Kære Power. Cha 380416 er eminent og guld værd for jer. I en travl butik var han på en naturlig måde nærværende, omhyggelig, ansvarsbevidst, dygtig, pædagogisk og udviste en naturlig evne til, at vi o... Leggi di più
Kalvebod Brygge 59, 1560 København, Vesterbro, DK
Jeg stod rimelig lost og manglede en ledning til min internetrouter, da min hundehvalp havde bidt den jeg havde i stykker. Jeg fik lynhurtig og virkelig god betjening af William, i Power, på Fisketorv... Leggi di più
Bestilte telefon til datteren juni. Efter ugentlige udskydelser af leveringsdato sidst til medio september gav vi op. I butikken fik hun at vide at hun kunne købe en brugt. Sælgeren sagde til hende... Leggi di più
Kæmpe tak og stor ros til Dolouvan i supporten. Min fars mobil virkede pludselig ikke, så vi måtte købe en ny søndag aften før lukketid. Dolouvan blev 10 min ekstra, så den blev sat op og han kunne r... Leggi di più
Kalvebod Brygge 59, 1560, København, Vesterbro, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Når nu I spørger om min købsoplevelse, så kan I da få den. Jeg fik hjælp af to medarbejdere til at vælge en ny mobil. De foreslår brandet Cepter, og da jeg ikke har hørt om det spørger jeg specifikt om hvad det er, og får at vide, at det er et nyt brand fra Norge. Det er først da jeg kommer hjem med min nye mobil at jeg opdager at det er Powers EGET BRAND. Nu føler jeg mig da slet ikke sikker på at have fået objektiv hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Jeg fik virkelig god betjening af en Mathias fra afdelingen i Fisketorvet. Det var dejligt at, på trods af de havde travlt.

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Tilfreds kunde her!!! Blev hjulpet fra A til B og herren ibrahim C. Gjorde mit køb langt billigere med gode løsninger! Tak!

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Jeg var i dag forbi Power i Fisketorvet kort før lukketid og er simpelthen forbløffet over den fantastiske og ærlige service som jeg modtog fra jeres medarbejder Anas A.
Jeg har i mange år begået mig i elektronikbutikker men har aldrig oplevet sådan en fantastisk service og kommunikativ evne. Mange tak Anas, ham kan mange ekspedienter lære af🙏🏽

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Jeg skulle skifte min PC, og jeg fik god information og en perfekt service. Medarbejderne var interesserede i mine problemer, og de fik dem løst på bedste vis. Prisen var også ok. Jeg kan varmt anbefale Power

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Jeg vil gerne give en stor ros til POWER på Fisketorvet for en virkelig god oplevelse.
Vi blev mødt af butikschefen Mads, som gav os en helt fantastisk service. Han var utrolig imødekommende, professionel og tog sig virkelig tid til at vejlede os grundigt, så vi følte os trygge i vores valg. Det var tydeligt, at han både havde stor viden og en oprigtig interesse i at hjælpe os – ikke bare sælge.
Det er sjældent at opleve så personlig og engageret service, og det gjorde hele forskellen for vores besøg. Vi gik derfra med en rigtig god følelse og kan klart anbefale POWER på Fisketorvet til andre.
Stor tak til Mads for en super dejlig oplevelse!

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Muhammed, solgte mig nogle AirPods og en ny abonnement. Jeg er tilfreds med mit køb, hvor han behandlede mig med respekt og tillid. Tak for handlen:)

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Det var hurtigt og nemt og vare var klar ved afhentning.

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Fik super god betjening og pris på Iphone Air af Anas A. i Power Fisketorvet!

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Jeg havde en rigtig god oplevelse i Power, da jeg skulle købe et nyt TV. Butikken var overskuelig, og der var et fint udvalg at vælge imellem. Det, der især gjorde besøget positivt, var den fremragende service fra medarbejderen Mohammed.
Mohammed var både imødekommende og meget kompetent. Han tog sig tid til at forstå mine behov og guidede mig roligt gennem de forskellige muligheder uden at presse på for et bestemt valg. Hans forklaringer var klare og ærlige, hvilket gjorde det nemt for mig at træffe en beslutning.
Alt i alt en meget professionel og behagelig oplevelse – jeg vil helt klart anbefale Power, især hvis man kan få hjælp af Mohammed.

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Bestilte en vare og fik hurtigt svar på, at den kunne afhentes.
Venligt personale

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Hej , jeg har købt en ipad 11 til sidst men var ikke så glad med jeres service . Jeg har spurgt jeres medarbejder om kan jeg åbne ipad og kigge lidt og tjekke om alt er i orden og returner hvis jeg fortryde så en medarbejde sagde ja men ved kassen en anden sagde nej. Jeg tror at de ved ikke om returnere reglers politik hvad de skulle sige til kunder . Jeg tror at de mangle udvikler deres power’s politik også den måde hun talt med mig var ikke acceptabelt . Hun talt uden respekt og spiller øjnene op og ned . De mangler deltage nogen bestemt kursus da kan lære opførsel med kunder.
Mvh Oybek

Risposta di POWER.dk - Fisketorvet
Patrick H gjorde det fantastisk - skiftede abonnement fra Norlys til Telmore og sparede en masse penge :) Han er guld værd for jer :)

Sød personaler..hjælpsom godt servicemigne
Godt butikken. Jeg er glad for min Opvaskemaskine tak for det hele