1. Vejledningen til Click og Collect er misvisende, hvis man bestiller på en helligdag. 2. Jeg har ikke købt en tablet fordi jeg ønsker mig et andet mobilabbonnement eller ønsker at skifte el-leveran... Leggi di più
Jeg bestilte et køleskab via click and collect, på hjemmesiden stod der, at der var to på lager i butikken i Herning, så jeg forventede at jeg inden for et par timer ville modtage en mail om at nu k... Leggi di più
Endnu engang service i topklasse Havde denne gang bestilt en telefon til Click and Collect, endte med at spare yderligere 2800kr ved at flytte 3 mobil abonnementer til Telmore. Endte enda med at... Leggi di più
Var i Power for at købe et bestemt 85” TV som jeg havde set, men medarbejderen spurgte om jeg ville vente en måneds tid på et nyere TV til stort set samme pris.. og det ville jeg selvfølgelig. God ser... Leggi di più
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400, Herning, Danimarca

Risposta di POWER.dk - Herning
Vi er meget tilfreds med prisen på vores nye opvaskemaskine. Ved afhentning hos Power i Herning fik vi en ekstra god service da en rigtig flink medarbejder hjalp med at få opvaskemaskinen læsset på vores bil. Pænt tak hjælpen til den flink medarbejder.

Risposta di POWER.dk - Herning
TV bestilt som click og collect. Betaler og ekspedienten hjælper med at læsse tv.

Risposta di POWER.dk - Herning
Super god oplevelse og god behandling af sælgeren. Fik leveret af utrolig flink chauffør, som også hjalp med udpakning som også tog al emballage med. Fryseskabet kører og virker.

Risposta di POWER.dk - Herning
Acquired an expensive item with help from Daniel Carstensen. Spent a few hours talking with him and getting the best deal, as well as filling up information to get a loan for the item. In the end, I got the best customer service I am not usually offered. Time spent was fun and informative. Power.dk shop is my first choice, great deals and support!

Risposta di POWER.dk - Herning
Alt for ihærdig/aggressiv sælger ift køb af forsikring på et par AirPods.

Risposta di POWER.dk - Herning
Rigtig god service og rådgivning fra medarbejder

Risposta di POWER.dk - Herning
Deres service var perfekt, og person der hjalp mig Yusuf var bare rigtig høflig

Risposta di POWER.dk - Herning
Bestilte en opvaskemaskine til click and collekt i Herning.
Det virkede super fint og er glad for maskinen.

Risposta di POWER.dk - Herning
Når man har valgt et produkt, så begynder sælgeren med hans “ mere-salgs” smørre.
Det virker vildt pågående og ældre mennesker kan have svært ved at overskue det. De tager ikke et nej tak for gode varer, og prøver igen på en anden måde.
Det er sikkert det de har lært- så godt for dem!
Jeg går kun i power når jeg ikke kan finde produktet andre steder.

Risposta di POWER.dk - Herning
Jeg sendte min mormor ud for at købe et fjernsyn til 1800 kr til hendes udestue, så det behøvede ikke kunne det helt vilde. Jeg havde fundet et, der passede til hendes behov, og sendt hende afsted, så hun bare skulle købe det.
Men så bliver hun bildt ind af en af jeres sælgere, at hun skal købe et fjernsyn til 12-13 tusind, med begrundelsen at det kan holde mere end 5 år, og at hun er fremtidssikret… det passer jo ikke
Jeg blev derfor nødt til selv at køre ud og købe fjernsynet til hende, så hun ikke bliver snydt af jeres sælger. Kan det virkelig passe, at en ældre dame ikke kan få oprigtig hjælp mere, og at I bare ser dollartegn i øjnene, så snart hun træder ind i jeres butik?
Mikkel Morgenstern

Risposta di POWER.dk - Herning
Der er ikke styr på så meget der inde. Jeg bestilte en ny skærm som Click and Collect, og jeg kommer der ind lidt tidligt og bestemmer mig for at kigge rundt lidt imens jeg venter. Så kommer der en over til mig og spørger om han kan hjælpe med noget og jeg forklarer at jeg bare lige kigger lidt rundt indtil min skærm er klar. Vi går så over til drengene der står og bøvler lidt med hinanden for sjov og spørger om den er klar, en af drengene undskylder og siger han ikke lige havde set den. Han går ud og kigger og siger de slet ikke har den på lager. Jeg får at vide jeg kan gå over til kassen og få mine penge tilbage og så bestille den hjem gennem hjemmesiden. Den anden dreng bag kassen hører jeg gerne vil have den returneret og scanner den ind for så at se der står de har den på lager. Jeg står og venter igen, for så at få at vide den er god nok den er ikke på lager. Men han fortæller mig så at de jo bare kan bestille den hjem for mig og det takker jeg ja til. Jeg får at vide den nok er hjemme d. 7 April hvilket er ca 2 uger senere. Jeg får en besked d. 4 April om at den nu er afsendt og at jeg kan tracke bestillingen på linket. Jeg går spændt ind på linket d. 7 April og ser den er fremme, jeg går ind og beder om at hente den, for så at få at vide den ikke er fremme og at jeg nok skal få en besked når den er fremme. Jeg får så heldigvis en besked dagen efter, får den hentet, og den virker heldigvis helt fint da jeg kommer hjem.

Risposta di POWER.dk - Herning
Skulle bare lige købe høretelefoner. Der var ikke styr på priserne og personalet ville have mig til at købe anden udbyder af telefon/internet, for at slippe billige i pris på min høretelefon. De var vedholdende, for at få mig overbevist. Jeg måtte sige nej tak mange gange.
Meget useriøs