POWER.dk - Grenaa Recensioni 1.537

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Rosengade 1B, 8500 Grenaa, DK

havde reserveret 2 emner... efter en træls bunke forsøg på ekstrasalg får jeg lov at betale den ene ting.. da jeg tjekker min bon er prisen gået fra om aftenen 2.777,-kr til 2.999,- øv for den da...... Leggi di più

Kunne ikke opdatere min gps, men de ansatte gav ikke op, og blev ved med at forsøge forskellige ting, indtil det endelig lykkedes. Comitment ud over det normale !!

Første ekspedient vidste intet om køleskabe, virkede noget træt af at skulle betjene os, hun kaldte på en en anden, som var mere inde i tingene. Det var godt han var tilstede ellers havde vi ikke få... Leggi di più

Rigtig god oplevelse hos Power i Grenå Vi blev straks mødt af en venlig ung mand, som hjalp os med at finde den rette afdeling og stod klar til at hjælpe. Vi fik virkelig god og kompetent rådgivn... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

TrustScore 4.5 su 5

Alt som forventet

18 aprile 2026

Hej Claus,

Tak for de fine ord. Det er skønt at høre, at alt var som forventet.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God betjening og pris

God betjening og pris

18 aprile 2026

Hej Agnethe,

Mange tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at både betjeningen og prisen levede op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Søde og hjælpsomme

14 aprile 2026

Hej Poul,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var sød og hjælpsom. Den slags feedback betyder meget.

God oplevelse god price god service

God oplevelse god price god service

14 aprile 2026

Hej Jamie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fine ord om oplevelsen, prisen og servicen. Det er en fornøjelse at læse.

Det glæder os, at besøget i Grenaa gav et godt indtryk.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Venlig samtale og grundig forklaring om…

Venlig samtale og grundig forklaring om produktet. Hjælpsom personale

16 aprile 2026

Hej Krystyna,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre om en venlig samtale, en grundig forklaring og hjælpsom betjening i Grenaa. Den slags feedback er virkelig værdsat.

fuld tilfreds

17 aprile 2026

Hej Birthe,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig skønt at høre, at oplevelsen har givet fuld tilfredshed.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Go rådgivning om produktet fordel og…

Go rådgivning om produktet fordel og ulemper blev diskuteret

12 aprile 2026

Hej Morten,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores rådgivning. Det er dejligt at vide, at vores team kunne hjælpe dig med at forstå produktets fordele og ulemper, så du kunne træffe det rigtige valg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Sådanne tilbagemeldinger motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Hej Andreas,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse med betjeningen i vores butik i Grenaa. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret den service, som du fortjener. Vi arbejder hårdt for at sikre, at alle vores kunder får den bedste oplevelse, når de handler hos os.

Tak fordi du valgte POWER, og vi håber at se dig igen snart!

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Venlig og prof betjening

Venlige og imødekommende personale.

8 settembre 2025

Hej Britta,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores venlige og professionelle personale i Grenaa. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback med os.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Venlig og imødekommende personale.

Venlig og imødekommende personale.

Hej E. Petersen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores personale i Grenaa har været venlige og imødekommende. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse hos POWER.

Fin service

Hej Hans,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en fin oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Fin og venlig service

Hej Peter,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har oplevet fin og venlig service hos os i Grenaa. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse. Det betyder meget for os og vores team at vide, at vi har leveret den service, du fortjener.

God og hjælpsom

God og hjælpsom, konstruktiv betjening.

Hej Hanne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hjælpsomme og konstruktive betjening i Grenaa. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vores team har kunnet hjælpe dig godt.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Hej Gert,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig betjening og venlig service i vores butik i Grenaa. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du fortjener. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Tak fordi du valgte POWER!

God service overholdt aftaler

God service overholdt aftaler

Hej Claus,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service i Grenaa, og at vi har overholdt vores aftaler. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os!

Vi købte en printerpatron

Vi købte en printerpatron, som viste sig ikke at fungere ordentligt. Efter nogle dage tog vi den med op til jer og fik den byttet til en ny, og den virker helt efter forventningerne.

Hej Kirsten,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at vi kunne hjælpe dig med at få byttet printerpatronen, og at den nye fungerer perfekt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Venlig og god service

Venlig og god service

Hej Anette,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har oplevet venlig og god service hos os i Grenaa. Din positive feedback betyder meget for os og vores team.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service til alle vores kunder.

Super god betjening.

Super god betjening.

Hej Torkild,

Det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret den service, du fortjener.

Personale

Super service og hjælpsomhed

Hej Topper,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores personale i Grenaa har givet dig super service og været hjælpsomme. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vi har gjort en forskel for dig!

God kundebetjening

God kundebetjening

1 aprile 2026

Hej Kenneth,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundebetjening i Grenaa. Vores team arbejder hårdt for at give den bedste service, og det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger. Din positive feedback motiverer os til at fortsætte med at levere fremragende kundeservice.