POWER.dk - Frederikshavn Recensioni 1.715

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Grønlandsvej 22, 9900 Frederikshavn, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Click & Collect virker ikke optimalt. Fun pris på en emhætte som blev bestilt over nettet som click & collect. Fik både sms og mail om at produktet var klar til afhentning. Først stod vi i kø ved sk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rådgivning i verdensklasse 🤩 Var på udkig efter et nyt TV og POWER havde et godt tilbud på et LG OLED C5 og jeg besøgte butikken i Frederikshavn hvor Tobias på god nordjysk facon guidede mig run... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Køber en bærbar hos power. Et nyt produkt og ikke et brugt. Emballagen har været åbnet, og computeren er sat op og er klargjort uden jeg har bedt om det. Dårlig stil af power. Valgte en fu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Køb af ny telefon, god vejledning af tilbehør og opsætning. Mit - Tak for hjælpen , blev besvaret med “ det manglede da bare” - det møder man ikke mange steder. Vi gentog det hele dagen efter ,... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Alt var perfekt

Alt var perfekt - god betjening og varen skaffet hjem til mig hurtigst muligt. Tak for det😊😊😊

Hej Alice,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at alt var perfekt med både betjening og hurtig levering. Jeres positive feedback betyder meget for os!

Valutata 4 stelle su 5

God oplevelse

Det var den ekspedint der betjente os det var en rigtig god oplevelse og fik det vi kom for at købe uden problemer.

Hej Mogens,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en rigtig god oplevelse i vores butik i Frederikshavn. Det glæder os enormt, at vores ekspedient kunne hjælpe dig godt og at du fik det, du kom for uden problemer.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Sådanne tilbagemeldinger betyder meget for os og vores team.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Valutata 1 stelle su 5

havde svært ved at finde de solgte…

havde svært ved at finde de solgte varer på lageret

25 febbraio 2026

Hej Birgit

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at det var svært at finde de varer, du havde købt på lageret. Det er bestemt ikke meningen, at Click & Collect eller afhentning skal være besværligt, og vi tager din feedback med videre, så vi kan gøre processen nemmere og mere overskuelig for vores kunder.

Du ønskes en dejlig dag.

Fantastisk kunde service

Fantastisk kunde service

Hej Peter,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores kundeservice i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Hurtig og venlig ekspedition

Jeg fik en meget hurtig ekspedition af en yderst venlig medarbejder.

24 febbraio 2026

Hej Lene,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede hurtig og venlig ekspedition hos os i Frederikshavn. Det betyder meget for os, at vores medarbejdere kunne give dig en positiv oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback med os!

Hej Torben,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du er så tilfreds med både varen og prisen. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Sådanne tilbagemeldinger motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere kvalitetsprodukter til gode priser.

Tak fordi du valgte POWER!

Valutata 5 stelle su 5

En god bette butik i Frederikshavn fuld…

En god bette butik i Frederikshavn fuld af Power, har købt en Skabsfryser. Flinke folk god betjening.

25 febbraio 2026

Hej Bjarne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Frederikshavn. Det er dejligt at vide, at vores personale gav dig god betjening, og at du er tilfreds med din skabsfryser. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Valutata 5 stelle su 5

Vi har købt flere ting ved power i…

Vi har købt flere ting ved power i Frederikshavn og får altid go service ved dem.

Hej Kurt,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at I altid får god service i vores butik i Frederikshavn. Jeres positive oplevelser betyder meget for os, og vi sætter stor pris på jeres tillid til POWER.

Vi glæder os til at se jer igen næste gang I har brug for noget!

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service og vejledning af…

Rigtig god service og vejledning af medarbejderen. Han udviste en god tålmodighed og kunde forståelse. Han var tilmed rigtig høflig og rar.

Hej Preben,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at vores medarbejder i Frederikshavn gav dig så god service og vejledning. Det er dejligt at vide, at han udviste tålmodighed, forståelse og var høflig og rar over for dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Sådanne tilbagemeldinger motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Fin betjening

Fin betjening

Hej Mona Kristensen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en fin betjening hos os i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vi kunne give dig en god oplevelse.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Her handler jeg igen!

Blev mødt af en utrolig dygtig og vidende sælger, som spurgte ind til mine krav til en ledningsfri støvsuger, og som svarede præcist og redegjorde for de forskellige støvsugere, så jeg selv kunne træffe mit valg. Støvsugerne var opladte og kunne afprøves på forskellige underlag. Kæmpe plus. Alle disse ting fremhæver jeg, fordi jeg jo også var i andre butikker og slet ikke blev mødt af samme imødekommenhed, viden og tilgængelighed.
Nu venter jeg så på støvsugeren, da den ikke var i butikken. Et lille minus. Den bliver dog leveret ved hoveddøren uden omkostninger for mig.
Det var en meget god købs-/salgsoplevelse

Hej Heidi,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Frederikshavn. Det lyder som om vores sælger virkelig tog sig tid til at forstå dine behov og guide dig til det rigtige valg af ledningsfri støvsuger.

Vi er glade for, at du kunne afprøve støvsugerne på forskellige underlag - det gør virkelig en forskel, når man skal træffe det rigtige valg. Det er ærgerligt, at produktet ikke var på lager i butikken, men det er fantastisk, at du får gratis levering direkte til døren.

