Andre kunder gik foran i køen for vejledning/betjening af medarbejder, hvor medarbejderen godt kunne sørge for at tage dem som havde ventet i længst tid på betjening. Evt. lave et nummer system.
Meget fin service i forretningen. Blev ved købet orienteret om, at der var prisgaranti i 30 dage. Blev senere på dagen ringet op med meddelelse om, at varen var blevet nedsat. Fik samme dag penge... Leggi di più
Jeg havde en aften reserveret en outlet-vare meget langt fra min bopæl. Allerede den følgende morgen blev jeg ringet op af Tobias fra Grenaa Power som med det samme tilbød at pakke varen ned til mig o... Leggi di più
Flink personale, god service, alt med et smil og dejlig humor intet at klage over. Telefonen virker indtil nu uden problemer, ellers så vender jeg tilbage for hjælp.
Rosengade 1B, 8500, Grenaa, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di POWER.dk - Grenaa
Jeg spurgte hvordan man overfører data til den nye mobil.
Power svarede: Du kan følge en vejledning men du får næppe det hele med medmindre du får os til at gøre det.
Samsungs Smart Switch klarer det uden problemer. Og det var gratis. Service kender man ikke til i Power. Kun mersalg og mersalg. En dårlig købsoplevelse.

Risposta di POWER.dk - Grenaa
Havde forberedt mit køb hjemmefra på hjemmesiden, der gik ikke mange minutter fra jeg gik ind i butikken før Benjamin en frisk gut henvendte sig, hurtig betjening og hyggelig samtale under betjeningen, God oplevelse 👍

Risposta di POWER.dk - Grenaa
meget smilende og imødekommende - højt relevant informationsniveau om et produkt, vi var meget usikre på - følte os super betjent og kommer gerne igen

Risposta di POWER.dk - Grenaa
Rigtigt fin tilbud på høretelefoner fra Philips .
Venlig betjening af ældre herre.

Risposta di POWER.dk - Grenaa
Jeg havde en rigtig god oplevelse sød og smilende ung mand der hjalp mig med at få et rigtig godt tilbud kommer gerne igen♥️♥️♥️

Risposta di POWER.dk - Grenaa
Der var lidt travlt men da det blev min tur gik det så fint. Jeg blev gjort opmærksom på at jeg havde nogle penge stående. Det er god service

Risposta di POWER.dk - Grenaa
Ikke længere tid en lovet for varen kom til butik og fin oplevelse med afhentning

Risposta di POWER.dk - Grenaa
Altid fået en god behandling og en rigtig god vejledning i det køb jeg har haft mange tak for det hav en rigtig god sommer🌼