Som en anden kunde tidligere har skrevet: "En webshop, der går lige i sjælen for en, der elsker fortidens magi. Alt leveret som lovet." Jeg er fuldstændig enig! Hvor er det dog nogle fantastiske &... Leggi di più

Fantastisk service! Jeg modtog et spil PS2 UP, der desværre var ridset, hvilket var en fejl. De tog det virkelig pænt og refunderet pengene. Heldigvis havde jeg et erstatningsspil af det samme. Det k... Leggi di più

Havde bestilt to XBox spil, og det ene var ikke på lager - dog havde de classic versionen af den, og som undskyldning vil de tilbyde at forære mig den i stedet, og så kun betale for det ene spil s... Leggi di più

Fandt den perfekte retro-gave i butikkens webshop. Me-to-You bamsen viste sig at være i endnu bedre stand end billedet viste og var et fund til prisen. Bestilte lige efter nytår og selvom hjemmesiden... Leggi di più

1. Negozio di oggetti da collezione
  2. anche in
  3. Negozio di giocattoli
  4. Negozio di giochi usati
  5. Negozio di videogiochi

Fysisk butik og webshop, der sælger vintage legetøj, retro spil og merchandise fra 80erne, 90erne og 00'erne. Vi har også et udvalg af håndplukkede nye ting, heriblandt merchandise fra Fangamer, med fokus på diverse indie-spil.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,9

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Max nostalgi

Super fed hjemmeside med alle former for nostalgiske ting der virkelig bringer minderne frem! Sødt og venligt personale som hurtigt svarer på henvendelser

10 gennaio 2025

Tak for jer!

Byen bedste butik!
Det er altid et rart sted at smutte forbi.
Ville ønske min økonomi tillod at jeg brugte flere penge der, men ender ofte med at stå midt i butikken og blive helt paf over at hele min barndom/pre-teen er samlet rundt om mig, det er som at få et nostalgisk kram. Tak!

10 gennaio 2025

Altid er besøg værd.

Har handlet I butikken et par gange nu og altid fået god og professionel hjælp 😊
De har så mange fede retro ting, men igså nye fed merge.
Altid et besøg værd.

19 ottobre 2024

Hurtig levering og helt uden problemer

Hurtig levering og helt uden problemer! Fik endda et samlekort og klistermærke med. Dertil fik jeg også medsendt en sød og personlig seddel med som tak. Den fysiske butik der ligger i Aarhus er også helt fantastisk! Alt i alt vil jeg 100% anbefale det til andre der evt. samler på nostalgiske ting. Har handlet både online og i den fysiske butik og det har været en god oplevelse hver gang<3

7 novembre 2024