Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Pooltech. Efter aftale igennem feriepartner og en lovet pris for deres assistance har det virkelig kostet kasse at få dem til at hjælpe. Jeg har... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har for nogle år siden købt et vildmarkskar hos PoolTech. Bestilling og levering fungerede helt perfekt. Jeg skulle så bestille et nyt låg pga defekt (min fejl) . I den forbindelse opstod nogle f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Pooltech har lige sat varmepumpe op hos os . Alle aftaler vedr pris og dato for opsætning er gået fuldstændigt fantastisk og deres medarbejder Robert kom med gode råd og vejledning omkring vedligehold... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mit overstykke til sandfilteret fik en flænge og holdt ikke tæt mere. Ringede og spurgte om de kunne hjælpe med en ny. Der blev ringet til Sverige og bestilt i Holland - super service og løbende konta... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Piscina
  2. Piscina al coperto
  3. Piscina pubblica
  4. Spa
  5. Ditta specializzata in piscine
  6. Servizio di riparazione piscine

Scritti dall'azienda

PoolTech er et firma med over 15 års erfaring med salg af swimmingspools, vildmarksbad og udespa som vores kerneområde. Vi er desuden specialister i renovering af eksisterende samt etablering af nye swimmingpool anlæg.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Pooltech var på besøg i forgårs for at skifte lineren i vores pool. Fantastisk flnke fyre. De var effektive og lavede et rigtigt pænt stykke arbejde. Kan varmt anbefales

13 maggio 2022

Kære Jesper

Tusind tak for din varme anbefaling. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med arbejdet som vores medarbejdere har lavet. Vi håber at du nyder en dejlig sommer med den nye liner i poolen.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg skulle have besøg mhp

Jeg skulle have besøg mhp. et tilbud på overdækning, varmepumpe og 1 års service. Det blev aflyst og ny aftale lavet. Det blev aflyst og hørte ikke fra firmaet. De efterfølgende 6 uger skrev jeg 3 mails via deres hjemmeside og lagde 3 beskeder på deres telefonsvarer. De vendte aldrig tilbage.

10 aprile 2022

Hej Lars

Vi beklager at du forgæves har forsøgt at få fat i os.
Der er helt sikkert sket en intern kommunikationsfejl. Vi vil selvfølgelig gerne give dig et tilbud og kigge på den 1 årige service.

Du bliver kontakt snarest.

Pooltech.dk

Kære Pia

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Dejligt at høre at alting var perfekt og at du fik dine produkter hurtigt. Vi håber at du bliver glad for dem.
Rigtig dejlig dag til dig.

Imødekommende

Imødekommende, proaktiv og meget serviceminded kommunikation med Maria
Flot slutresultat. De bedste anbefalinger.

28 gennaio 2022

Kære Peter

Først tusind tak for din anbefaling og de rosende ord her på Trustpilot.
Det glæder os for at høre, at du er glad for den service du har fået og dit fine slutresultat.
Ønsker dig en god weekend.

Valutata 2 stelle su 5

Ikke særlig hjælpsom og svært at få oplyst en pris

Efter et reklameopslag, hvor der stod at man bare kunne kontakte Pooltech, så ville de hjertens gerne hjælpe, så skrev jeg til Maria og efterspurgte en konkret pris på et mindre projekt omkring nogle stykker liner til udbedring af kosmetisk skader. Det var svært at få en pris på dét som jeg bad om. Det er tydeligt at de helst vil sælge større liner-skift projekter end at tænke lidt mere kreativt og faktisk hjælpe med dét som der efterspørges.

24 gennaio 2022

Hej Katja

Tak for din feedback. Vi er dog kede af at høre, at du ikke er tilfreds med den vejledning du har fået.
Du henvender dig med en forespørgsel på 2 større afblegninger på din bund liner og du efterspørger en pris på en liner i størrelsen 3,5 x 7 meter. Du efterspørger en løsning, hvor bunden bliver pæn.

Ud fra de oplysninger som du har givet mig, har jeg vejledt dig i at den løsning du efterspørger ikke er en holdbar løsning. Det er ikke muligt at udskifte bunden lineren uden at vandet tømmes af poolen. Man kan ikke ligge lineren ud løst, så vandet bare skal holde lineren ned. Lineren skal svejses på. Hvis lineren ligger løst vil den med tiden, som jeg skrev til dig, rykke sig og det vil betyde at der kommer buler i bunden.
Dernæst skrev jeg til dig, at hvis ikke man fjerne den eksisterende liner vil der opstå luftlommer mellem de 2 stykker bund-liner og det vil give kondens mellem de to lag.
Ingen af de to løsninger vil give en pæn bund og er holdbare.

