Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Portology is een onafhankelijke wijnspecialist met een passie voor karaktervolle wijnen, persoonlijke service en het creëren van bijzondere wijnbelevingen. Wij geloven dat een goede wijn meer is dan alleen een fles; het is een verhaal, een herinnering en een moment om samen van te genieten. Daarom selecteren wij onze wijnen zorgvuldig bij kleinschalige familiehuizen en producenten die vakmanschap, authenticiteit en kwaliteit centraal stellen. Onze webshop biedt een zorgvuldig samengesteld assortiment voor zowel particuliere wijnliefhebbers als zakelijke klanten. Of u nu op zoek bent naar een wijn voor een gezellig diner, een zomerse barbecue, een bijzondere gelegenheid of een exclusief relatiegeschenk, wij helpen u graag met persoonlijk advies en een passende selectie. Daarnaast verzorgen wij gepersonaliseerde wijncadeaus en relatiegeschenken die volledig kunnen worden afgestemd op de wensen van bedrijven en organisaties. Naast onze activiteiten in Nederland ondersteunt Portology ook internationale producenten bij de export van hun wijnen naar Zuidoost-Azië. Door onze kennis van zowel de Europese wijnmarkt als internationale handelsrelaties brengen wij producenten, importeurs en distributeurs samen en bouwen wij aan duurzame samenwerkingen gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en een gedeelde passie voor wijn. Bij Portology staan kwaliteit, toegankelijkheid en betrouwbaarheid centraal. Wij streven naar een prettige winkelervaring, snelle communicatie en een service die verder gaat dan alleen het leveren van wijn. Iedere bestelling behandelen wij met dezelfde zorg en aandacht waarmee wij onze wijnen selecteren. Wij waarderen iedere review op Trustpilot. Uw ervaringen helpen ons om onze dienstverlening continu te verbeteren en geven toekomstige klanten een eerlijk beeld van wie wij zijn en waar Portology voor staat. Ontdek. Proef. Beleef.
Elzendreef 25, 3137 CB, Vlaardingen, Paesi Bassi
- 0629117267
- info@portology.nl
- portology.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Mooie champagne’s en wijnen
Mooie champagne’s en wijnen. Fijn contact en goede service.