I dag fik jeg min hundefoder, overraskende nok, især når deres telefon nummer ikke eksisterer og at de ikke svarer tilbage på emails🤔😯 Ærligt et meget mærkeligt måde at fremføre salg på, der er... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Giver kun 0 stjerner….. Dette firma er en total fiasko. Ved ikke hvem der styrer deres lager og pakker deres ordre, men måske de skal ansætte kvalificeret personale der kan læse! Fejl på fejl... Leggi di più
Jeg er fint nok tilfreds men mine order men ville ønske man kunne skrive produkt anmeldelse så andre kunne høre om produkterne det drejer sig om Vitakraft til drævg hamster de gider ikke æde det. De h... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Meget overrasket🙄🤷♀️
Ærligt et meget mærkeligt måde at fremføre salg på, der er helt klart noget galt🤦♀️
Deres hjemme side virker stadigt ikke😂😂😂
Det jo til grin! Men jeg var nok heldig at få det jeg betalte for og bestilte🤣 men der er vidst ikke styr på ret meget🤭🤭🤭🤭
poppiplat
Tænk at drive plat med folk som holder af dyr, fy for pokker hold jer langt væk. Bestilte et akvarie med tilbehør over 3 ordre som skulle leveres fragtfrit i løbet af 2-3 dage, betalte med mobilepay. de 2 ordrer kunne ikke leveres til tiden og blev annulleret, den 3 ordre fik jeg tilsendt men sendte den retur da det hele ligesom skulle bruges samlet. nu 3 uger senere er de 2 ordrer stadig som reserveret i mobilepay, og den den sidste er modtaget af firmaet for 2 uger siden men jeg har ikke fået mine penge retur. Har været nødsaget til at lave en anmeldelse af firmaet køb alle andre steder end her eller et de mange andre firmaer ejeren driver, det er snyd og svindel hele vejen igennem.
Giver kun 0 stjerner….
Giver kun 0 stjerner…..
Dette firma er en total fiasko.
Fejl på fejl….der er altid noget der mangler, eller så bliver der sendt forkerte varer.
Absolut sidste gang jeg bestiller hos Poppizoo!!!
Ingen kundenummer at ringe til og mail er nærmest ikke eksisterende…
Advarsel:
Advarsel:
Det virker som et svindelforetagende. Jeg har dd sendt følgende mail til dem vedr., at der mangler varer for 240 dkk i en leverance + at de har sendt en forkert vare.
Til rette vedkommende
Jeg har i går modtaget en forsendelse relateret til ORD41376, hvor tre ud af fem varer i min bestilling mangler! Der er desuden sendt en forkert vare.
Jf. faktura nedenfor, samt vedlagte foto af pakkens indhold, mangler der 2 stk KW 2i1 Hundeshampoo/balsam, samt et papegøjelegetøj.
Det beløber sig i alt til 239,85 dkk i manglende varer – uden nogen som helst forklaring fra jeres side!
Dertil kommer, at I har sendt et andet papegøjelegetøj, end det, jeg har bestilt!
Det er helt uacceptabelt, og jeg kan desværre se på Trustpilot, at dette er standardpraksis for jeres firma.
Det telefonnummer, I oplyser på fakturaen, eksisterer ikke i virkeligheden, så jeg betragter hele jeres virksomhed som et svindelforetagende.
Hvis ikke jeg hører tilbage fra jer senest i morgen torsdag d. 18/12 med skriftlig bekræftelse på, at I vil fremsende de to manglende 2i1 hundeshampoo, samt 2 stk korrekt papegøjelegetøj ASAP, så sender jeg sagen til politiet og spærrer betalingen på mit Mastercard. Det samme gælder selvfølgelig, hvis I efterfølgende ikke fremsender de manglende varer.
Mvh
Amatører
Hold jer langt væk fra denne amatør butik.
Bestilte to poser hundemad, hørte ingenting fra dem i over en uge, pludselig kunne jeg hente den ene pose hundemad.
Hvor den anden er, ved jeg ikke. Jeg kan ikke få fat i nogle, nummeret virker ikke og mails svare de ikke på. 👎
HOLD fingene væk..
HOLD fingene væk...
