POWER.dk - Holbæk Recensioni

TrustScore 4 su 5

Stenhusvej 74-78, 4300 Holbæk, DK

Vi har igennem flere år været kunder hos POWER i Holbæk, og har fået de bedste anbefalinger og hjælp, når noget nyt skulle hjem til os. Hvad der måtte være den bedste hjælp til os: Den/de mest fornu... Leggi di più

Click og Connectede en vare, der var på hylden i lokale butik. Det var den bare ikke alligevel. Blev de næste dage spammet med sms og mails om, at nu var ordren modtaget, nu blev den snart sendt, nu... Leggi di più

Jeg vil gerne sige tusind tak til medarbejderne hos Power Holbæk for den gode service. I tog min henvendelse alvorligt og lyttede til mine ønsker i forbindelse med mit køb af en iPhone 17 Pro M... Leggi di più

Vi var inde og se den nye POWER i Holbæk 👍 den er godtnok flot så så vi lige en printer som vi manglede 👌 Flinkt personale blev budt på koldt vand 🤗 det var forfriskende Endnu engang rigtig go... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• 70338080

Molto buono

TrustScore 4 su 5

3K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

31.262 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Intet at klage over.

Intet at klage over.

Hej Almindelig,

Tak for de 5 stjerner og de fine ord. Det er skønt at høre, at alt har været, som det skulle være.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holbæk⚡

Havde bestilt et smartwatch på…

Havde bestilt et smartwatch på hjemmesiden , som jeg kørte ned for at hente.
I butikken blev jeg modtaget af en nonchalant ung fyr med hænderne i lommerne og hængende skuldre.
Fortalte jeg skulle afhente et ur .
" Jeg skal bare have dit navn blev det sagt " smil var absolut ikke en del af hans attitude. Jeg henter det lige på lageret . Han kom tilbage uden og sagde , vi har en fejl på vores system så det er ikke kommet . En anden sælger kom til og sagde jeg kigger lige efter det .
Han kom tilbage med uret .
Første sælger overtog igen .
Jeg bad om , at se uret inden jeg betalte det . I mit hovede en meget naturlig ting .
Så sagde han , det kan du ikke .
Du må ikke bryde emballagen, så kan det ikke byttes .
D.v.s jeg skal betale et ur jeg ikke en gang ved om er intakt og rigtigt, og gør jeg det kan det ikke byttes .
Det bekræftede han.
I fremtiden tror jeg , mine elektroniske ting , bliver indkøbt et andet sted.

7 luglio 2026

Hej Per,

Tak for at dele din oplevelse. Det er bestemt ikke den måde, et afhentningsbesøg skal føles på, og det er forståeligt, at både modtagelsen i butikken og usikkerheden omkring at skulle betale, før du kunne se uret, har været frustrerende. 😊

Vi tager din feedback om servicen i Holbæk og forløbet omkring afhentning og håndtering af produktet med videre internt, så både serviceoplevelsen og rutinerne ved udlevering kan blive gennemgået nærmere. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang. 🤗

Fin betjening og vejledning omkring…

Fin betjening og vejledning omkring skift af min iPhone - hvad skal jeg vælge.
Det blev en Phone pro igen
🌞🌞👍

7 luglio 2026

Hej Dorit,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du fik god vejledning i forbindelse med skiftet af din iPhone, og at du endte med en model, du er glad for.

Super god service…

Super god service…. Havde en trimmer som gik i stykker på garantien…. Fik en ny som heller ikke virkede fik en anden som heller ikke var i orden hvor efter de fandt en anden i langt bedre kvalitet som jeg kunne bytte til for et meget lille beløb….. det kalder jeg super service til Holbæk afdelingen

4 luglio 2026

Hej Micahel,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en god løsning, og at teamet i Holbæk gjorde en ekstra indsats for at finde et produkt, der fungerede ordentligt for dig.

Vi sætter stor pris på de pæne ord og sender dem videre med glæde.

Nemt og smertefrit

Der var ingen problemer, alt gik nemt og smertefrit.

1 luglio 2026

Hej Henrik,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at alt gik nemt og smertefrit, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Holbæk.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holbæk⚡

Havde gjort et fejlkøb og ingen…

Havde gjort et fejlkøb og ingen problemer med at få penge retur. Flink og hjælpsomt personale

3 luglio 2026

Hej Laila,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at dit fejlkøb blev håndteret nemt, og at du fik en god oplevelse med hjælpsomt personale i Holbæk.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holbæk⚡

Vores tv solgt til anden kunde

Tv'et som var bestilt til afhentning i Power Holbæk blev solgt til en anden kunde på trods af at vi havde betalt det. Vi må så pænt vente på at der kommer et andet. Øv.

