POWER.dk - Haderslev Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Nordhavnsvej 2, 6100 Haderslev, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde bestilt i outlet via nettet og stilte mig i kø ved informationen/klik og kolekt i butikken. Der var travlt 😐 der kom en ekspedient bag fra og spurgte om hun kunne hjælpe og det kunne hun �... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Oscar i Power /Haderslev gav sig fantastisk tid til mig ift vejledning og køb af ny telefon. Gav ekstra rabat, hentede en vand til mig og var meget tålmodig og høflig i sin betjening.

Valutata 2 stelle su 5

Købte et TV onsdag den 5 august. Kørte fra midtfyn til Haderslev, fordi det var et ekseptionelt godt tilbud(outlet). Da jeg kom hjem manglede powercord og skruer til foden. Fik med møje og besvær kon... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Beste service nogensinde i en powerbutik. Købte kogeplade og ovn og fik en rigtig god pris og grundig gennemgang. Han gav sig god tid og vi følte os mødt. Ikke mindst næste dag dag vi måtte købe en ny... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

32.666 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Verner,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik god og venlig betjening i Haderslev. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Valutata 2 stelle su 5

Meget venlig ekspedient der gjorde sit…

Meget venlig ekspedient der gjorde sit for at forklare om produktet.
Men den evige desperate jagt på mersalg af alverdens produkter, eller at man prøver at sælge en et andet produkt end det man ønskede, det er til at blive tosset i hovedet af.

27 luglio 2026

Hej Nicholai,

Tak for din anmeldelse og for de positive ord om vores medarbejder. Det er dejligt at høre, at du oplevede ekspedienten som venlig og engageret i at forklare produktet.

Vi er samtidig kede af, at du oplevede vores fokus på mersalg som så vedholdende, at det overskyggede den gode vejledning. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, hvis man kommer ind med et klart ønske om et bestemt produkt og i stedet bliver mødt med mange forslag om andre produkter eller ekstra services.

Mersalg skal naturligvis ikke opleves som et pres, og vi tager din feedback seriøst. Vi håber, at vi fremover kan finde en bedre balance, hvor vores medarbejdere fortsat er gode til at vejlede, men samtidig respekterer kundens ønsker og behov.

Tak fordi du tog dig tid til at dele både det positive og det, vi kan gøre bedre.

Valutata 5 stelle su 5

Fin butik og meget fin og høflig…

Fin butik og meget fin og høflig betjening fra en ung mand.
Det ka vi li

26 luglio 2026

Hej ernst,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i butikken, og at betjeningen var både høflig og imødekommende. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Uprofessionelt pjatteri

Personalet i butikken ved afhentning pjattede uprofessionelt rundt omkring der hvor kunderne skulle passere. Servicen var ikke imødekommende hvilket gjorde oplevelsen ved afhentningen til en træls omgang.

15 luglio 2026

Hej Nikolaj

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at din oplevelse ved afhentningen blev en træls omgang.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Når man kommer for at hente sin ordre, skal det gerne være en nem og smidig proces, og vores medarbejdere skal samtidig fremstå professionelle og imødekommende – også i områder, hvor kunderne færdes.

Vi beklager, hvis medarbejdernes adfærd og den manglende imødekommenhed gjorde din afhentning mindre behagelig. Din feedback tager vi naturligvis seriøst og giver videre, så vi kan arbejde på at skabe en bedre kundeoplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Valutata 5 stelle su 5

En super god service og en flink ung…

En super god service og en flink ung mand

26 luglio 2026

Hej Else,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at du havde en super god oplevelse og fik god service i Haderslev.

Valutata 2 stelle su 5

Afventer svar fra Patrick ang.har sendt…

Afventer svar fra Patrick ang.har sendt billeder 😐

23 luglio 2026

Hej Tom,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du fortsat afventer svar, efter at du har sendt billeder til Patrick.

Vi beklager, hvis du oplever, at der går for lang tid, uden at du får en tilbagemelding. Vi forstår godt, at det er frustrerende at vente på en afklaring, når du allerede har sendt det materiale, der er blevet efterspurgt.