Jeg havde bestilt tørfoder til min hund.. efter ca en uge skrev jeg en mail til dem hvor det blev af.. Det gik ikke længe så kom svaret at de desværre var udgået men at de havde noget lign.. og at jeg fik den til samme pris.. jeg sagde ok.. og troede alt var ok... men tvivlen kom og jeg gik ind og søgte på deres hjemme side og fandt ud af det produkt kun var til katte.. jeg skrev og der kom ingen besked heller ikke formiddagen derefter.. så fandt jeg deres telefon nr de har oplyst.. ingen abodement på dette nr.. fandt et andet på deres fb side .. nope heller ikke .Skrev en ny mail og sagde jeg ville annullere handlen og vupti kom svar tilbage at de var kede af at der var sket en fejl og at pruduktet kom ind ad døren i dag så de ville sende hurtigst muligt. jeg skrev nej tak .. ikke med sådan et firma som oplyser deres forkeret telefon nr.. .. ;-) så pludselig ringede en dame at de have et andet produkt og kunne sende i dag bla bla bla .. jeg sagde nej tak .. nr var et helt andet end de have oplyst 2235.....
HOLD JER LANGT VÆK,
HOLD JER LANGT VÆK,
ordre #000016991
Placeret den 28. okt. 2025 00.39.06. Anmeldelse skrevet d. 13/11.
Jeg har bestilt div. ting til min hund. Derefter blev jeg ringet op af en medarbejder, der fortalt, at 2 af produkterne ikke var hjemme men kunne erstattes af noget andet. Det gik jeg med til. Efter at have rykket for pakken så kom den. Dog manglede 2 produkter for ca. 370 kr. i alt. Jeg har skrevet og ringet flere gange, uden at opnå kontakt. Det er virkelig sørgeligt og jeg føler mig meget snydt. Desværre havde jeg ikke læst anmeldelser inden købet, så havde jeg naturligvis aldrig bestilt ved dette firma.
HANDEL ET ANDET STED
Good
I pick up my order at the shop Today . In Gadstrup .Good service. And the product was as I expected. Nice and cheap. I will come back
Bestilt for 2 dage siden
EDIT: fik endelig svar og pengene tilbage idag d. 27
Oktober Bestilt for 2 dage siden, pengene bliver trukket men order er ikke udsendt endnu. Telefon nr virker ikke og de svarer ikke på mit email...tænker det er et snyde firma
God samtale med butik
De ringede til mig og vi fandt en løsning derfor ændrer jeg til 5 stjerner
Rigtig god oplevelse med og handle hos…
Rigtig god oplevelse med og handle hos poppi zoo. De havde ikke varen på lager, men var gode til og informere mig om at de straks havde bestilt den hjem, og så snart den var fremme hos dem, blev den sendt afsted til mig. det drejede sig kun om 2 ekstra dage end regnet og de var flinke til og kommunikere omkring det hele, hele vejen igennem.
Venlig e-mail jeg modtog fra dem hver gang.
Så god anbefaling med og handle hos Pippo Zoo herfra i hvert fald .
Der har også lige leveret min ordre
De har også lige leveret min ordre, halvdelen er forkerte varer, og deres telefonnummer virker ikke.
Nå men der må gøres indsigelse gennem nets, så får man sine penge tilbage.
Så lukker nets nok deres ting hvis nok gør indsigelse
Did fraud on my bank account
Alt fint!
Fin kommunikation, hurtig levering, og fik præcis det kvalitetsprodukt jeg havde bestilt.
Bestilte noget kattemad
Bestilte noget kattemad, og fik en ordrebekræftelse. Der skete aldrig mere indtil jeg fik besked om at min pakke var kommet retur. Det kostede mig 84 kr i forsendelse og returforsendelse for en pakke jeg sldrig hørte om. Har skrevet undrende til kundeservice uden svar.
Super godt Har lige købt kanin bur og…
Super godt Har lige købt kanin bur og bestilt et mere nu. Ja tlf nummeret duede ikke som står i en anmeldelse. men kom igennem ved at skrive til dem. Har fået super god betjening og buret er rigtig god kvalitet. Så 5 stjerner det fortjener i virkelig syntes jeg.
Elendig virksomhed
Elendig virksomhed - skulle have læst trustpilot først og se de er svindlere, inden jeg bestilte. INTET eksisterende kundeservice, falsk tlf nummer, ingen svar på mail, og penge taget som reserveret på min mobilepay. What to do.
Lad vær
Samme her, de svare ikke på mail og telefon nr ugyldigt. Øv, ingen vare.
Åh nej jeg vidste ikke jeg skulle læse…
Åh nej jeg vidste ikke jeg skulle læse herinde først..har bestilt varer for 1400kr. Og har intet fået eller hørt fra dem..og kan ikke få fat i dem nogle steder...
Åh nej hvad gør jeg dog ...
Skal vi virkelig alle finde os i dette??
Elendig oplevelse med Poppizoo
Elendig oplevelse med Poppizoo. Dårlig kundeservice. Handler der aldrig igen.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.