Heel goede service!
Ze hebben veel in voorraad, kon direct geleverd worden.
's Middags gaan kijken 's avonds geleverd.
Goede prijs kwaliteit.
Heel tevreden
Welkom bij ons interieur bedrijf, waar we ons richten op het creëren van stijlvolle en duurzame houten stoelen en Mortex tafels voor elke kamer in huis. Onze passie voor hout en design heeft geleid tot het maken van unieke en handgemaakte stukken die een aanwinst zijn voor elk interieur. Onze houten stoelen zijn gemaakt van hoogwaardig hout en zijn ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar ook om een statement te maken in de kamer. We bieden verschillende stijlen en afwerkingen, zodat je de stoelen kunt vinden die passen bij jouw interieurstijl.
Halfstraat 5 - Unit 9 , 2630 , Aartselaar , Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Heel goede service!
Ze hebben veel in voorraad, kon direct geleverd worden.
's Middags gaan kijken 's avonds geleverd.
Goede prijs kwaliteit.
Heel tevreden
Het is top service .Bestelde eetkamer stoelen zijn mooi afgewerkt en van zeer goede kwaliteit.
Vlotte en vriendelijke communicatie , correcte afspraken en snelle levering 👌

Risposta di Poshinterior
Ze hebben een groot aanbod van prachtige houten stoelen. Zeer tevreden met mijn aankoop. Goede service

Risposta di Poshinterior
Super snel geleverd en ben verliefd op mijn stoelen

Risposta di Poshinterior
Zeer blij met mijn recente aankoop.
Betaalbaar en super service!

Risposta di Poshinterior
Topservice! Wij waren niet in de mogelijkheid om de stoelen te komen bekijken. De zaakvoerder maakte daarom van elke stoel individueel een filmpje om ons die te tonen. Zeer vriendelijk en behulpzaam! Nadat wij een stoel gekozen hadden, werd ons meegedeeld dat het een maand levertijd zou duren, wat voor ons te lang was. Hierop stelde de zaakvoerder voor om de stoelen persoonlijk te brengen!! Echt topservice! Wij hebben exact 1 week gewacht op deze stoelen en het is topkwaliteit! Zeer mooie stoelen met kussens! Betrouwbare firma waar je terecht kunt met al je vragen! Zeer tevreden van!

Risposta di Poshinterior
Top service + zeer commercieel!! Dank U voor de service!

Risposta di Poshinterior
Bedrijf is prima, snelle levering . Alleen de stoelen zitten vreselijk en zou ik niet aanraden .

Risposta di Poshinterior
Bestelling, betaling en levering zijn vlot verlopen.
Aangenaam contact met de klantendienst.
Wij zijn zeer tevreden.

Risposta di Poshinterior
A fairly new, small business. Glad I put my trust in them. Customer service was good- responsive, friendly and reliable. Chairs were in stock, a good price and shipped quickly.

Risposta di Poshinterior
Livraison rapide les chaises sont de bonnes qualité merci