Vi kommer ind i power på fisketorvet og der er ingen betjening overhovedet, så finder vi den printer jeg ville købe ...ingen pris skilt nogen steder i bunken af printere ... kommer til kassen for at... Leggi di più
Kalvebod Brygge 59, 1560 København, Vesterbro, DK
Jeg købte en vare på click and collect. Først var der så få medarbejdere i butikken, at de ikke havde tid til at tage imod betaling, Så ventede jeg utroligt længe på at få varen udleveret, for a... Leggi di più
Min datter købte en IPhone 17. Vi havde en MEGET god oplevelse!👌 De ansatte i Power på Fisketorvet var helt utrolig hjælpsomme, dygtige og informative. Lige fra den venlige butikschef,til sælgeren og... Leggi di più
Fantastisk oplevelse. Ibrahim C leverede en fremragende service med stor produktviden og tog sig tid til at vejlede mig, så jeg fandt de produkter, der passede bedst til mine behov. Meget professionel... Leggi di più
Kalvebod Brygge 59, 1560, København, Vesterbro, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Uengageret service.
Kæmpe forvirring over hvor min vare egentlig er. De finder så ud af, den er nede på lageret. Hvilket jo er fint nok. Jeg skal så på eventyr, for den skal jeg da selv ned at hente i en parkeringskælder foran en lukket dør med en snusket seddel på, hvor man så kan stå i en evighed og ringe på en klokke, indtil en medarbejder giver sig tid til at komme ud og åbne.
Jeg er bestemt heller ikke fan af at betale for en vare i jeres butik og så først bagefter få den udleveret.
Man forstår hvorfor nethandel trumfer fysiske butikker. Man føler sig jo til besvær, når man kun allernådigst kan få udleveret den vare, man har bestilt hjem til jeres egen butik. Var ellers min opfattelse det skulle gøre det hele nemmere for begge parter.

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Jeg tror fuldstændigt Power har misforstået hvad click og collect er for et princip. Nu har jeg I to forskellige power butikker oplevet at det ikke bare er at betale og hente. Denne gang gik jeg i kassen som SMS’en skrev. Fik en kvittering, for så at gå ned i modsatte ende af butikken, stå i kø og da det var min tur kunne medarbejderen ikke hjælpe så jeg kunne vente på den næste ledige medarbejder. Han hentede så ordren oppe ved kassen!! Men kun den ene var pakket, den anden stod på hylden endnu. Heldigt den ikke var solgt inden jeg kom fra Sydsjælland af.
Og så kunne jeg slutte i kassen for at få tyverialarm af.
Frem og tilbage i butikken, og ikke det velkendte klik og hent.

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Grov vildledning under salg og fuldstændig tavshed fra kundeservice! ⚠️
Det her er simpelthen den værste oplevelse, min fætter og jeg har haft. Vi købte to fjernsyn i deres butik på Fisketorvet i de havde åbningstilbud. Sælgeren lokkede med en rabat på 1.500–1.600 kr., hvis vi tog et halvt års Allente-abonnement til en samlet pris på ca. 600 kr.
Det lød godt, men det viste sig at være rent fup.
I stedet for de 600 kr. samlet, trækker Allente nu mellem 1.200 og 1.300 kr. HVER MÅNED. Vi er blevet direkte vildledt af sælgeren til at underskrive noget, vi absolut ikke har sagt ja til.
Det mest arrogante er, at vi har sendt en skriftlig klage til deres kundeservice med dokumentation og kvittering, men de vælger bare fuldstændig at ignorere os. Ingen svar, ingen hjælp, ingen vilje til at rette op på deres egne fejl.
Hold jer langt væk fra deres sælgere på Fisketorvet – de lover guld og grønne skove, men snyder jer så det driver, og kundeservice er ikke-eksisterende. Vi kræver vores penge tilbage nu

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Click and collect tog 3 timer… Så bestiller et TV får at vide på sms det klar til afhentning. Venter 30Min i butikken i Frb centeret fordi der åbenbart kun er en ud af de 8 medarbejdere der kan sælge et TV og han er optaget, endelig kommer han, vi oplyser omkring bestillingen og han kan så ikke finde det TV i butikken eller kælder. Spørg selv ind til om han kan slå op hvor der så er nogle, det var der i Fisketorvet så vi køre dertil. Igen skal man vente længe på en medarbejder igen fordi der kun er 1 der har med TV at gøre, selvom der super tilbud på mange tv, hvilket sku er lidt mærkeligt men okay… får endelig købt det og så skal man så ned i kælderen for at hente det så det var godt jeg valgte at holde på taget.. står med kvitteringen og trykker på den knap de så flot har sat op med tape og en lille håndskreven sedl. Intet sker, trykker igen, intet sker, efter 15 minutter trykker jeg så 800 gange i træk i frustration og endelig kommer en bøv ud og spørg hvad jeg har brug for… MIT TV TAK! det tager ham så 5 min at finde og endelig kan vi tøffe afsted igen 3 timer efter.. tak for kaffe tror jeg handler et andet sted næste gang.

