Jeg havde en overraskelse god oplevelse i Power i Herning centeret. Vi har elgiganten i Fredericia, hvor jeg meget ofte mangler god service. I power, mødte jeg udelukkende venlig og "nede på jorden"... Leggi di più
Vi var i Power Herning Centeret, hvor vi fik en rigtig god, venlig og sjov betjening, ikke nok med sælgeren vidste en del om støvsugere ( som var det vi kiggede på) så var en god til at informere og... Leggi di più
Vildt rodet butik… men servicen i top , hurtigt og meget effektivt, og rigtig gode dialog, professionelt Og produktionen køre bare, så tak, rigtig godt 👍
Jeg kom i Power for at købe to bestemte telefoner ( forskellige modeller), som var i tilbudsavisen . Jeg kom allerede den første dag, men ingen af telefonerne var på lager. I stede blev jeg tilbudt an... Leggi di più
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400, Herning, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Jeg skulle købe en ny mobiltelefon. Jeg havde valgt en model hjemmefra som der ifølge hjemmesiden var på lager. Da jeg kom ind i butikken havde de den ikke. Jeg bestiller den på en Click&Collect ordre til butikken. Da jeg får at vide,i butikken det er bedst. Efter 3 dage kan jeg se at ordren er annulleret. Jeg henvender mig i butikken, for at få en forklaring. I butikken kan de fortælle at de har en telefon på lager, dog i en anden farve. Jeg er godt tilfreds med personalet i butikken, de gjorde hvad de kunne for at levere en god service. Jeg er dog ikke så tilfreds med POWER's system og lager styringen.

Risposta di POWER.dk - Herning
Jeg reserverede et sæt med 3 pakker til afhentning i butikken, da jeg henvendte mig ved kassen fandt ekspedienten hurtigt varen.

Risposta di POWER.dk - Herning
Forfærdelig kundeservice! Der er en lang kø til sælgerne ved telefoner. Jeg henvender mig derfor til kasse og support, hvor der begge steder ikke var kunder, for at få udleveret et ur som jeg på forhånd havde købt og betalt for. Men det er åbenbart kun telefonsælgerne der må bruger nøgler i butikken og derfor skulle jeg i stedet vente 33 minutter på at få min vare udleveret. I mellem tiden kunne en support medarbejder dog godt låne en nøgle, til en anden kunde….

Risposta di POWER.dk - Herning
Synes jeres koncept med at man kun kan henvende sig til én medarbejder i hver sektion for at bestille/købe en vare, er virkelig dårlig.
Var i jeres afdeling i Herning i går, og havde allerede på forhånd udvalgt et hvidevareprodukt jeg ville købe, men fordi der kun var én medarbejder tilknyttet hvidevareafdelingen, og som var i gang med at hjælpe en familie, der brugte lang tid på at beslutte sig for hvad de ville have, stod jeg og ventede og ventede.
Var over og spørge andre ledige medarbejdere i nogle af de andre sektioner indenfor tv osv., og endda henne ved kassen for at høre, om de kunne hjælpe med købet, fik jeg at vide, at det kunne de ikke hjælpe med, men at jeg måtte stå i kø. Overvejede stærkt at forlade butikken og købe produktet et andet sted hvor servicen er bedre.
I kunne overveje at ændre på jeres koncept, således at kunder der allerede ved hvad de vil købe og som ikke har brug for råd og vejledning, kan få købt produktet ved enhver medarbejder i butikken eller ved kassen i stedet for at skulle vente i evigheder ved sektionen.
Jeg ville have købt mit produkt online, men det var ikke muligt i det her tilfælde. Jeg endte at gå derfra uden at købe noget.

Risposta di POWER.dk - Herning
Jeg havde en super god oplevelse med ham der hjalp mig med at finde den rigtige musemåtte 😊😊
Kh Ellen Simone

Risposta di POWER.dk - Herning
At ham jeg talte gik op i mit problem og løste den, nu afventer jeg bare varen som skulle blive sendt til mig inden for en uge.

Risposta di POWER.dk - Herning
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos POWER i Herning. Personalet var venligt, imødekommende og tog sig tid til at hjælpe mig med.
Kan klart anbefale POWER i Herning.

Risposta di POWER.dk - Herning
Fantastisk oplevelse super betjening og venlig og smilende personale kompetent også

Risposta di POWER.dk - Herning
Rigtig god service. Personen vi talte med, vidste meget om køleskabene. Stort ros til vedkomne.

Risposta di POWER.dk - Herning
Dårlig betjening i butikken. Meget opdel. Man skal stå i kø 45 min. For så at spørge en medarbejder om hjælp, der herefter henviser til en anden afdeling

Risposta di POWER.dk - Herning
Det var den sødeste rare unge mand jeg bliv ekspederet af, og det gør det til en god oplevelse 😊

Risposta di POWER.dk - Herning
De gør alt for at snyde dig til at sige ja til et forsikrings abonnement. Jeg blev spurgt af medarbejderen om jeg ville have en gratisk måneds forsikring… der blev ikke nævnt ordet abonnement eller noget om månedlig betaling, og alligevel havde jeg pludseligt et abonnement på 100kr i måneden som bare bliver trukket. (Kan heldigvis afmeldes, hvis man opdager det). Men sig ikke ja til noget ekstra!