Vi kan som firma, ikke stå inde for den løsning som du efterspørger og derfor kan du ikke blive oplyst en pris ud fra de oplysninger som vi får. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at udskifte lineren, men det kræver at poolen tømmes for vand og den eksisterende bundliner fjernes og en ny bundliner svejses på.

Vi er som firma ikke interesseret i at lave lappeløsninger, som ikke er holdbare. Vi har over 15 års erfaring og har speciale i montering og renovering af liner. Vi giver vores kunder professionel og kompetent vejledning og i denne her sag har jeg også konsulteret vores producent, for at høre om de havde en anden løsning jeg ikke kendte til og de vil på ingen måde anbefale din løsning om at ligge lineren løst på.

Du giver 2 stjerne, fordi at du ikke med vores hjælp kan lave en uholdbar lappeløsning i din pool, som vi som firma ligger navn til.
Endnu engang vil jeg ønske dig alt held og lykke med projektet, og du er som altid velkommen tilbage hos Pooltech, hvis der på et senere tidspunkt bliver noget vi kan være behjælpelige med.

Håber du får en god dag

Vh. Maria-Elena, Pooltech

Valutata 5 stelle su 5

PoolTech, en god oplevelse.

PoolTech har, her i efteråret, renoveret min pool med ny liner og en varmepumpe. Alle aftaler er overhold og det udførte arbejde er tilfredstillende. Behageligt firma at arbejde sammen, dygtige og engagerede medarbejdere.

25 novembre 2021

Kære Henrik

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og finder vores service for tilfredsstillende – det betyder utrolig meget for os.

Vi håber at du bliver glad for din ny renoverede pool med varmepumpe. Skulle du en anden god gang få brug for råd og vejledning, sidder vi selvfølgelig klar til at være behjælpelige på bedst mulige måde.

Utrolig dårlig oplevelse

Utrolig dårlig oplevelse, da jeg modtog fakturen på det udførte arbejde. Der blev takseret med to mands arbejde for ca to timer hver (de oplyser ikke, at det er deres kutyme at sende to mand hver gang) - dvs 4 timers arbejde. Derudover kørsel på over 70 km (fik i telefonen oplyst at han var lige i nærheden) - selvom arbejdet tog under 15 min. da det drejede sig om at demonstrere, hvordan et Trivac sugehoved monteres til poolen.
Jeg vil ikke anbefale at anvende dette firma, da deres fakturering er MEGET kreativ.
De har dog pt. trukket den ene mand fra, men forlanger fortsat at jeg skal betale for ca 2 timers arbejde (det tog 15 min), samt kørsel a 70 km til mig.
Rigtig dårlig oplevelse efterfølgende!

2 settembre 2021

De varmeste anbefalinger

Jeg har kun de varmeste anbefalinger til Pooltech og især Maria fra salgsafdelingen. Fra første telefonsamtale var der god service og dagen efter fik vi et samlet tilbud på mail og der lå vareprøver på liner i postkassen.
Vi havde inden da været hos 2 andre store udbyder og var forbavset over, hvor travlt de havde med at sælge os andet end det vi ønskede og manglende respons.
Hos Pooltech blev der lyttet og taget udgangspunkt i vores ønsker samt god opfølgning og vi fik præcis den løsning som vi havde drømt om. Vores første kontakt til Pooltech var i foråret og vi havde en drøm om en færdig pool til juli, det fik vi, trods at vi kunne fornemme at de oplevede en stor efterspørgsel jo varmere det blev.
Vi oplevede at Maria besvarede vores opkald på en fridag og at teknikeren Claus knoklede til kl. 20:30 om aftenen, for at vi kunne begynde at fylde vand i.
Alt i alt en rigtig god oplevelse

27 agosto 2021

Kære Anette

Tusind tak for din varme anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er meget glade for at høre, at du finder vores service for god – det betyder utrolig meget for os.

Vi håber at du bliver glad for din nye pool. Skulle du en anden god gang få brug for råd og vejledning, sidder vi selvfølgelig klar til at være behjælpelige på bedst mulige måde.

