Levering som anført på hjemmesiden og mails med at de nu gik i gang med at lave stickerne og hvornår de blev afsendt. De er præcis som vi gerne ville have dem :-) Vi er en sammenbragt familie på 4 og... Leggi di più

Super fint produkt som var præcist som jeg havde forestillet mig og bestilt. Det eneste der trækker en smule ned er noget brugerflade design som ikke er helt konsekvent på tværs af deres forskelli... Leggi di più

Nem og intuitiv bestilling, godt forklaret og nem at gå til. Måske en bedre oplysning om leveringtiden, den var lidt længere end jeg havde forventet - ca. 7 dage. Men produkter fejler bestemt ikke n... Leggi di più

1. Arredatore d'interni

Mange forskellige serier og typer af familier tilbydes på postkassestickers.dk

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Helt exceptionelt service

Helt exceptionel service! Vi havde bøvlet med at få vores sticker til at sidde rigtigt. Stickeren endte med at løfte sig, da vi ikke havde sat den ordentligt. En besked til kundeservice med spørgsmål om hvad vi havde gjort forkert og en time senere var der sendt en ny afsted med råd og vejledning til hvordan vi kunne gøre det bedre anden gang! Tak igen ☺️

18 gennaio 2026

Hurtig kundeservice🤩

Modtog min postkasse sticker, dog var der sket en fejl og et bogstav manglede i navnene. Ingen gang 1 time efter jeg skrev til kundeservice fik jeg svar og de beklagede meget og lavede en ny med det samme. Mega god service! Tak 🙏🏻

9 aprile 2025

Ingen respons.

Jeg bestille postkassesticker med navn og husnummer. Da jeg modtager der er flere af bogstaverne sat skævt på arket/det ligner de har været faldet af, og kunne derfor ikke sættes pænt på postkassen.. jeg har forsøgt at kontakte firmaet gennem deres kontant på hjemmesiden, dog uden respons.
Anbefaler dem på ingen måde.

19 maggio 2021

Virkelig dårlig oplevelse!

Virkelig dårlig oplevelse!! Bestilte postkassestickers den 31. marts og har endnu ikke modtaget dem. Det er klistermærker ffs!!! Betalte 39 kr i fragt! Kan absolut ikke anbefale denne forhandler ☹️

10 aprile 2021

Blandet landhandel

Blandet landhandel.
D. 16/3:
Jeg fortryder, at jeg ikke læste trustpilot, inden jeg bestilte postkasse klistermærker her. Jeg fik i forrige uge en mail om, at varen var afsendt, men har ingen besked fået fra GLS om at pakken kan afhentes. Jeg har været ved udleveringsstedet, og ingen pakke. Postkassestickers.dk svarer ikke, når man sender mail til dem.
D. 25/3:
Jeg havde egentlig opgivet håbet om at få mine stickers herfra, men idag ligger de i min postkasse. Uvidst om det er postnord, der har været langsom, dog synes jeg stadig, at Postkassestickers.dk har en rigtig dårlig kundeservice, dvs. De har ingen kundeservice. Derfor antallet af stjerner.

19 marzo 2021

Vare ikke modtaget

Jeg bestilte d. 27/2, fik besked om afsendelse d 2/3, produktet er stadig ikke modtaget. Jeg har sendt en mail omkring dette for 4 dage siden. Jeg har stadig ikke modtaget min bestilling eller hørt fra postkassestickers.dk, derfor kun 1 stjerne herfra.

13 marzo 2021

Super fint produkt og levering

Super fint produkt som var præcist som jeg havde forestillet mig og bestilt.
Det eneste der trækker en smule ned er noget brugerflade design som ikke er helt konsekvent på tværs af deres forskellige designs/produkter, så det er en smule forvirrende når man skal vælge figurer og tekst. Det foregår som fritekst på visse designs og som drop down menuer på andre.

Men som sagt så blev det præcist som jeg havde bestilt.

2 marzo 2021