Vi håber, at sagen snart bliver fulgt til dørs, og at du får den nødvendige tilbagemelding. Hvis sagen fortsat ikke er løst, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 33 80 80, så vi kan se nærmere på den.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Valutata 4 stelle su 5

God tilbud Flinke medarbejder

God tilbud Flinke medarbejder. Men lang til for udlevering fra man trykker på klokke en halv time🥲

22 luglio 2026

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om både tilbuddene og medarbejderne i Haderslev.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i butikken var god, og samtidig tager vi også din kommentar om ventetiden ved udlevering med videre. En halv time er naturligvis længe at vente.

Valutata 5 stelle su 5

Personale meget hjælpsom og gav fin…

Personale meget hjælpsom og gav fin tilbud på udstillings vare vi fandt en slowcooker vi også er meget glade for.

22 luglio 2026

Hej Rune,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik hjælpsom betjening og fandt både en udstillingsvare og en slowcooker, som du er glad for.

Hej Karen,

Tak for de flotte 5 stjerner og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik hjælp til dit problem, og at du havde en god oplevelse hos POWER Haderslev.

Go betjening af sælger

Go betjening af sælger

23 luglio 2026

Hej Niels,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god betjening i Haderslev. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej Helene,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at læse, at du oplevede venlig og rigtig god service i Haderslev. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

Valutata 4 stelle su 5

Fin kvalitet 😃

20 luglio 2026

Hej Michael,

Tak for de flotte ord og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du er glad for kvaliteten. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Betjeningen

Betjeningen

19 luglio 2026

Hej Svend,

Tak for de 5 stjerner og for din feedback om betjeningen.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse.

Valutata 3 stelle su 5

Yderst påtrængende med hensyn til…

Yderst påtrængende med hensyn til mersalg. Slet mig som modtager af tilbud på mail - jeg gider ikke at modtage mere af disse.

19 luglio 2026

Hej Thorning,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi beklager, at henvendelserne har føltes for påtrængende.

Du kan blive ved med at være MyPOWER-medlem og stadig fravælge e-mail og SMS-markedsføring. Det kan du justere i dine kontoindstillinger.

Hvis du ønsker at stoppe markedsføring helt, kan du også afmelde dit MyPOWER-medlemskab direkte fra din MyPOWER-side.

Valutata 5 stelle su 5

Vi var først i Kolding det var til at…

Vi var først i Kolding det var til at lukke op og skide i så var vi Haderslev ders kundeservice var bare heldt i top så der handle vi

21 luglio 2026

Hej John,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik en rigtig god oplevelse i Haderslev, og at servicen dér var helt i top.

Valutata 3 stelle su 5

Fik hvad jeg kom efter

Jeg købte det som jeg kom efter, men syntes at den medarbejder som hjalp mig, var noget grøn i det.

18 luglio 2026

Hej HANNE,

Det er godt at høre, at du fik det, du kom efter, og samtidig tak for den ærlige bemærkning om oplevelsen i butikken.

Vi beklager, hvis vejledningen ikke virkede helt så sikker, som den burde.

Hurtig og nem handel..

Jeg gik efter en specifik elektronisk vare, fandt den hos Power, og en hurtig handel var nemt klaret.

18 luglio 2026

Hej Leif,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at du hurtigt fandt det, du søgte, og at handlen var nem og ligetil.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Haderslev.

Sød ung fyr hjalp med det samme

Sød ung fyr hjalp med det samme

17 luglio 2026

Hej Sheila,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik hurtig og god hjælp i Haderslev, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv

17 luglio 2026

Hej jan,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at oplevelsen var hurtig og effektiv.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

God oplevelse på køb af TV

Jeg oplever at Power er villige til at lave en fornuftig handel for begge parter. I højere grad end andre udbydere af elektronik på markedet.
Købte et TV onsdag den 15.07. til en pris som jeg synes var meget fordelagtig.
Så fuld plade herfra.

15 luglio 2026

Hej Brian,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at du havde en god oplevelse med dit TV-køb i Haderslev, og at du oplevede en fair handel. Det sætter vi stor pris på.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit nye TV i lang tid fremover.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più