Valutata 1 stelle su 5

En helt igennem dårlig oplevelse med…

En helt igennem dårlig oplevelse med Jeres firma.
Vi henvendte os sidste forår med henblik på at købe en støvsuger til poolen. De vendte først tilbage på det efter flere mdr.
For nylig ville vi købe et nyt sandfilter, og igen en sløv opfølgning på ordren, da den først var blevet bekræftet, hørte vi ikke mere fra dem. Det var en hastesag, pga udlejning, og vi kan ikke vente flere mdr på det...
Kan på ingen måde anbefale Pooltech.

27 luglio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik trykket helt forkert da jeg bestilte og fik ikke det jeg skulle bruge. Det var min egen fejl, men de var meget hjælpsomme. Jeg fik en returlabel så jeg kunne sende retur og bestille det rigtige.

31 maggio 2021
Valutata 4 stelle su 5

God oplevelse

God oplevelse. Købte pool-cover samt montering. Fin process. God samtale med Jannik ifm køb. God service med flinke folk ved montering.

6 dicembre 2020
Valutata 1 stelle su 5

Vores erfaringer med firmaet er…dårlig.

Vores erfaringer med firmaet er desværre meget dårlige.

Gennem første del af forløbet, gik det nogenlunde. Så begyndte det at halte med ordrebekræftelser, overholdning af leveringstider o.lign.

Her i sidste fase, modtog vi effekter, der IKKE er kompatible. Vi har rykket adskillige gange - både til Klaus og til Mark. Rykkere er foregået både telefonisk og skriftligt. Og nu får vi slet ikke respons.

Der er masser af pool-leverandører i DK - vælg et andet, end dette.

2 luglio 2020
Valutata 1 stelle su 5

mark hos pooltech, som jeg var i kontakt med er en…

jeg var i kontakt med er en useriøs mand nu har de snyd med noget tilbehør til vores pool som er betalt, og det er længe siden, han tager ikke hans telefonen og har ringet mange gange, nu har de bare af at tage det tilbage jeg har fået, for skal ikke have noget at gøre med det her firma igen, føj en opførsel, de løber fra ansvaret, godt råd hold jer langt væk fra dette firma de er kun ude på at snyde penge fra folk og så løbe fra ansvaret.

27 giugno 2020

Hej Johnny.

Vi tager din sag meget seriøst. Som vi fortalte dig over telefonen, er den ansvarlige blevet politi anmeldt og vi arbejder med vores advokat for at redegøre for, hvad vedkommende har foretaget sig. Det er et unikt tilfælde som i vores 15 års erfaring indenfor pool branchen aldrig er hændt før. Vi har derfor med god grund også sat sagen som højeste prioritet.

Desværre har PoolTech ApS på intet tidspunkt været informeret om, hvad der er foregået mellem dig og vores tidligere medarbejder. Vi er (ligesom dig) utroligt vrede over vedkommendes handlinger, da de på ingen måde repræsenterer PoolTech ApS eller nogle af vores medarbejdere.

Desværre var opkaldet mellem dig og vores hovedafdeling også det første, vi hørte om sagen. Det undrer os derfor, at du til trods for at have haft så dårlig en erfaring med vores tidligere medarbejder aldrig tog direkte kontakt til os.

Da vi sidenhen har prøvet at danne et overblik over situationen og finde en forløsning, er vi gang på gang blevet mødt af tilråb og fornærmelser.

Som vi understregede over telefonen, vil vi stadig gerne være i en dialog med dig, så der kan rådes bod på situationen. Det kræver dog at begge parter kan holde en civil dialog, så vi sammen kan finde en løsning til din fordel.

Ringe service

Købte i sep 2017 et vildmarksbad. En for mig ret bekostelig affære men trængte til lidt luksus. Her under to år efter købet er ovnen utæt. Det bør måske her nævnes at badet er blevet brugt under 20 gange.
Da jeg tager kontakt til Pooltech får jeg den melding at jeg kan købe en ny ovn. Dog til reduceret pris men stadig et betydeligt beløb.
Det er for mig en ringe service.
Jeg havde forventet at skaden kunne udbedres og en mere prisvenlig løsning kunne findes.
Nu står jeg så her med et vildmarksbad der er totalt ubrugeligt.

1 luglio 2019

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più