Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Firmaet med verdens bedste klemmer Hvis i ikke kender dem, så vil jeg varmt anbefale. De ruster ikke er smukke og farverige , de er fantastiske ,at give som værtinde gave i stedet for en bloms... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Verdens bedste tøjklemmer! De flotte og farverige klemmer hænger ude året rundt og ser stadig helt nye ud. Den kraftige fjeder gør at man kan hænge tunge ting, som dykkerdragter og dyner, op uden prob... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Verdens bedste klemmer De er super smukke, holder alting på snoren, og uden de grimme klemmemærker. Deres bøjleknægte er fantastiske, bøjlerne bliver hvor de skal 🤗 Og igen smukke smukke... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiske klemmer! Har købt både tørresnor og strammer til mine klemmer. Tøjet siddet godt fast uden af flyve ned selv, når der er god blæst. Klemmerne holder sig også pæne selvom de hænge... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Giardino
  2. Negozio di bricolage
  3. Negozio di bandiere
  4. Negozio di ferramenta
  5. Negozio di casalinghi
  6. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Popotamus sælger en række produkter af meget høj kvalitet med god funktion og lang holdbarhed. Blandt andet tøjklemmer, citruspressere, tørresnor, flagline, køkkensakse, poselukkere og tjenerproptrækkere. Det er ting og sager, som man ofte benytter i hverdagen, blot i en betydeligt højere kvalitet end man normalt ser.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Fremragende klemmer

Fremragende klemmer - har haft mine i ca 5 år. Selvom der blæser en kuling, holder de. Købte tøjsnor og strammere for et par år siden, de holder også. Før skiftede jeg snor en gang om året, fordi den knækkede. Det gør denne ikke.
Min nabo lister over til mig og hænger sit vasketøj op, når der ikke er optaget - hun er så velkommen. Hun fik popotamus klemmer i julegave 😆Mine varmeste anbefalinger.

6 marzo 2025

Risposta di Popotamus

Mange tak for den gode anmeldelse. Med venlig hilsen Popotamus / Henrik H.

Tøjklemmer der holder

Har købt en del Tøjklemmer fra Popotamus Tøjklemmer.
De er virkelig holdbare. Mine hænger på tøjsnoren året rundt, og trænger de til em rengøring kommer de bare i en spand med vand.
De ruster ikke og tøjet falder ikke ned fra snoren

Risposta di Popotamus

Popotamus siger tak for anmeldelsen. Mvh. Henrik H.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg elsker de her klemmer

Jeg elsker de her klemmer. De holder til det hele og samtidig er der super service. Jeg havde en enkelt, hvor fjederen var smuttet af (fald fra 1sal til stuen, ned på stengulv) - og jeg kunne ikke selv finde ud af at få den på plads igen - så blev jeg tilbudt en ny! Super service!

Risposta di Popotamus

Tusind tak for anmeldelsen. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Verdens bedste klemmer ♥️

Altid hurtig levering og et produkt, der holder hvad det lover.♥️
Jeg har KUN klemmer herfra nu,og de liver gevaldigt op på tørresnoren. Derudover holder de godt fast på tøjet selv i stormvind.
Går aldrig tilbage til "almindelige," klemmer igen.

Risposta di Popotamus

Popotamus takker for den gode anmeldelse. Mvh. Henrik H.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig gode klemmer i suveræn…

Virkelig gode klemmer i suveræn kvalitet. Har købt i flere omgange, da de er lidt dyre, men hold da op - de er alle pengene værd.

7 ottobre 2024

Risposta di Popotamus

Det glæder os, at du er glad for klemmerne. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Valutata 5 stelle su 5

Det er de mest fantastiske klemmer

Det er de mest fantastiske klemmer! De er smukke i alle farverne, og så holder de tøjet på snoren, uanset hvor meget det blæser. Saksene kan jeg også anbefale. Det er godt kram. God og hurtig service leverer firmaet også.

Risposta di Popotamus

Mange tak for anmeldelsen. Popotamus / Henrik H.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiske klemmer og fremragende…

Fantastiske klemmer og fremragende sakse. Masser af glæde ved at anvende Popotamus produkter... kun godt at sige.
Og så er der hurtig levering efter bestilling 🤩🤩🤩

11 dicembre 2024

Risposta di Popotamus

Takker mange gange for anmeldelsen. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Valutata 5 stelle su 5

Det er de bedste klemmer…

Det er de bedste (og smukkeste) klemmer, som jeg nogensinde har haft. Jeg nyder dem, når jeg hænger tøj op❤️

Risposta di Popotamus

Det er dejligt at høre, at du er glad for klemmerne. Mvh. Popotamus / Henrik H.

God kvalitet

God kvalitet, hurtige svartider og levering samt rimelige priser. Har købt flere sakse, saftpressere og en del klemmer😀

4 dicembre 2024

Risposta di Popotamus

Mange tak for anmeldelsen. Det glæder mig, at du har købt forskellige produkter. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Bedste og smukkeste klemmer

Bedste og smukkeste klemmer. Hurtig levering og rigtig god hjælp til at laver knuderne til tørresnoren. Min bedste anbefaling.

13 settembre 2024

Risposta di Popotamus

Mange tak for anmeldelsen. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Super gode klemmer

Super gode klemmer, hurtig og god service😃 kan helt klart anbefales.

17 gennaio 2025

Risposta di Popotamus

Mange tak for den gode anmeldelse. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Verdens bedste tøjklemmer.

Har lige åbnet min pakke fra Popotamus. Jeg måtte have lidt flere af de super gode tøjklemmer. De første ser stadig nye ud trods regn, blæst og slud. Jeg har vejens flotteste tøjsnor! ( uden brune klemmer. ) man kan nemlig selv vælge farver. Tak for rigtig god service.

16 agosto 2024

Risposta di Popotamus

Popotamus siger mange tak for den fine anmeldelse. Mvh. Henrik H.

De bedste klemmer

De holder på vasketøjet i de vildeste blæsevejr.
De beholder farve og virker bare år efter år.
Er alle pengene værd

1 agosto 2024

Risposta di Popotamus

Mange tak for den gode anmeldelse. Mvh. Popotamus / Henrik H.

De bedste klemmer

Det er de bedste klemmer, der findes på market, de kan holde tøjet på snoren, selv i den værste blæst.
Selv bøjle holderne bliver på deres plads.
Det er slut med at skulle samle tøjet op fra jorden.
Det bedste ved det hele, du skal heller ikke købe nye klemmer, da de ikke bliver ødelagt af vind og vejr.
De bedste anbefalinger fra mig, der er aldrig noget i vejen, med betjening, samt de klemmer og bøjle holder, jeg har fået de gange jeg har bestilt noget derfra.

8 gennaio 2024

Risposta di Popotamus

Vi siger mange tak for den gode anmeldelse. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Mange tak for fin

Mange tak for fin, enkelt og hurtig service ! Kan afgjort anbefale Popotamus, rigtig funktionelle produkter, især klemmen! Men vil også slå et slag for både flag og tørresnor! Det er virkelig lækkert at arbejde med.

15 febbraio 2024

Risposta di Popotamus

Selv tak - for den gode anmeldelse. Og tak for at du nævner, at du også er tilfreds med den type tørresnor/flagsnor, som vi sælger. Mvh. Popotamus / Henri H.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più