Click & Collect virker ikke optimalt. Fun pris på en emhætte som blev bestilt over nettet som click & collect. Fik både sms og mail om at produktet var klar til afhentning. Først stod vi i kø ved sk... Leggi di più
Rådgivning i verdensklasse 🤩 Var på udkig efter et nyt TV og POWER havde et godt tilbud på et LG OLED C5 og jeg besøgte butikken i Frederikshavn hvor Tobias på god nordjysk facon guidede mig run... Leggi di più
Køber en bærbar hos power. Et nyt produkt og ikke et brugt. Emballagen har været åbnet, og computeren er sat op og er klargjort uden jeg har bedt om det. Dårlig stil af power. Valgte en fu... Leggi di più
Køb af ny telefon, god vejledning af tilbehør og opsætning. Mit - Tak for hjælpen , blev besvaret med “ det manglede da bare” - det møder man ikke mange steder. Vi gentog det hele dagen efter ,... Leggi di più
Grønlandsvej 22, 9900, Frederikshavn, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Super god service og behandling😀 ville helt klart anbefalede Power i fr.havn😀

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
En meget dårlig oplevelse. Jeg bestilte et dashcam, de tog mine penge efter 2 dage, de gav mig mine penge tilbage, fordi kameraet ikke længere var okay. Jeg bestilte et andet bilkamera, som jeg kom med, jeg hentede det, og efter en uge tog de mine penge tilbage, fordi det første kamera også kom, og da jeg ville returnere et, var det ikke muligt. Jeg stod tilbage med 2 bilkameraer.

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Altid Høflig og kompetent møde med ansatte og fejler produktet noget blir det uden bøvl byttet eller fejlen udbedret meget hurtigt

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Fantastisk tilbud, godt TV til fremragende pris, god rådgivning, god atmosfære

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Nemt og bekvemt, yderst høflige og velkomne og meget hjælpsomme.
Kunne ikke ønske bedre. Og ja, udsalgs priserne har virkelig hjulpet så jeg ikke helt har tømt bank kontoen 😃

d. 6. februar
Købt en ovn og opdagede efter installationen at døren ikke kunne åbne. Henvende mig til butik hvor den var købt, de henviste til service partner. Service partner har tid om 14 dage. Utilfredsstillende at skulle vente 14 dage på at kunne bruge sin "nye" ovn.
Butik burde have tilbudt at bytte til ny også lade dem håndtere reklamationen på deres solgte varer der var under en time "gammel"...
d. 12. februar
Blev kontaktet af Daniel (Power), som virkede til at have forståelse for utilfredsheden, og tilbød at ovnen kunne ombyttes til en ny også ville de håndtere reklamationen af den "gamle".
Tak til Daniel for at være proaktiv :-)

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Jeg har fornyeligt købt en ny telefon og de var meget hjælpsomme selv om vi kom ret sent på aftenen og var meget forstående over for de spørgsmål vi havde til telefonen. Senere købte jeg et par AirPods til click and collect hvilket var dejligt nemt og lige til.

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Virkelig god betjening. Vi fik grundig vejledning i at købe præcis det TV der passer til vores behov.
Vi vil helt sikkert handle i POWER i Frederikshavn igen og kan kun anbefale andre at gøre det samme. Topkarakter herfra 👍🤩

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Vi kunne gå rundt og kigge for vi havde bestil online. Det var en sød ekspedient

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Reservede selv. Hurtig besked om varen var der. Mulighed for at få byttemærke til om 1 md og bruge point.