POWER.dk - Herning Recensioni 3.347

TrustScore 4 su 5

4,0

Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400 Herning, DK

1. Vejledningen til Click og Collect er misvisende, hvis man bestiller på en helligdag. 2. Jeg har ikke købt en tablet fordi jeg ønsker mig et andet mobilabbonnement eller ønsker at skifte el-leveran... Leggi di più

Jeg bestilte et køleskab via click and collect, på hjemmesiden stod der, at der var to på lager i butikken i Herning, så jeg forventede at jeg inden for et par timer ville modtage en mail om at nu k... Leggi di più

Endnu engang service i topklasse Havde denne gang bestilt en telefon til Click and Collect, endte med at spare yderligere 2800kr ved at flytte 3 mobil abonnementer til Telmore. Endte enda med at... Leggi di più

Var i Power for at købe et bestemt 85” TV som jeg havde set, men medarbejderen spurgte om jeg ville vente en måneds tid på et nyere TV til stort set samme pris.. og det ville jeg selvfølgelig. God ser... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Hej Poul-Erik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen var hurtig og venlig.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg vil sige man skal væbne sig med…

Jeg vil sige man skal væbne sig med tålmodighed hvis man skal købe noget fra power Herning der er lang ventetid for at få hjælp og vejledning om deres produkter. Ikke sagt at deres produkter fejler noget men det kan være træls at stå og vente i år 20 minutter på at få hjælp

6 maggio 2026

Super godt

Super godt . Godt pris og mere tilbud

6 maggio 2026

Hej Andrei,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse, og at både pris og tilbud levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Jeg er så træt af at personalet er…

Jeg er så træt af at personalet er blevet påduttet at de skal forsøge mer salg af dyrere produkter og ligegyldige forsikringer.
Selv om det forsøges pakket ind i høj service og smil og venlighed, er det kvælende at se på.
Vh.
Erik Andresen

8 maggio 2026

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er værdifuldt at få så ærlig feedback med, og det er helt forståeligt, at det kan føles for meget, når fokus opleves som mersalg frem for vejledning.

Det positive er selvfølgelig, hvis mødet stadig blev leveret med venlighed og smil, men oplevelsen skal også føles behagelig og relevant.

Din kommentar er vigtig, fordi den peger på balancen mellem service og rådgivning.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Jeg gjorde mit bedste for at sætte uret…

Jeg gjorde mit bedste for at sætte uret op med min telefon. Installerede appen, og gik gennem funktionerne. Der var en ting jeg ikke kunne få til at virke, så jeg tog til Power i Herning Centret, og de ordnede det. Tak for det. ( jeg er 77)

9 maggio 2026

Hej Sven,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at besøget i Herning Centret hjalp, og at problemet med uret blev løst.

Det sætter vi stor pris på, især når du har gjort så meget selv først.

All the best, Erik at POWER! ⚡

De skriver at der vil blive sendt en…

De skriver at der vil blive sendt en e-mail eller sms når varen er klar til afhentning,men jeg måtte ringe til dem for at få bekræftet at varen var klar til afhentning.

Hej Hartvig,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det er godt, at varen var klar til afhentning, men det er selvfølgelig ærgerligt, at beskeden ikke nåede frem som forventet, så du selv måtte ringe for at få det bekræftet.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det, for besked om afhentning skal gøre processen nemmere.

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse

Hej Maximilian,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos POWER i Herning.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Fin vare

Fin vare, hurtig levering til butikken.

Hej Karen-Marie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er glad for varen, og at leveringen til butikken gik hurtigt.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Vores kundeservice var meget god

Vores kundeservice var meget god. Vi fik god vejledning i nogle produkter vi var interesseret i, og en god pris på et produkt vi ville købe, men hvor prisen var vildledende 👍🏻😊

3 maggio 2026

Hej Jorunn,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik god vejledning og en god oplevelse i butikken. Det sætter vi stor pris på, og det er skønt at høre, at hjælpen omkring de produkter, I kiggede på, gjorde en forskel.

Tak fordi I tog jer tid til at dele det.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Meget stor hjælpsomhed af personalet.

Meget stor hjælpsomhed af personalet.

7 maggio 2026

Hej Agnethe,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Herning var præget af stor hjælpsomhed.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Der blev snarket grundit om tilbud om…

Der blev snarket grundit om tilbud om høretelefon god produkt.

Hej Brian,

Tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at der blev givet god vejledning om høretelefoner, og at du er glad for produktet.

Det gik hurtig

Det gik hurtig

Hej Knud,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det gik hurtigt. Det sætter vi stor pris på.

Dygtig ung fyr

Dygtig ung fyr, go vejledning 👍

Hej Kirsten,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at du fik god vejledning i Herning, og at oplevelsen var så positiv.

Hej Mona,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at I havde en rigtig god oplevelse i Herning, og at I blev mødt på en venlig måde.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele det.

Venlig.

Venlig og virkelig dygtige medarbejdere

30 aprile 2026

Hej Niels,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var venlig, og at medarbejderne gjorde et godt indtryk.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Endnu engang service i topklasse

Endnu engang service i topklasse
Endte enda med at købe en mobiltelefon mere da prisen var rigtig god.
Meget serviceminded, tålmodig og humoristisk sælger.
Deres konkurrenter kan lære meget om kundeservice af Power.

Hej niels,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at læse om en oplevelse med god service, tålmodighed og godt humør. Det er også dejligt at høre, at Click and Collect forløbet fungerede godt, og at der samtidig var en skarp pris.

Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg synes der i Herning afd er alt for…

Jeg synes der i Herning afd er alt for lidt service overfor kunder. Man kan trave rundt i butikken i lang tid og lede efter nogen der kan hjælpe en. Når man så spørger ved kassen, hvor de står 4 medarbejdere og pjatter og hygger, så blir man bare sendt ud i butikken igen. Det er alt for useriøst og ikke et sted jeg vil handle fremover.

Hej Karina

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i Power Herning.

Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at du har skullet bruge lang tid på at finde hjælp i butikken, og at du efterfølgende ikke har følt dig ordentligt hjulpet, da du henvendte dig ved kassen. Jeg kan godt forstå, at det har virket frustrerende og uprofessionelt.

Vi ønsker, at vores kunder altid hurtigt kan få den hjælp, de har brug for, og din feedback er vigtig for os i arbejdet med at forbedre både tilgængelighed og kundeservice i butikken.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Fik hjælp med hvad jeg søgte

Fik hjælp med hvad jeg søgte

30 aprile 2026

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik hjælp med det, du søgte, i Herning.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.