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Ibrahim salgs leder giv mig super god service og han er den bedste!

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
POWER er bare de bedste . Man bliver ikke overrumplet af mærkelige ydelser .ALT fungerer bare. DOG meget besværligt Med :AI ON Line Assistent . Det tog mig vildt mange timer at bestille 1 vaskemaskine .😡.
Vi skal selvfølgelig vænne os til AI,mit temperament er dog ABSOLUT meget mere til en kort telefon opringning ,og så få konfirmeret tingene.Absolut Bedste TRYGhed med personlig kontakt !

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Da jeg skulle købe en powerbank og ledning til powerbanken, kunne jeg i første omgang ikke finde det.
Jeg fik hjælp af ekstra ekspedienten og fik dermed en supergod service.
De få gange jeg har handlet i power i Fisketorvet, har jeg altid fået den hjælp og gode service, som jeg kan få.

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Servicen blandt personalet på gulvet var ringe, og I en grad så jeg nok ikke gider købe ind mere i den fysisk butik. Trods en mennesketom butik var der ikke tid til at vise mig hen til det konkrete produkt jeg efterspurgte.
Kasseekspedienten var dog venlig og imødekommende.

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Uopmærksom og sjusket betjening - som ente med at farven på iPhonen ikke var på lager i butik på trods af lagerinfo.
Medarbejderne havde mere travlt med at hygge sammen end at betjene kunder.

Super godt. Sparede lige 3000 på en Mac til datteren inden priserne steg. 👍👍

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Hurtig og venlig ekspedition og varen blev leveret til absolut konkurrencedygtig prid

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Jeg er dybt skuffet over den behandling, jeg har modtaget fra Power Fisketorvet.
Jeg kontaktede Powers kundeservice vedrørende køb af et klimaanlæg og lagerstatus i de div. butikker. En medarbejder oplyste mig om konkret butik hvor varen var på lager og udstedte efterfølgende en faktura, så jeg kunne møde op i Power Fisketorvet, betale for varen og tage den med hjem. For mig var aftalen indgået.
Kort tid efter blev jeg imidlertid ringet op af butikschefen, som oplyste, at butikken ikke ville respektere den aftale, som Powers egen kundeservice havde indgået med mig. Ordren blev derfor annulleret.
Da jeg protesterede mod beslutningen, blev tonen hurtigt ubehagelig. Butikschefen beskyldte mig ubegrundet for ikke at tale ordentligt, selv om jeg blot forsøgte at forstå, hvorfor en allerede bekræftet aftale pludselig blev annulleret. Samtalen endte med, at hun lagde røret på.
Jeg finder det fuldstændig uacceptabelt, at en butikschef ensidigt kan tilsidesætte en aftale, der allerede er bekræftet af Power og dokumenteret ved en udstedt faktura. Endnu mere kritisabelt er den måde, sagen blev håndteret på. Som kunde forventer jeg en professionel dialog – ikke ubegrundede beskyldninger og en brat afslutning på samtalen.
Som kunde er det ikke mit ansvar, at Power tilsyneladende har interne uenigheder mellem kundeservice og de enkelte butikker. Jeg har indgået en aftale med Power – ikke med en bestemt afdeling.
Hele forløbet har betydet, at jeg har spildt min tid på baggrund af en bekræftet ordre, som virksomheden efterfølgende nægtede at stå ved. Det underminerer enhver tillid til, at en aftale med Power faktisk er bindende.
Jeg forventer, at Power tager ansvar for de aftaler, virksomheden indgår med sine kunder. Hvis en udstedt faktura og en bekræftet ordre blot kan annulleres, fordi en butik vælger det, er det svært at have tillid til virksomheden.
Baggrunden for købet var, at vi netop har fået et nyfødt barn. Med den intense sommervarme ønskede vi at sikre et mere behageligt indeklima for vores familie. Derfor var det særligt skuffende, at en bekræftet ordre med udstedt faktura blev annulleret uden varsel, efter at jeg havde indrettet mig efter aftalen. På intet tidspunkt blev det oplyst, at tilbuddet eller fakturaen var betinget af en efterfølgende godkendelse fra butikken.
Jeg afventer fortsat en forklaring fra Power og håber, at virksomheden vælger at rette op på denne sag. Indtil da kan jeg desværre ikke anbefale Power, da min oplevelse har efterladt mig uden tillid til, at virksomheden står ved de aftaler, den indgår med sine kunder.

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Jeg var nede og købe en telefon med en masse komplikationer. Mine data havde svært ved at overføre, dog fikset Walid det på ingen tid, og gjorde det muligt for mig at komme hjem med en ny telefon og alt min data. Fantastisk service.
Tak for ham 💞

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Personalet hos Power er afvisende, uvenlige og ikke imødekommende. De klargjorde det produkt jeg skulle hente i Click and Collect med en mindre forsinkelse.
Da jeg efter noget besvær kom i kontakt med den rette medarbejder, tog han opgaven på sig, og løste den fint.
Den generelle attitude hos medarbejderne er primært det, der vil få mig til at se efter andre alternative muligheder ved fremtidige behov for køb i dette varesortiment