Tak fordi du valgte at handle hos os igen, og vi håber du bliver glad for din nye støvsuger!

27 febbraio 2026

Hej Fritz,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service i Frederikshavn. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Valutata 2 stelle su 5

Flabet medarbejder og ventetid

Vores fryser skulle komme om torsdagen. Vi fik fortalt, at der ville komme en sms når varen var ankommet til lagret i Frederikshavn. Da der ikke er kommet en sms kl.15.30, ringer vi for at høre om varen er kommet inden vi kører 45 minutter hen til butikken. En sød mand siger at han kan se den er på lagret og vi nok skal få en sms. Der kommer bare stadig ingen sms, så vi ringer igen. Så modtager vi den godt nok.
Da vi ankommer, får jeg at vide at “lagermedarbejderen” kommer lige om 5 minutter. Vi ender med at vente i 30 minutter sammen med flere, ved vareudleveringen. Da der endelig kommer en medarbejder, får vi at vide, at der er sygemeldinger. Derfor er de lidt presset - fair nok. Men da vi ytre lidt utilfredshed over ventetiden, kommer der en ret flabet kommentar, fra en medarbejder om, at “vi bare kunne komme på et andet tidspunkt”.

26 febbraio 2026

Hej Lærke

Tak for, at du deler din oplevelse – vi kan virkelig forstå, hvor frustrerende det må have været for jer. At vente både på besked om, at varen er klar, og så yderligere 30 minutter ved udleveringen, er hverken nemt eller acceptabelt, især når man allerede har planlagt turen til butikken.

Vi er kede af, at der samtidig blev mødt utilfredshed med en flabet bemærkning – det er bestemt ikke den service, vi ønsker, og det er forståeligt, at det føltes ubehageligt. Din feedback viser os, hvor vigtigt det er, at vi kommunikerer klart og behandler alle kunder med respekt, også i pressede situationer.

Vi tager din oplevelse med videre og vil arbejde på at sikre, at vores Click & Collect og udleveringsprocesser bliver mere smidige, og at medarbejderne håndterer udfordringer med empati og forståelse.

Du ønskes en god dag.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er altid blevet venligt…

Jeg er altid blevet venligt behandlet,og bliver vist det jeg spørger om,så min oplevelse har altid været meget positivt...
Kan kun anbefales, også selv om man er en ældre model..

27 febbraio 2026

Hej Pia Isaksen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du altid har følt dig venligt behandlet og fået den hjælp, du har brug for. Vi sætter stor pris på, at du anbefaler os til andre, uanset alder. Din positive oplevelse betyder meget for os, og vi glæder os til at fortsætte med at give dig den bedste service.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Valutata 2 stelle su 5

Mer salg! Nej tak!

Mersalg!

Irriterende når man bare vil købe en fladskærm, at blive tilbudt: mobilabonnement, streaming, elaftale osv.
Jeg ville bare gerne have lov til at betale det der står på skiltet, uden at skulle sige nej til en masse jeg ikke har den mindste interesse i.

23 febbraio 2026

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du oplevede mersalg som irriterende under dit besøg. Det er bestemt ikke meningen, at det skal føles påtrængende, når man bare ønsker at købe en vare.

Vi sætter pris på din feedback og vil tage den med videre for at sikre, at vores kunder får en mere enkel og behagelig oplevelse i butikken.

Du ønskes en dejlig dag.

Valutata 4 stelle su 5

Fin service og god rabat

Fin service og god rabat, fin asko opvaskemaskine.

23 febbraio 2026

Hej Kc,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med servicen og rabatten, og at du er glad for din nye Asko opvaskemaskine. Vi sætter stor pris på, at du har valgt POWER, og det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

They sold me a Huawei gt6 pro on offer…

They sold me a Huawei gt6 pro on offer but in the box of gt6 pro i find the gt 5 pro

26 febbraio 2026

Hi Sergiu

Thank you for your review.

I am very sorry about what happened with your Huawei watch where you bought a GT 6 Pro on offer but found a GT 5 Pro inside the box. That is not the kind of customer experience we want to give, and I completely understand your frustration.

We have looked into your case and can see that a solution has now been found together with the store. I am glad it has been resolved, but we still want to apologise for the way it ended up taking to get there and for the inconvenience it caused you.

Kind regards
Jacob / POWER

Meget hjælpsom

Gør meget for deres kunder og altid med et smil 🤗

21 febbraio 2026

Hej Vivi,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at vores team i Frederikshavn har gjort så godt et indtryk på dig. Vi er stolte af vores medarbejdere, der altid gør deres bedste for at hjælpe vores kunder med et smil.

Det betyder meget for os at vide, at du har haft en positiv oplevelse hos POWER. Vi sætter stor pris på din tillid og dit valg af os.

Valutata 5 stelle su 5

God hjælp i butikken til at finde varer

22 febbraio 2026

Hej GIFTY,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på, at vores personale kunne hjælpe dig med at finde de varer, du havde brug for. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Valutata 5 stelle su 5

Almindelig god og venlig kundeservice

Almindelig god og venlig kundeservice. Jeg fil den hjælp og vejledning jeg havde brug for.

21 febbraio 2026

Hej Thomas,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede god og venlig kundeservice, og at du fik den hjælp og vejledning, du havde brug for. Vi sætter stor pris på din feedback.

Alt det bedste, Erik fra POWER! ⚡

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più