsen.

Hej Malou,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at alt virker, som det skal.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Holbæk⚡

Havde købt et bord til en pizzaovn

Havde købt et bord til en pizzaovn. Bordet kan ikke samles, da svejsningerne er forkerte. Kørte i Power Holbæk for at få dem til at sende mig et nyt og tage det defekte med retur. Dette kunne ikke lade sig gøre. Man kunne godt sende mig et nyt mod betaling af 400 kr i fragt, men man kunne et tage den defekte vare med retur, da den var for stor. Jeg spørgerbare, hvad er forskellen - den nye de kommer med har samme størrelse og skal jeg betale for at få tilsendt en forhåbentlig ikke defekt vare. Jeg hentede selv det defekte bord.
Helt igennem utilgivelig ringe service.
Kan absolut ikke anbefale Power i Holbæk, da de virker komplet inkompetente og uduelige.

11 giugno 2026

Hej Rene,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været en frustrerende situation at modtage et bord med en produktionsfejl og efterfølgende opleve, at løsningen ikke levede op til dine forventninger. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Din feedback bliver samtidig taget med videre internt, så vi kan forbedre kundeoplevelsen.

Super god sælger

Super god sælger
Han var god til at forklare omkring den ønskede vare

9 giugno 2026

Hej Michael,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik god og tydelig vejledning om varen, og at oplevelsen i Holbæk var så positiv.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Det var meget godt

Det var meget godt

9 giugno 2026

Hej Yaser,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en meget god oplevelse hos POWER Holbæk, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Hej ! Indkøb af computer

Hej ! Vel nok den bedste bedste betjening jeg har fået nogensinde 👍En hel fantastisk betjening af glade og velinformeret mennesker 🥳 En stor tak herfra

Hej Bjørn,

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os virkelig at høre, at du fik så god og engageret hjælp ved køb af computer i Holbæk.

Det er skønt at vide, at oplevelsen gjorde så positivt indtryk, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Holbæk⚡

Bare fin service ikke noget at sætte finger på🙂

8 giugno 2026

Hej Maj-Britt,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at læse, at du har fået god service, og at alt har været helt, som det skulle være. Det sætter vi stor pris på.

Hurtig aflevering til butik

Hurtig aflevering til butik, god afhentningservice trods ombygning i butik

2 giugno 2026

Hej Pia,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at afleveringen til butik gik hurtigt, og at afhentningen fungerede godt, selv under ombygningen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med Holbæk-butikken.

Super service

Super service, jeg havde en ide om hvilket komfur jeg ville have, det var ikke lige til rådighed i butikken. Det klarede personalet hurtigt, og jeg for leveret det fredag. Så herfra godt gået.

Hej Anita,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Holbæk var så god, og at det hurtigt blev løst, selv om komfuret ikke var på lager i butikken. Det er også skønt, at leveringen allerede er på plads til fredag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Dejligt nemt og hurtig levering

Dejligt nemt og hurtig levering

1 giugno 2026

Hej kunde,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen var nem og hurtig.

Fremragende

Fremragende service

2 giugno 2026

Hej Willy,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen har været fremragende.

All the best, Erik at POWER! ⚡

4 giugno 2026

Hej Anne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Køb af opvaskemaskine

Hurtig og effektivt

29 maggio 2026

Hej Jackie,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at købet af opvaskemaskinen var hurtigt og effektivt.

Reklamation af Iphone 13

Fin håndtering af reklamation og som forventet. Dog lidt omkring kommunikationen om processen, men ellers helt okay.

1 giugno 2026

Hej Henrik,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at reklamationen af din iPhone 13 blev håndteret fint, og at forløbet ellers levede op til forventningerne.

Det er også godt at få din bemærkning om kommunikationen undervejs. Tak fordi du deler den.

flink ung mand

blev ekspederet af en flink og hjælpsom ung mand

30 maggio 2026

Hej Inge,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik en god oplevelse og blev mødt på en hjælpsom måde i Holbæk.