Hej Louise

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været rigtig ærgerligt at møde op for at hente et TV, som allerede var betalt, og så få at vide, at det var blevet solgt til en anden kunde. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager den fejl, der er sket i forbindelse med din Click & Collect-bestilling.

Vi håber, at det nye TV i mellemtiden er ankommet, og at du har fået det udleveret uden yderligere problemer. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – din feedback hjælper os med at forbedre vores håndtering af reserverede og betalte varer fremover.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner, Astrid/POWER

Herr var en fin betjening af sælger og…

Herr var en fin betjening af sælger og vi fik tilbudt en god pris, som vi sagde ja til.

1 luglio 2026

Hej Aase Jensen,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at I fik en god oplevelse i Holbæk, med fin betjening og et godt tilbud, der passede jer.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holbæk⚡

En rigtig dygtig ekspedient der kunne…

En rigtig dygtig ekspedient der kunne sit kram og samtidig forstod at lave lidt sjov med kunderne

26 giugno 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du fik en god oplevelse i Holbæk, og at humoren også var med undervejs. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holbæk⚡

Venlig og kompetent medarbejder.

Venlig og kompetent medarbejder.

3 luglio 2026

Hej Lars,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Holbæk, og at du blev mødt af en venlig og kompetent medarbejder.

Hej Jimmi,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en super god oplevelse i Holbæk, og at betjeningen gjorde et så positivt indtryk.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holbæk⚡

Første gang jeg handler på denne måde…

Første gang jeg handler på denne måde hos jer, og det bliver ikke sidste

Hej Bente,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at din første oplevelse med at handle på den måde hos os blev så god, og vi håber selvfølgelig, at det bliver starten på mange flere gode oplevelser.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holbæk⚡

Får altid en god betjening af kompetent…

Får altid en god betjening af kompetent personale, så mange tak for det.

Hej Yvonne,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du altid oplever god og kompetent betjening i Holbæk. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holbæk⚡

Hvor dejligt at Power gemmer…

Hvor dejligt at Power gemmer kvitteringerne fra ens køb, fik bytter et emne uden problemer.
Yderst hjælpsom personale.👏

Hej Pia,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik byttet varen uden problemer, og at oplevelsen i Holbæk var så god.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både hjælpen i butikken og muligheden for at finde kvitteringerne igen.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holbæk⚡

Rigtig god betjening og hjælp og vi fik…

Rigtig god betjening og hjælp og vi fik et pragtfuldt produkt

Hej Karin,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik god betjening og hjælp, og at du er glad for produktet.

Sælgeren

Venlig og instruerende sælger

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Holbæk, og at sælgeren blev oplevet som både venlig og instruerende. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hurtigt og smidigt

Hurtigt og smidigt - god info og service med perfekt levering. Attraktive priser/rabatter.

Hej Kim,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at hele forløbet var hurtigt og smidigt, og at både information, service og levering levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holbæk⚡

Syntes ikke det er fedt at så og blive…

Syntes ikke det er fedt at så og blive vejledt og så kommer en anden medarbejder og afbryder for at få hjælp til sin kunde. Man venter i forvejen i lang tid for at få fat i en medarbejder.

Hej André,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke en god oplevelse at vente længe på hjælp og derefter blive afbrudt midt i en vejledning, og det forstår jeg godt er frustrerende. 😊

Din feedback om ventetiden og oplevelsen i butikken er allerede sendt videre til POWER Holbæk, så de kan gennemgå deres servicerutiner og følge op internt. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at du får en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

Ekspedienten var meget hjælpsom og…

Ekspedienten var meget hjælpsom og venlig.

30 giugno 2026

Hej Connie,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at besøget i Holbæk var en god oplevelse, og at du blev mødt hjælpsomt og venligt.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Holbæk⚡

God kunde service i butikken i Holbæk

God kunde service i butikken i Holbæk. Nem internet handel. Meget tilfreds

Hej Mick,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Holbæk, og at både servicen i butikken og din internethandel fungerede nemt og godt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Holbæk⚡